Περνει και παγάκια μέσααυτο το γεμιζεις και τσιπουρο?
Περνει και παγάκια μέσααυτο το γεμιζεις και τσιπουρο?
Περνεις ένα κουπακι και με αυτό το γεμίζεις απλό είναιΤο νερό για τα σκυλιά είναι το θέμα εμείς την βγάζουμε
Έχω και τα δυο... σε παρα πολλές δοκιμές και σε πολλά διαφορετικά κυνήγια.Το πρώτο φίλε μου το έχω δοκιμάσει σε κατάστημα και μου φάνηκε ότι φεύγει όλο το βάρος πίσω σε τραβάει..Τώρα στο κυνήγι μπορεί να είναι αλλιώς δεν ξέρω μου έκατσε λίγο στραβά...Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα δύο??
Δηλαδή όπως και να το κάνεις κάτι θέλουν ένα στήριγμα καπουΈχω και τα δυο... σε παρα πολλές δοκιμές και σε πολλά διαφορετικά κυνήγια.
Τα έχω φέρει στα μέτρα μου (σε μοδίστρα) γιατί ήθελα κάποιες αλλαγές..
Το πρώτο απο άποψη χώρων είναι φανταστικό ... με καταπληκτικούς ιμάντες που βολευουν στην επώμιση.. Το μόνο που πρόσθεσα ήταν ένας ιμάντας στη μέση εσωτερικός με κλίπς για καλύτερη στήριξη.. το μειονέκτημα που έχουν αυτά τα γιλέκα είναι ότι δεν μπορείς να έχεις ισοκατανομή βάρους μπρος-πίσω.. και είναι λογικό. οπότε η καλύτερη στήριξη στη μέση ήταν μονόδρομος.
Το δεύτερο απο άποψη χώρων και πρόσδεσης είναι καταπληκτικό.. το πρόβλημα ήταν οι ιμάντες στους ώμους που δεν με βολευαν στην επώμιση... τους άλλαξα με άλλους και έγινε μια χαρά.
Ελπίζω να βοηθησα ..
Το κακό με τα πιο πολλά γιλέκα-σακίδια είναι ότι ενω είναι φτιαγμένα για κυνήγι ...δεν τα φτιάχνουν κυνηγοί που κυνηγάνε ..!!! χαχαχαΔηλαδή όπως και να το κάνεις κάτι θέλουν ένα στήριγμα καπου
σωστα....Το κακό με τα πιο πολλά γιλέκα-σακίδια είναι ότι ενω είναι φτιαγμένα για κυνήγι ...δεν τα φτιάχνουν κυνηγοί που κυνηγάνε ..!!! χαχαχα
Ακριβώς έτσι είναι όπως τα λεςΤο κακό με τα πιο πολλά γιλέκα-σακίδια είναι ότι ενω είναι φτιαγμένα για κυνήγι ...δεν τα φτιάχνουν κυνηγοί που κυνηγάνε ..!!! χαχαχα
Αυτο της univers φαινεται ποιοτικο γιλεκο αλλα αυτο το τσεπακι(?) αριστερα μαλλον δεν βολευει τους "αριστερα" επωμιζοντες...https://www.universabbigliamentocaccia.com/en/product/microfiber-hunting-vest-93081-392/
Αυτό λέω της univers
Και αυτό χρησιμοποιώ εγώ στην πέρδικα.....
https://www.bularms.com/Ranica-HILLMANN-Birdpack-24-805-OAK-001-prod-40
https://www.universabbigliamentocaccia.com/en/product/microfiber-hunting-vest-93081-392/
Αυτό λέω της univers
Και αυτό χρησιμοποιώ εγώ στην πέρδικα.....
https://www.bularms.com/Ranica-HILLMANN-Birdpack-24-805-OAK-001-prod-4062.html
ε μπωρει να βγενει και στα δεξια για τους νεοδημοκρατεςΑυτο της univers φαινεται ποιοτικο γιλεκο αλλα αυτο το τσεπακι(?) αριστερα μαλλον δεν βολευει τους "αριστερα" επωμιζοντες...
