Ωραία!!! Ελεύθερη αγορά εχουμε, όπου θέλει ο καθένας ψωνίζει, αναλόγως τσέπης.....παντα υπάρχει καλυτερο και χειρότερο...εχη και καλητερες τιμες ρουμελιωτης 28 γρ sporting 4,75 ευρω,,24γρ trap 4,40 ευρω τιμες πρωινεςςς φρεσκες
νε ρε φιλε διαμαντη συνφωνο,αλα γιατι αφου βρησκουμε ΕΛΛΗΝΙΚΑ και ποιοτικα καλα και φθηνωτερα να μην στηρηξουμε τα μαγαζια αυτααα χωρτασαμε τοσα χρονια να ταιζουμε ιταλους ισπανους κτλfgrΩραία!!! Ελεύθερη αγορά εχουμε, όπου θέλει ο καθένας ψωνίζει, αναλόγως τσέπης.....παντα υπάρχει καλυτερο και χειρότερο...
Που ειναι αυτος ο παυλος να σφαξει κανενα να δουμε τα σωθηκα τουΝέα παραλαβή σε φυσίγγια σκοποβολής.
Φυσίγγια BALDININI σε 28 και 24 γραμμάρια.
Διαθέσιμα στα 28γρ. Νο 7,5-8,5-9,5 και τιμή 4,90€
Διαθέσιμα στα 24γρ. Νο 7,5 και 9,5 και τιμή 4,50€
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 2105310035
εγω θελω την σκοταριααααΠου ειναι αυτος ο παυλος να σφαξει κανενα να δουμε τα σωθηκα του
ΣΑΚΗ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ......!!!νε ρε φιλε διαμαντη συνφωνο,αλα γιατι αφου βρησκουμε ΕΛΛΗΝΙΚΑ και ποιοτικα καλα και φθηνωτερα να μην στηρηξουμε τα μαγαζια αυτααα χωρτασαμε τοσα χρονια να ταιζουμε ιταλους ισπανους κτλfgr
Μια ιταλιδα απο την κυψελη...η καλυτερα απο τον πυργο.Παιδιά ειναι 100% ελληνικά!!! Ειναι ο αντικαταστάτης των GM3. Έτσι θα κυκλοφορούν τωρα και τα "σωθικά" τους ειναι ακριβώς ιδια.
Απλά ο κάλυκας αλλάζει. Στα GM3 ηταν Fiocchi, στα Baldinini δεν γνωρίζω ποιος ειναι(ο Καρδαράς ξέρει)...Εχει το 12 και δυο αστέρια απο κάτω.
Κάτι μου λέει ότι πρέπει να ψωνίσω κανέναν οπλοβαστο γιατί τελευταία οι εισερχόμενοι επενδυτές κλέβουν μέχρι και σωβρακαΝέα προσθήκη στο κατάστημα Παρδαλάκης Αλέξης. Οπλοβαστοί μεταλλικοί ασφαλείας, Ιταλικής προέλευσης, για 5 και 3 όπλα.
Διαστάσεις οπλοβαστού 5 όπλων: 0,34Χ0,28Χ1,43
Διαστάσεις οπλοβαστού 3 όπλων: 0,25Χ0,25Χ1,43
Πέντε πίροι κλειδώματος( τρεις πλάγια, ένας πάνω και ένας κάτω)
Τρεις θέσεις για στερέωση,δύο στον τοίχο και μια στο πάτωμα.
ΤΙΜΕΣ:
220€ ο 5 θέσεων
170€ ο 3 θέσεων
Πληροφορίες, 2105310035
Κώστα είναι απαραίτητοςΚάτι μου λέει ότι πρέπει να ψωνίσω κανέναν οπλοβαστο γιατί τελευταία οι εισερχόμενοι επενδυτές κλέβουν μέχρι και σωβρακα
Άρχοντα με την πρώτη ευκαιρία θα πάρω ένανΚώστα είναι απαραίτητος
τον αγόρασα πριν από 8 χρόνια αν θυμάμαι καλά κι έχει ησυχάσει το κεφάλι μου
όσο για τις τιμές εκτιμώ ότι είναι πολύ καλές
του καρδαρα ειναι τελικα ,τι τι θελει την ιταλικη σημαια ?ας βαλει την ελληνικη!Ευχαριστουμε για την πληροφορια Διαμαντη...
Outlander παραδεχεσε τον συνειρμο μου φιλε????????
Τα κοιταγα κ ειναι σαν να μου μιλαγαν..
ναι του Καρδαρά είναι. Αντικαταστάτης του GM που έιχε μέχρι πέρισυ, ίδια υλικά εκτός του κάλυκα,οπότε έπεσε λίγο και η τιμή.του καρδαρα ειναι τελικα ,τι τι θελει την ιταλικη σημαια ?ας βαλει την ελληνικη!
Δηλαδή το G.M. τέλος;;ναι του Καρδαρά είναι. Αντικαταστάτης του GM που έιχε μέχρι πέρισυ, ίδια υλικά εκτός του κάλυκα,οπότε έπεσε λίγο και η τιμή.
fgrτου καρδαρα ειναι τελικα ,τι τι θελει την ιταλικη σημαια ?ας βαλει την ελληνικη!
Απο οτι είπε,ΝΑΙ. Αλλα και αυτό όσοι το έριξαν δεν είδαν διαφορά. Μια χαρά είναι για το σκοπευτηριοΔηλαδή το G.M. τέλος;;
Διαμαντή μακάρι να είναι στα ίδια επίπεδα διότι το G.M Sporting μου άφησε καλές εντυπώσεις φέτος στην τσίχλα σε όλα τα νούμερα.....Απο οτι είπε,ΝΑΙ. Αλλα και αυτό όσοι το έριξαν δεν είδαν διαφορά. Μια χαρά είναι για το σκοπευτηριο