Μη τους δίνεις ιδέες....Είναι απλό Στράτο, ο σκύλος οδηγός ή συνοδηγός και ο κυνηγός μέσα στο κουτί. Δυστηχώς απαγορεύεται το σκυλόκουτο.
Μη τους δίνεις ιδέες....Είναι απλό Στράτο, ο σκύλος οδηγός ή συνοδηγός και ο κυνηγός μέσα στο κουτί. Δυστηχώς απαγορεύεται το σκυλόκουτο.
Ωραίο Στράτο,ΜΠΡΑΒΟ!!Σχεδόν ετοιμο το σκυλοκουτο...View attachment 23935View attachment 23936View attachment 23937
Περιμένω να τελειώσει το λοκ ντάουν για να βρω τις γωνίες που θα του βάλω περιμετρικά για να δέσει καλά.
Τι να πω ρε Τάσο.... Ο καθένας ότι νομίζει κάνει. Προφανώς το θεώρησε πατέντα.Ο άλλος τι έχει κάνει ρε φίλε στην φωτο του άρθρου...
Έχει κόψει το βαρέλι για να βάλει το σκυλο μέσα?
Κάτι τέτοιες "γυφτιες" είναι που βλέπουν οι άλλοι.......
Ωραία δουλειά όταν μπούνε και οι γωνιές εκτός ότι θα δέσει δείχνει και πιο ωραίοΣχεδόν ετοιμο το σκυλοκουτο...View attachment 23935View attachment 23936View attachment 23937
Περιμένω να τελειώσει το λοκ ντάουν για να βρω τις γωνίες που θα του βάλω περιμετρικά για να δέσει καλά.
Ετοίμασε και ένα για το εσωτερικό καλού κακού πάνε για απαγόρευση αν δεν κάνω λάθος
Δεν πάνε να κάνουν ότι θέλουν φίλε μου σκυλί μεσα δεν μπαίνει προσωπικά σε εμένα...Ετοίμασε και ένα για το εσωτερικό καλού κακού πάνε για απαγόρευση αν δεν κάνω λάθος
Ωραία δουλειά
Ξενοδοχείο ... !!! Ωραίος ...
18Ξενοδοχείο ... !!! Ωραίος ...
Πόσα κιλά βγήκε ;
Αλουμίνιο είναι?
Ναι φίλε μου!!Αλουμίνιο είναι?
Έχει μόνωση,διπλούς πατους και πλαϊνά?Ναι φίλε μου!!
Μόνωση ναι έχει μόνο πάτο έχειΈχει μόνωση,διπλούς πατους και πλαϊνά?
Ωραίος.Να το χαρείς με τα σκυλάκια σου.Μόνωση ναι έχει μόνο πάτο έχει
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου...Πιστεύω να μας αφήσουν φέτος να χαρούμε ολοιΩραίος.Να το χαρείς με τα σκυλάκια σου.
Εμείς ευχαριστούμε που βλέπουμε νέα παιδιά με όρεξη και μεράκι πάνω στο κυνήγι.Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου...Πιστεύω να μας αφήσουν φέτος να χαρούμε ολοι