Τα περισσότερα αντικείμενα φτιάχνονται για δεξιόχειρες...... καλώς ή κακώς....Αυτο της univers φαινεται ποιοτικο γιλεκο αλλα αυτο το τσεπακι(?) αριστερα μαλλον δεν βολευει τους "αριστερα" επωμιζοντες...
Κάτοχος επί 10 χρόνια.. Τρομερό και πολύ ανθεκτικό...View attachment 87686καλημέρα έχει δοκιμάσει κάποιος το συγκεκριμένο να μου λεπτομέρειες το θέλω για πέρδικα
Εγώ τις έχω κόψει.. Απλά έτσι σε περίπτωση που πάρεις βάρος πας ξανά για αγορά γιλέκουΘα πιάνονται οι ιμάντες μέσα στα ντυμένα
Για πολύ πυκνά νομίζω ότι είναι καλύτερα τα κλασσικά
Έχω ένα τέτοιο 3λιτρο ..... εδώ και πολλά χρόνια..... μου το είχε φέρει φίλος από το Κόσοβο το 2000...... από το αμερικανικό στρατιωτικό πρατήριο.....28 ευρώ όταν εδώ πωλούνταν 50 φεύγα......το χρησιμοποιούσα στην πέρδικα και τα ορτύκια.......το πλεονέκτημα είναι ότι δε χρειάζεται να βάζεις βγάζεις μπουκάλια..... μια κομμένη μπάλα και δίνεις νεράκι στα σκυλιά..... ή ακόμα και στη χούφτα σου ρίχνεις νεράκι και πίνουν .....Το νερό για τα σκυλιά είναι το θέμα εμείς την βγάζουμε
Έχω πάρει κάτι μπολ που ανοιγοκλεινουν που είναι για σκυλία ούτε χώρο πιάνει και βολεύει πολύΈχω ένα τέτοιο 3λιτρο ..... εδώ και πολλά χρόνια..... μου το είχε φέρει φίλος από το Κόσοβο το 2000...... από το αμερικανικό στρατιωτικό πρατήριο.....28 ευρώ όταν εδώ πωλούνταν 50 φεύγα......το χρησιμοποιούσα στην πέρδικα και τα ορτύκια.......το πλεονέκτημα είναι ότι δε χρειάζεται να βάζεις βγάζεις μπουκάλια..... μια κομμένη μπάλα και δίνεις νεράκι στα σκυλιά..... ή ακόμα και στη χούφτα σου ρίχνεις νεράκι και πίνουν .....
Έχω κι εγώ αλλά σαν την ευχρηστία και το μικρό βάρος της κομμένης μπάλας δεν έχει.... και με μια σακούλα μπορείς να δώσεις νερό και στο καπέλο σου.... και μετά είναι και δροσερό..... όπως είναι βρεγμένο.....Έχω πάρει κάτι μπολ που ανοιγοκλεινουν που είναι για σκυλία ούτε χώρο πιάνει και βολεύει πολύ
Φιλε σαν εταιρεια που τα ειδα περσυ στην εκθεση που ειχαν φανει πολυ ποιοτικα στα υλικα και στο ραψιμο του
Σε ευχαριστώ Χρύσανθε!! Ναι γι αυτό είπα αν το έχει κάποιος, για όλα αυτά τα ζητήματα και για το θέμα μεγέθους πως κάθεται.Φιλε σαν εταιρεια που τα ειδα περσυ στην εκθεση που ειχαν φανει πολυ ποιοτικα στα υλικα και στο ραψιμο του
Δεν τα χω δοκιμασει ομως οποταν αυτο ειναι καθαρα η οπτικη αντιληψη που ειχα σαν πρωτη εικονα
Τωρα αν θα σε βολεψει απο θεμα βαρους τζεπων η επιβαρυνσης αυχενα κλπ μονο αν το εχει καποιος δοκιμασμενο μπορει να στο απαντησει
Αυτο κοιταζω κι εγω Ανδρεα, φαινεται ποιοτικο.