Πόσα θες να μας τρελάνεις;;;;
Καλη φαίνεται Κώστα θα φανεί φέτος τι αξίζειΠόσα θες να μας τρελάνεις;;;;
Κουτάρα....πολύ ωραία κατασκευή Πάνο!!!!!!!!!!!!
Παναγιώτη μου....εγώ γουστάρω να βλέπω νέα παιδιά να ασχολούνται με την κατασκευή....έστω να τα βλέπω να κολλάνε με την ηλεκτροκόληση 2 μπετόβεργες.....όταν λοιπόν ο "πιτσιρικάς"Καλη φαίνεται Κώστα θα φανεί φέτος τι αξίζει
Ωραία κατασκευή και αθάνατη.....
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!!!Ωραία κατασκευή και αθάνατη.....
Παναγιώτη να την χαρείς με τα σκυλιά σου!
πωληηηη καλη δουλειααα παναγιωτιιι
Ευχαριστώ Σακηπωληηηη καλη δουλειααα παναγιωτιιι
Φαίνεται εξαιρετική κατασκευή, μπράβο Παναγιώτη!
Ευχαριστώ Βασίλη!!!Φαίνεται εξαιρετική κατασκευή, μπράβο Παναγιώτη!
Πολύ καλή κατασκευή και ελαφριά. Μπράβο. Φαντάζομαι θα προσθέσεις φώτα και αντανακλαστικά για να βλέπουν οι πίσω οδηγοί. Τη ρεζέρβα την έβαλες μέσα ή θα τη βάλεις επάνω; Επίσης πλέγμα στα ανοίγματα..... υπάρχουν.... ανθρωποειδή....
Καλησπέρα φίλε μου οχι δεν θα προσθέσω κάτι γτ φαίνεται μια χαρά από τα φώτα αυτοκινητου..Την ρεζέρβα την έχω βάλει μέσα γτ για από πάνω ήθελε διαδικασία και δεν έκατσα να ασχοληθώΠολύ καλή κατασκευή και ελαφριά. Μπράβο. Φαντάζομαι θα προσθέσεις φώτα και αντανακλαστικά για να βλέπουν οι πίσω οδηγοί. Τη ρεζέρβα την έβαλες μέσα ή θα τη βάλεις επάνω; Επίσης πλέγμα στα ανοίγματα..... υπάρχουν.... ανθρωποειδή....
Θα σε συμβουλευα να βάλεις φώτα και αντανακλαστικά οποσδήποτε....Καλησπέρα φίλε μου οχι δεν θα προσθέσω κάτι γτ φαίνεται μια χαρά από τα φώτα αυτοκινητου..Την ρεζέρβα την έχω βάλει μέσα γτ για από πάνω ήθελε διαδικασία και δεν έκατσα να ασχοληθώ
Ο Pointrman έχει δίκιο...Καλησπέρα φίλε μου οχι δεν θα προσθέσω κάτι γτ φαίνεται μια χαρά από τα φώτα αυτοκινητου..Την ρεζέρβα την έχω βάλει μέσα γτ για από πάνω ήθελε διαδικασία και δεν έκατσα να ασχοληθώ
Θα σε συμβουλευα να βάλεις φώτα και αντανακλαστικά οποσδήποτε....
Θα το σκεφτώ γτ μου βάλατε φωτιές τώραΟ Pointrman έχει δίκιο...
Είναι αδικία για 50-60€
(αγορά φώτα & εργασία τοποθέτησης σε ηλεκτρολόγο) να βρεις το μπελά σου...
Κ εγώ το ίδιο θα σου συνηστούσα να κάνεις.
αχρειαστο βάρος, πάρε ενα σετ επισκευής, δεν θυμάμαι περίπτωση σκασμένου λάστιχου που με ενα σετ επιτοπιας επισκευης δεν φτιαχνόταν για να πάω σε κάποιο βουλκανιζατερΚαλησπέρα φίλε μου οχι δεν θα προσθέσω κάτι γτ φαίνεται μια χαρά από τα φώτα αυτοκινητου..Την ρεζέρβα την έχω βάλει μέσα γτ για από πάνω ήθελε διαδικασία και δεν έκατσα να ασχοληθώ
Επειδή από το άβαταρ νομίζω ότι κυνηγάει περισσότερο περδικα....θα έλεγα να αφήσει τη ρεζέρβα στο αυτοκίνητο και να πάρει και ένα σετ επισκευής.... στο βουνό τα σκασμενα λάστιχα από πέτρες ή σκισιματα δεν φτιάχνονται με το σετ επισκευής..... και επειδή συνήθως οι περδικοκυνηγοι είναι μοναχικοί τύποι....τα εργαλεία στο αυτοκίνητο οποσδήποτε...... είναι μακρυά ο πολιτισμός από τα περδικοβουνια....αχρειαστο βάρος, πάρε ενα σετ επισκευής, δεν θυμάμαι περίπτωση σκασμένου λάστιχου που με ενα σετ επιτοπιας επισκευης δεν φτιαχνόταν για να πάω σε κάποιο βουλκανιζατερ