BIK
Banned
MONO BENELLIΔιαμαντη με ρεγουλα τη σουμα ειπαμε
Κανα καπελο beretta δεν εχει?πορτοκαλι?
MONO BENELLIΔιαμαντη με ρεγουλα τη σουμα ειπαμε
Κανα καπελο beretta δεν εχει?πορτοκαλι?
Εχω benelli φιλε αλλα ειναι ασπρο με κοκινα γραματα και μου φαινεται φλουφλικο και δετο βαζωMONO BENELLI
BENELLI και φλουφλικο δεν παει μαζι, να μου ελεγες για τις αλλες τις νεροσωληνες....buy.Εχω benelli φιλε αλλα ειναι ασπρο με κοκινα γραματα και μου φαινεται φλουφλικο και δετο βαζω
ναι ωμος φλουφλις να κραταη beneli παηηηηηηηBENELLI και φλουφλικο δεν παει μαζι, να μου ελεγες για τις αλλες τις νεροσωληνες....buy.
Διαμαντη ποιος ο λογος που ειναι "κρυμμενες" οι τιμες των φυσιγγιων?Άλλη μια μεγάλη ΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, από την Δανέζικη εταιρία DEERHUNTER.
Παντελόνι-σαλοπέτα RECON TROUSERS W MODEL 3196, με αποσπώμενες τιράντες,μεμβράνη deertex (5 χρόνια εγγύηση),100% στεγανό, thinsulate ,με ελαστική ζώνη, αδιάβροχα φερμουάρ στις τσέπες,προσχηματισμένα γόνατα και τζάκετ RECON JACKET W MODEL 5196 της ίδιας εταιρίας,με ανάλογα χαρακτηριστικά και την γνωστή ποιότητα της Deerhunter.
Πολύ ζεστά ρούχα,για χαμηλές θερμοκρασίες..
Τελευταία κομμάτια σε μέγεθος LARGE και δίνονται ΜΟΝΟ ΣΕΤ.
Αρχική τιμή και των δύο 586€ ,τώρα ΜΟΝΟ 350€ !!!!
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2105310035
ΓΙΑΤΙ κυνηγι ειναι αυτα φιλε πανο;5 Όχι για να τα ρίξω επειδή μαρεσαν αν πάω καμία φορά για κατι με το κουμπάρο μου μπορεί να βάλω κανενα
Βικτωρα χοντρα ειναι για οτι θηραμα χρειαζεται τετοια νουμερα σκαγιων και τοσα γραμαρια 38ΓΙΑΤΙ κυνηγι ειναι αυτα φιλε πανο;
Τωρα μαλιστα..Ορίστε και οι τιμές να φαίνονται Τάσο.
ωραίος Διαμαντή !Ορίστε και οι τιμές να φαίνονται Τάσο.
σωστά δεν τα λέω τάσο?Τωρα μαλιστα..