Μάκης
Banned
καλόριχτα ΓιώργηΝα ευχαριστήσω τον Κο Παρδαλακη για την άριστη εξυπηρέτηση ....προμηθεύτηκα μια κούτα nsi due sporting και μια rio target 28 gr...
καλόριχτα ΓιώργηΝα ευχαριστήσω τον Κο Παρδαλακη για την άριστη εξυπηρέτηση ....προμηθεύτηκα μια κούτα nsi due sporting και μια rio target 28 gr...
Ευχαριστώ πολύ!!καλόριχτα Γιώργη
Μένω εγώ κοντά φίλε!Να κάνω μια άσχετη ερώτηση;Είναι κάποιος φίλος που μένει κοντά στο μαγαζί του Αλέξη & δουλεύει στο κέντρο;(Σύνταγμα)
Θέλω να πάρω να δοκιμάσω αυτά τα sporting gm 28 αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να πάω με τίποτα
Ευχαριστώ.
Μένω εγώ κοντά φίλε!
Κέντρο δεν πολυπαω όχι!Ανεβαίνεις ή δουλεύεις κέντρο Ηλία;
Ευχαριστώ Ηλία!Κέντρο δεν πολυπαω όχι!
Δεν κάνει τίποτα!Ευχαριστώ Ηλία!
Εγώ θα σε φτιάξω.Πές μου τι θές....Ανεβαίνεις ή δουλεύεις κέντρο Ηλία;
Ανεβαίνεις κέντρο Διαμαντή;Εγώ θα σε φτιάξω.Πές μου τι θές....
Και στον Αλέξη πάω τα απογεύματα και κέντρο δουλεύω. Σταδίου και Χρήστου Λαδά,απέναντι από την Τράπεζα Ελλάδος.Στείλε μου σε π.μ. το τηλέφωνό σου,να τα πούμε...Ανεβαίνεις κέντρο Διαμαντή;
Προς Θεού δεν θέλω να σε βγάλω από το δρόμο σου.
Και στον Αλέξη πάω τα απογεύματα και κέντρο δουλεύω. Σταδίου και Χρήστου Λαδά,απέναντι από την Τράπεζα Ελλάδος.Στείλε μου σε π.μ. το τηλέφωνό σου,να τα πούμε...
Από ότι έχω ακούσει δεν είχε γιαυτο το διαμετρημα Νίκο .Ξέρουμε ποικιλία και τιμες για φυσίγγια cal20?
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόνο RIO, σε Νο 7,5 και 9, στην τιμή των 7,80€. Θα έρθουν και κάποια άλλα αργότερα..Ξέρουμε ποικιλία και τιμες για φυσίγγια cal20?