D
Deleted member 2
Ωραία τα meindl
Στο κατάστημα Παρδαλάκης Αλέξης, θα βρείτε τα σκοπευτικά φυσίγγια G.M .28 sporting και G.M.24 trap & skeet, στις εξής τιμές:
-28γρ.: 5€
-24γρ.: 4,70€
Πληροφορίες, 2105310035
πυρίτιδα η Ισπανική csb, συγκεντρωτήρας του Καρδαρά. Ο Θεόφραστος τα χρησιμοποιεί πολύ και ίσως μπορεί να πει περισσότερα,εαν έχει "σφάξει" κανένα..Έχουμε τη γόμωση, μην κάθομαι και ψάχνω;
Ο Θεόφραστος τα έχει ρίξει αρκετά και θα σου πει.... εγώ θα τα ρίξω πρώτη φορά το Σ/ΚΑπό δύναμη και ταχύτητα τι λένε τα gm?
Θα τα ρίξω εγώ και θα σου πω!Γενικά πολύ τίμια φυσίγγια για σκοπευτήριο με ωραία σπασίματα και αρκετή δύναμη. Δεν θυμάμαι αν είχα βγάλει φώτο σε δοκιμές που είχαμε κάνει στον πίνακα(μάλλον όχι). Στο κυνήγι δεν πρόλαβα να τα ρίξω είχαν τελειώσει. Στο σκοπευτήριο τα είχαμε ευχαριστηθεί πολύ και εγώ και δυο παιδιά ακόμα που τα ρίχναμε προτίμηση σε σπορτινγ 7,5 νούμερο. Τα 24αρια δεν τα είχα ρίξει καθόλου.
Το συγκεκριμένο παντελόνι έγινε ανάρπαστο.Δύο τελευταία κομμάτια μείναν,σε νούμερα EU50 και EU52ΠΡΟΣΦΟΡΑ το παντελόνι Deerhunter, μοντέλο Rogaland Expedition Trousers.
Τα παντελόνι Rogaland είναι πολλαπλών χρήσεων για τους λάτρεις της υπαίθρου, αλλά είναι επίσης κατάλληλο για το κυνήγι. Είναι κατασκευασμένο από polyester και βαμβάκι.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
-2 μπροστινές τσέπες
-2 τσέπες πίσω με κρυφά κουμπιά
-2 τσέπες στο πόδι με κρυφά κουμπιά
-Διπλό ύφασμα στα γόνατα
-Προσχηματισμένα γόνατα
-65% Polyester, 35% Cotton Twill
ΤΙΜΗ: 45€
Επικοινωνία, 2105310035
Τα έχει δοκιμάσει κανένας ??θα είναι ωραία για το pose για τσίχλες???Φυσίγγια RIO TARGET LOAD 28gr
ΤΙΜΗ: 5,50€ το κουτί , 55€ η κούτα
Επικοινωνία, 2105310035
πολυ καλη τιμη για ενα παρα πολυ καλο φυσιγγιΦυσίγγια RIO TARGET LOAD 28gr
ΤΙΜΗ: 5,50€ το κουτί , 55€ η κούτα
Επικοινωνία, 2105310035
ειναι λιγο δυνατα αλλα φυσιγγαραΤα έχει δοκιμάσει κανένας ??θα είναι ωραία για το pose για τσίχλες???
Μου αρέσουν τα δυνατά...και τα γρήγορα φυσίγγια...μόνο σε 8 βγαίνουν???ειναι λιγο δυνατα αλλα φυσιγγαρα
χτυπηστε το 7,5.κλασεις ανωτερο απ το 8.ωραιες τιμεςΠαραλαβή από το κατάστημα και μέχρι τέλους αποθεμάτων, προσφορά στα 5,5€ το κουτί.
Νούμερα 7,5 και 8
Πληροφορίες,2105310035