Τελικά το κόστος μιας τέτοιας εξόρμησης δεν αναφέρθηκε.
Είναι το δικό μου life target το κυνήγι στην Αργεντινή.
Περίπου 300 χλμ νότια του Μπουενος Άιρες. Το ξενοδοχείο μας ήταν στο Tandil, αλλά οι εξορμήσεις 1 με 2 ώρες μακριαΣε ποια πόλη της Αργεντινής πραγματοποιήθηκε το κυνήγι; Έχω πάει Αργεντινή 2 φορες (2016') για δουλειά και παρόλο που έχω έναν οικογενειακό φίλο εκεί, ούτε που μου πέρασε απ το μυαλό να ρωτήσω για κυνήγι.
Ανάλογα τον διοργανωτη και το είδος κυνηγιού γύρω στα 500 με 700 € την ημέρα, κυνήγι, ξενοδοχείο, μεταφορές, γεύματα. Έξτρα τα φυσίγγια και τα αεροπορικά εισιτήρια. Υπάρχουν παρά πολλές ιστιοσελιδες που αναφέρουν τιμές και τι συμπεριλαμβαvεται στο κάθε πακέτο.Τελικά το κόστος μιας τέτοιας εξόρμησης δεν αναφέρθηκε.
Σκέφτεσαι να πας Γιαννακο
κατι αλο ειχες κυνηγιση το βραδυ πονηρουληηηηηΤελευταία φορά που πήγα Βουλγαρία με έψαχνε ο διοργανωτής να με πάει για κυνήγι...
Είσαι μέσα...να πάμε?Σκέφτεσαι να πας Γιαννακο
Περίπου 1000 ευρώ αεροπορικα μέσω Γαλλίας με επιστροφή...το άτομο...και 2000 για εκεί...Είσαι μέσα...να πάμε?
Tέτοια βλέπει ο Άδωνις και λέει ότι είμαστε ΠΛΟΥΣΙΟΙ...Περίπου 1000 ευρώ αεροπορικα μέσω Γαλλίας με επιστροφή...το άτομο...και 2000 για εκεί...
Δηλαδή όσα έδωσες εφέτος να αγοράσεις φυσίγγια ...
Tέτοια βλέπει ο Άδωνις και λέει ότι είμαστε ΠΛΟΥΣΙΟΙ...