Κυνηγετικά Γιλέκα

Πήρα ένα πέρυσι φίλε μου της benisport 40lt αλλά του φουλαρα μέσα και μου έφυγε ο πάτος με κουράζε πολύ
Παράξενο μου φαίνεται.
Κι εγώ με γιλέκο ξεκίνησα,αλλά μόλις δοκίμασα σακίδιο,δεν ξαναφόρεσα.
Πολύ σωστότερη κατανομή του βάρους,όταν είναι σωστά κατασκευασμένο,με σωστούς ιμάντες,μέσης,στήθους,ώμων,μαξιλαράκι στη μέση.
Το καλύτερο που είχα και μου το έκλεψαν, ήταν το marmot marsupio 38.
Πανάκριβο,αλλά κορυφαίο.

Παράξενο μου φαίνεται.
Κι εγώ με γιλέκο ξεκίνησα,αλλά μόλις δοκίμασα σακίδιο,δεν ξαναφόρεσα.
Πολύ σωστότερη κατανομή του βάρους,όταν είναι σωστά κατασκευασμένο,με σωστούς ιμάντες,μέσης,στήθους,ώμων,μαξιλαράκι στη μέση.
Το καλύτερο που είχα και μου το έκλεψαν, ήταν το marmot marsupio 38.
Πανάκριβο,αλλά κορυφαίο.
Τωρα ποιο έχεις και σε βολεύει??Σακίδιο-Benisport-563.jpg0000_benisport_technical_backpack_atlas_563_40lt.jpgΑυτό εδώ έχω...

View attachment 87686καλημέρα έχει δοκιμάσει κάποιος το συγκεκριμένο να μου λεπτομέρειες το θέλω για πέρδικα
Το είχα πάρει για περπατητά αλλά μετά από 2 κυνήγια το πούλησα. Αν κυνηγάς σε πυκνό μπλέκονται οι τιράντες στα κλαδιά. Γενικά δεν με βόλεψε αυτό το στιλ. Δεν κατάφερα να το προσαρμόσω πάνω μου. Πολύ φαρδύ σαν κατασκευή και προσωπικά προτιμώ τα κλασικά πιο εφαρμοστά γιλέκα. Σαν ποιότητα κατασκευής πάντως είναι πολύ καλό. Το παλικάρι που το πούλησα το έχει λιώσει στις εξόδους και μου λέει δεν καταλαβαίνει τίποτα. Αν σε βολεύει αυτό το στιλ αξίζει τα λεφτά του.

Εξαρτάται τι θέλεις να κουβαλάς.....αν κουβαλάς πολλά πράγματα, νερό, φαρμακείο, σκοινί,αλλαξια, αδιάβροχο στην πέρδικα βολεύει το σακίδιο ή ένα γιλέκο με σωστή στήριξη όπως το Pella......το γιλέκο με τις τιράντες της εταιρείας Αετός είναι αντιγραφή αυτού. Στη μπεκατσα επειδή εγώ κυνηγάω κλειστά-πυκνα μέρη αποφεύγω τις τιράντες.....σκαλωνουν και με εκνευρίζουν.... θέλω γιλέκο με πολλές τσέπες οι οποίες να κλείνουν κιόλας..... ακόμα είμαι σε αναζήτηση.... πήρα ένα από το arvila.gr .... το ψιλομετετρεψα αλλά δεν...... είδα και ένα της univers..... ωραίο... σχεδόν κλασικό με πολλές τσέπες αλλά δεν ξέρω αν φορτωθεί αν ενοχλούν οι τιράντες.....

Το συγκεκριμένο σακίδιο φίλε μου το έχουν κάτι παιδιά Περδικαδες δεν το αλλάζουν με τπτ το έχω φορέσει πολύ βολικό κάποιος το έφερνε εδω Ελλάδα και όταν μπήκα να το παραγγείλω πέρυσι μου είπε δεν υπάρχει και έτσι το άφησα στην άκρη αν το ξαναφερουν

