ειναι Πολλά τα λεφτα απο τα έσοδα του κυνιγιου για να μασ βαλουνε χέρι απο πληροφορίες που ξερω τα πραγματα ειναι στασημα ακομα.
Εκεί έχει πολλά γουρούνια και λίγα ζαρκαδια.
ρε τι παλιοπράματα είστε στην Αρκαδία
Το χωριο του Καρβελα .badboys. ειναι Μακη τι περιμενες να δεις .llk.ρε τι παλιοπράματα είστε στην Αρκαδία
Αν το κάνουν και αυτό, οι λαθροθηρες θα τους ανάψουν μια λαμπάδα όσο το μπόι τους!!!!!!!!!!!!Αν περικόψουν το κυνήγι σε χρονική διάρκεια αλλά και ως προς τα
επιτρεπόμενα θηράματα, ίσως θα ήταν μια επιλογή να αποσύρει
η ΚΣΕ την θηροφυλακή από τον έλεγχο της υπαίθρου για τον επόμενο χρόνο και ας αναλάβει το κράτος
και ο αρμόδιος υπουργός με μόνο όπλο κατά της λαθροθηρίας την δασική υπηρεσία.
Θα μου πείς ότι θα αυξηθεί η λαθροθηρία έτσι και ίσως έχουμε τα αντίθετα αποτελέσματα, ίσως.
Θα αναγνωριστεί όμως το μεγάλο έργο που έκανε και θα δεχτούν την βοήθειά της και την μέχρι τώρα εμπειρία της.
Εγώ δεν δέχομαι να πληρώνουμε για κάτι που δεν το δέχεται το επίσημο κράτος.
Πάλι καλά που έχουμε πρόεδρο με όρεξη και θα τα διαλύσει όλα μέχρι να βρει την άκρη....http://www.ethnos.gr/entheta.asp?catid=23385&subid=2&pubid=64215814
Η αλήθεια είναι ότι εκτός όλων των άλλων πολύ την φοβάμαι την φετινή έναρξη...ούτε κιχ δεν έχουμε ακούσει σχετικά με ρυθμιστικές κτλπ...
Πες ότι δεν αρχίζουμε την 20η Αυγ (χτύπα ξύλο) ποίος θα με εμποδίσει να βγώ εγώ μια βολτούλα στην Ελληνική ύπαιθρο εμένα;Η αλήθεια είναι ότι εκτός όλων των άλλων πολύ την φοβάμαι την φετινή έναρξη...ούτε κιχ δεν έχουμε ακούσει σχετικά με ρυθμιστικές κτλπ...
Ισως φετος να δουμε τα μεγαλυτερα παρατραγουδα ολων τον εποχων,βεβαια το παραδακι θα το τσιμπισουν πρωτα,αλλα η ενεργοποιεισει του Αγγελετου τοσο νωρις δεν ειναι καλο.
για να δούμε τι θα δούμε και τι θα μάθουμεΤην ερχόμενη Τρίτη θα γίνει τελικά το ραντεβού, από ο τι διάβασα στο ihunt
Αρε ελλαδαρα οτι του κ..........η του καθενα κανεί που ειναι η ηγεσία μασ.απο αυριο θα αρχιζο να βαζω πυνακιδεσ σε περιοχεσ νατουρα οτι επιτρέπεται το κυνηγι με απεριόριστο οριοhttp://www.argolikeseidhseis.gr/2015/07/18_21.html?m=1
.violin..violin..violin.