Μια χαρα τα λες..ωραίος Διαμαντή !
άλλαξε και θεση στην κρεμάστρα να πάρουμε ματι και αλλα ράφια ...
σωστά δεν τα λέω τάσο?
Μια χαρα τα λες..ωραίος Διαμαντή !
άλλαξε και θεση στην κρεμάστρα να πάρουμε ματι και αλλα ράφια ...
σωστά δεν τα λέω τάσο?
Θα σας βάλω σύντομα.........Μια χαρα τα λες..
Θα ρωτήσω το απόγευμα και θα σου απαντήσω Κων/νε. Να'σαι καλά!Διαμαντή μια χαρη θα ήθελα φίλε, τι ποικιλία εχει σε φυσίγγια cal 20 και ποίες εταιρείες ευχαριστώ.
Το συγκεκριμένο προϊόν, πουλήθηκε.Τελευταίο κομμάτι σε μέγεθος Large, μια ιδιαίτερη μπλούζα της Deerhunter, μοντέλο Gamekeeper Bonded Fleece Anorak 5514.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
-100% πολυέστερ και αδιάβροχο
-Ασύμμετρο φερμουάρ στο μπροστινό μέρος
-1 μεγάλη μπροστινή τσέπη (σάκο) με κρυφό φερμουάρ
-2 τσέπες, στο στήθος με κρυφό φερμουάρ
-Ελαστικό "σουέτ" που προεξέχει από την άκρη του περιλαίμιου
-Προ-διαμορφωμένοι αγκώνες
-Μακρύ φερμουάρ στην αριστερή πλευρά για ευκολία στο ντύσιμο
Από 152,90€ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ 80€ !!!!
Πληροφορίες, 2105310035
Έν μέρει εχεις δίκιο,αλλά αφού του αρέσει του ανθρώπου, να φτιάχνει και καφέ,γιατι να πειράζει κάποιον; Και εγω "θαμώνας" είμαι αλλά δεν βλεπω πρόβλημα.Φίλε διαμαντη δεν είναι ετσι όπως τα λες αλλά αφού ο Αλέξης δεν έχει θέμα πάω πάσο αλλά αν είχες μαγαζί θα καταλάβαινες αυτά που σου λέω!τωρα όσον αφορά τα ρούχα βρωμοκοπανε τσιγαριλα εδώ ακόμη και τα βαλσαμωμένα έχουν αλλάξει χρώματα από την καπνα ποσο μάλλον τα ρούχα!!!και το χειρότερο όλων είναι ότι ακόμη και τον καφέ τους δεν τον αγοράζουν τους τον φτιάχνει το παιδί!πραγματικο καφενείο!σαν εικόνα πίστεψε με δεν είναι ωραία όταν μπαίνεις μέσα,ειδικά κάποιοι είναι μόνιμοι θαμώνες από το άνοιγμα έως το κλείσιμο και ξανά πάλι το απόγευμα ημαρτον !το αντιλαμβάνεσαι πιστεύω αυτό!!!!
Ειμαστε σταμοαρισμενοι γενικα... Οταν εξηγουσα τις διαφορες χ3 χ4 στον ιδιοκτητη του καταστηματος που αγοραζω, με κοιταξε απο την κορφη ως τα νυχια και μου πε... Μην ακους τα φορα...Είναι όντως τρομερό παιδί ο Αλέξης .Ευγενέστατος σε βαθμό εκμετάλλευσης ίσως.
Αυτα που λεει ο Αλέξανδρος τα ζω κι εγω όποτε πηγαίνω .Με δυσκολία μπαίνεις μερικές φορές.Ο ανθρωπος δυσκολευεται να κατεβασει η να ανοίξει κούτες. Μέχρι και τσίχλες μαδάνε μέσα στο μαγαζί.Τα εχω δει όλα.Αν δεν εχει προβλημα ο ιδιος τι να πω εγώ ;
Μάλιστα αρκετοι παρευρισκομενοι παρακολουθούν συστηματικά το φορουμ.Δυο φορες που πήγα πριν τις γιορτές,απο τα φυσίγγια που αγόραζα αλλά και απο φωτογραφίες ,καταλαβαν ποιος είμαι ! Τελικά είμαστε σταμπαρισμένοι .
Πάντως όπως και να το κάνουμε το aigaleo city εχει γενικά καλες τιμές,απο φυσίγγια μέχρι και στις μοριζόλες .
..........