Εξαρτάται τι θέλεις να κουβαλάς.....αν κουβαλάς πολλά πράγματα, νερό, φαρμακείο, σκοινί,αλλαξια, αδιάβροχο στην πέρδικα βολεύει το σακίδιο ή ένα γιλέκο με σωστή στήριξη όπως το Pella......το γιλέκο με τις τιράντες της εταιρείας Αετός είναι αντιγραφή αυτού. Στη μπεκατσα επειδή εγώ κυνηγάω κλειστά-πυκνα μέρη αποφεύγω τις τιράντες.....σκαλωνουν και με εκνευρίζουν.... θέλω γιλέκο με πολλές τσέπες οι οποίες να κλείνουν κιόλας..... ακόμα είμαι σε αναζήτηση.... πήρα ένα από το arvila.gr .... το ψιλομετετρεψα αλλά δεν...... είδα και ένα της univers..... ωραίο... σχεδόν κλασικό με πολλές τσέπες αλλά δεν ξέρω αν φορτωθεί αν ενοχλούν οι τιράντες.....
Πολλά θέλω να κουβαλάω αλλά θέλω να μαι και αναλαφρος όλα δεν γίνονται ομως

Το συγκεκριμένο σακίδιο φίλε μου το έχουν κάτι παιδιά Περδικαδες δεν το αλλάζουν με τπτ το έχω φορέσει πολύ βολικό κάποιος το έφερνε εδω Ελλάδα και όταν μπήκα να το παραγγείλω πέρυσι μου είπε δεν υπάρχει και έτσι το άφησα στην άκρη αν το ξαναφερουν
Δοκίμασε στο kinigi shop..... Σέρρες είναι αν έχεις FB μπορείς να δεις τι έχουν στη σελίδα τους. Το συγκεκριμένο είναι ιδανικό για μένα για πέρδικα..... είναι σακίδιο το οποίο μπορεί να γίνει κλασικό γιλέκο ανοίγοντας το περιμετρικό φερμουάρ..... έχει λεπτούς ιμάντες και ζώνη μέσης..... το μοναδικό αρνητικό είναι οι εξωτερικές φυσιγγιοθηκες.... μονίμως έχανα φυσίγγια στα πουρνάρια..... δεν ξαναεβαλα εκεί φυσίγγια.....στη μπεκατσα είναι δύσχρηστο..... και δεν χρειάζεται τόσο βάρος (νερό για εμένα και τα σκυλιά.....) οπότε το χρησιμοποιώ μόνο στην πέρδικα

Πήρα ένα πέρυσι φίλε μου της benisport 40lt αλλά του φουλαρα μέσα και μου έφυγε ο πάτος με κουράζε πολύ
Σκηνή εβαλες μέσα να μείνεις 😂😂😂
Δεν κανει η τσάντα σε τρώει στην μεση και τους ώμους
Ανάλογα με το κυνήγι μέχρι και σκηνή βαζω μέσα σε μεγαλο σακίδιο :p.

Αυτά τα σακίδια που έχουν χοντρούς ιμάντες μόνο προβλήματα δημιουργούν στην επώμιση.
Οι ιμάντες δεν πρέπει να είναι ούτε πολύ χοντροί,ούτε πολύ φαρδιοί.
Αλλά ούτε και λεπτοί,γιατί σε κόβουν,αν κουβαλάς βάρος.

Το μοναδικό που δεν πήρα!!!

Κοιμάσαι σε σπηλιές τώρα 😂😂😂
Παρε ενα καλό γιλέκο να πιάνει σε πολλά σημεία πάνω σου.. με λεπτή ραντα τραβατες στο στήθος πιό μέσα να μην είναι πάνω στην επομιση και αν είσαι πολύ μάχιμος ρε παιδι και θες και πολύ νερό μαζί σου πάρε ένα καμελ μπακ και μην έχεις μπουκαλια χλατσα χλουτσα τα νερά σε γιλέκα και τσάντες και μια από εδώ το νερό το βάρος μια από την άλλη είσαι έτοιμος για κυνήγι στο Αφγανιστάν 😂😂😂

Παρε ενα καλό γιλέκο να πιάνει σε πολλά σημεία πάνω σου.. με λεπτή ραντα τραβατες στο στήθος πιό μέσα να μην είναι πάνω στην επομιση και αν είσαι πολύ μάχιμος ρε παιδι και θες και πολύ νερό μαζί σου πάρε ένα καμελ μπακ και μην έχεις μπουκαλια χλατσα χλουτσα τα νερά σε γιλέκα και τσάντες και μια από εδώ το νερό το βάρος μια από την άλλη είσαι έτοιμος για κυνήγι στο Αφγανιστάν 😂😂😂
αυτο το γεμιζεις και τσιπουρο?

Το νερό για τα σκυλιά είναι το θέμα εμείς την βγάζουμε

Back