Κατασκευή κουτιού μεταφοράς σκύλου/ων

Δεν εννοώ φθορές από το σκύλο..... κακοήθεις που μπορεί να ρίξουν φολες σε κουτί όσο λείπεις από το αυτοκίνητο..... και σκνιπες για λεισμανιαση......
Κατάλαβα βρε δεν λέω για το σκύλο! δεν έχω χώρο ανάμεσα στο πορτακι να βιδωσω την σίτα.Για τις φίλες κοιτάω πάντα το κουτί πριν βάλω το σκύλο μέσα,τώρα για τις σκνιπες να σου πω την αλήθεια τι στο κουτί τι στο κουμάσι του αν είναι να σε βρει το κακο!

Δεν εννοώ φθορές από το σκύλο..... κακοήθεις που μπορεί να ρίξουν φολες σε κουτί όσο λείπεις από το αυτοκίνητο..... και σκνιπες για λεισμανιαση...... τα υπόλοιπα τέλεια....αν και θα μπορούσες να βάλεις και αποθηκευτικό χώρο στο επάνω μέρος..... λειτουργεί και ως μόνωση από ζέστη.....
Κατά καιρούς έχω φτιάξει πολλά κουτιά,τα κρατάω για την πάρτη μου για μια σεζόν και μετά τα δίνω συνήθως σε φίλους.ειχα παλιότερα κουτί με πολιαστερικο καπάκι και μου το διαλυσανε να δουν τι έχει μέσα.Απο τοτε δεν ξανά έβαλα καπάκι σε δικό μου κουτί,όλα τα πράγματα στο αμάξι.θα το ανεβάσω να το δεις.

Κατά καιρούς έχω φτιάξει πολλά κουτιά,τα κρατάω για την πάρτη μου για μια σεζόν και μετά τα δίνω συνήθως σε φίλους.ειχα παλιότερα κουτί με πολιαστερικο καπάκι και μου το διαλυσανε να δουν τι έχει μέσα.Απο τοτε δεν ξανά έβαλα καπάκι σε δικό μου κουτί,όλα τα πράγματα στο αμάξι.θα το ανεβάσω να το δεις.
RVQN2877.JPG

Back