Ελα οι ρουκετες λεμεεεεεεεεεε
Διαμαντη καλησπερα,ΤΖΑΚΕΤ Α72 ΑΕΤΟΣ
Περιγραφή
SOFT-SHELL ΤΖΑΚΕΤ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΔΑΣΟΥΣ (ap. REAL TREE)
100% ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΚΑΙ ΔΙΑΠΝΕΟΝ
Μέγεθος : S, M, L, XL, XXL, XXXL
ΤΙΜΗ: 55€
Πληροφορίες 2105310035
Κώστα είναι επένδυση μαύρη νάιλον.Διαμαντη καλησπερα,
Μπορεις να βγαλεις μια φωτο το εσωτερικο αυτου του μπουφαν?
Ειναι φλις η ναυλον?
Εαν ειναι με το μαυρο ναυλον απο μεσα ειναι αποτυχια για περπατητο .
Στα πρωτα μετρα γινεσαι μουσκεμα στον ιδρωτα.
Απλα στο αναφερω να αλλαξεις στην περιγραφη το "διαπνεων".
Ετσι το λανσαρει ο ΑΕΤΟΣ αλλα ΔΕΝ ειναι (την πατησα και αναγκαστηκα να ξηλωσω την επενδυση).
Σήμερα το φορουσα με βροχή δεν περασε τιποτα.Κώστα είναι επένδυση μαύρη νάιλον.
Έτσι το δίνει η εταιρία,κακώς το λέει διαπνέων και για περπατητό δεν κάνει έτσι κι αλλιώς και ας είχε επένδυση διαπνέων.
Αδιάβροχο είναι πάντως και η εταιρία δεν χαρακτηρίζει τη χρήση του.
Το βλέπει όποιος θέλει από κοντά και αναλόγως πράττει. Όσοι δεν έχουν την δυνατότητα να το δουν από κοντά, ο σωστός καταστηματάρχης τους το επισημαίνει...
Από αίσθηση στην επωμιση?βολικό?Σήμερα το φορουσα με βροχή δεν περασε τιποτα.
Για περπάτημα δεν κανει. Εκεί πάμε σε σοφτσελ
Δεν είμαι ο κατάλληλος να σου απαντήσω. Γιατί τα ποιο πολλά μου κυνήγια είναι με πολύ ελαφριά ρούχα και δεν έχω εμπειρία με πολλά τζακετ... Οκ νορμαλ αισθηση δεν είναι το ποιο μαλακο μπουφαν αλλά δεν με ενοχλεί πάνω στην ένταση της τουφεκιας. Σε αυτά τα λεφτά δεν νομιζω έχει πολλά καλύτερα.Από αίσθηση στην επωμιση?βολικό?
Είμαι Κρήτη Διαμαντή για αυτό...αλλιώς θα περνούσα σίγουρα!Ηλία άμα εισαι Αθήνα, πήγαινε φόρεσε το και πάρε και ενα όπλο απο τον οπλοβαστο, να δεις την αίσθηση.
Πάντως ειναι πολυ ωραίο και αδιάβροχο και το ντουμπλεφαστ το αλλο μοντέλο το ίδιο.
Και για τα λεφτά τους,δεν το συζητάμε....
Διαμαντή μου συγνώμη για την παρέμβαση αλλά τόσο μάπα αδιάβροχο τζακετ πρώτη φορά έβαλα και το πακεταρα να το στείλω στον αετό πίσω....σε ψιλόβροχο και έγινα μπουσκεμα μέχρι την φανέλα ....Κώστα είναι επένδυση μαύρη νάιλον.
Έτσι το δίνει η εταιρία,κακώς το λέει διαπνέων και για περπατητό δεν κάνει έτσι κι αλλιώς και ας είχε επένδυση διαπνέων.
Αδιάβροχο είναι πάντως και η εταιρία δεν χαρακτηρίζει τη χρήση του.
Το βλέπει όποιος θέλει από κοντά και αναλόγως πράττει. Όσοι δεν έχουν την δυνατότητα να το δουν από κοντά, ο σωστός καταστηματάρχης τους το επισημαίνει...
Σεβαστό και δεν ξερω αν το εχω ξανά αναφέρει, οτι σε ενα αλλο προϊόν της ίδιας εταιρίας, το έδινε αδιάβροχο και ο Αλέξης το έβαλε κάτω απο τη βρύση και πότισε αμέσως.Διαμαντή μου συγνώμη για την παρέμβαση αλλά τόσο μάπα αδιάβροχο τζακετ πρώτη φορά έβαλα και το πακεταρα να το στείλω στον αετό πίσω....σε ψιλόβροχο και έγινα μπουσκεμα μέχρι την φανέλα ....
Γνωστο ειναι αυτό Βασιλη.άλλο αδιάβροχο κι άλλο στεγανό βέβαια...
άλλο αδιάβροχο κι άλλο στεγανό βέβαια...
Ακριβώς έτσι όπως τα λετε είναι....άλλο αδιάβροχο άλλο στεγανοΓνωστο ειναι αυτό Βασιλη.
Όταν θες κατι καλό και εγγυημένο, τότε πας σε πιο μελετημένα προϊόντα, που οτι λένε ισχύει. Οτι πληρώνεις παίρνεις...