Παραγωγής 2006 αν είδα καλά και βλέποντάς το, σφίγγεται η ψυχή σου...
Το ίδιο ένιωσα κι εγώ Χρήστο. Δυστυχώς ότι είναι καλό και αποδίδει στην Ελλάδα είναι καταδικασμένο να διαλυθείΠαραγωγής 2006 αν είδα καλά και βλέποντάς το, σφίγγεται η ψυχή σου...
Δεν νομίζω να μπορούν να συνεργαστούν Χρήστο. Το σωστό θα ήταν να συνεργάζονταν μη φανατικοί οργανισμοί αλλά η ανθρώπινη βλακεία είναι άπειρη που λέει και ο Αϊνστάιν!Δηλαδή δεν θα μπορούσαν να συμμετέχουν η ΚΟΜΑΘ και οι Κυνηγετικοί Σύλλογοι της περιφέρειας, στο παρακάτω πρόγραμμα; Ήταν μεγάλη ευκαιρία να τεθούν πολλά ζητήματα όπως και αυτό της σφαγής των αποδημητικών θηραμάτων στη γειτονική χώρα...
https://inkomotini.news/κομοτηνή-έναρξη-του-ελληνοβουλγαρικ/
Διαφωνώ Βασίλη. Παρακάτω είναι οι εταίροι του έργου. Ποιος ο λόγος να μη μπορούν συνεργαστούν με ΚΟΜΑΘ και Κυνηγετικούς Συλλόγους της περιφέρειας;Δεν νομίζω να μπορούν να συνεργαστούν Χρήστο. Το σωστό θα ήταν να συνεργάζονταν μη φανατικοί οργανισμοί αλλά η ανθρώπινη βλακεία είναι άπειρη που λέει και ο Αϊνστάιν!
Το διάβασα. Αυτό που σου είπα το συμπέρανα μόλις είδα την Ορνιθολογική...για τους λοιπούς δεν έχω άποψη.Διαφωνώ Βασίλη. Παρακάτω είναι οι εταίροι του έργου. Ποιος ο λόγος να μη μπορούν συνεργαστούν με ΚΟΜΑΘ και Κυνηγετικούς Συλλόγους της περιφέρειας;
Εταίροι του έργου είναι:
Εν πάση περιπτώσει, αναρωτιέμαι αν διαμαρτυρήθηκαν για τη μη πρόσκλησή τους η ΚΟΜΑΘ και οι Κυνηγετικοί Σύλλογοι της περιφέρειας που θα έπρεπε να τους γίνει δικαιωματικά. Το χειρότερο βέβαια θα ήταν να έχει γίνει πρόσκληση και να υπήρξε αδιαφορία από τους κυνηγετικούς φορείς...
- η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας και Θράκης (Ελλάδα),
- το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ξάνθης (Ελλάδα),
- η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία (Ελλάδα),
- το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Ελλάδα),
- η Περιφερειακή Ένωση Επιμελητηρίων Σμόλιαν (Βουλγαρία),
- το Ίδρυμα Arbitra (Βουλγαρία) και
- η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ελλάδα) ως επικεφαλής εταίρος.
Χρήστο ξέρεις τι μου πέρασε από το μυαλό ?Δηλαδή δεν θα μπορούσαν να συμμετέχουν η ΚΟΜΑΘ και οι Κυνηγετικοί Σύλλογοι της περιφέρειας, στο παρακάτω πρόγραμμα; Ήταν μεγάλη ευκαιρία να τεθούν πολλά ζητήματα όπως και αυτό της σφαγής των αποδημητικών θηραμάτων στη γειτονική χώρα...
https://inkomotini.news/κομοτηνή-έναρξη-του-ελληνοβουλγαρικ/
Ποιος είσαι;;; ο Δημήτρης Λαινης;;;Βρωμάει πολύ όντως, ένας μάγκας ιατροδικαστής θα βρει πολύ γρήγορα τι έχει συμβεί. Παιδιά το τέλειο έγκλημα δεν υπάρχει, είναι κλισέ και 100% πραγματικότητα. Σε όλες τις δολοφονίες, ακόμα και σε αυτές που λέγονται "ανεξιχνίαστες" οι ιατροδικαστές ξέρουν τι έχει συμβεί, μετά την έρευνα και γνωρίζουν πολλές φορές το δράστη. Το αν ο δράστης θα φτάσει σε δίκη και θα τιμωρηθεί έχει να κάνει με το κάτα πόσο θα μπορέσουν οι αρχές να μαζέψουν τα κατάλληλα αποδεικτικά στοιχεία για να στοιχειοθετηθεί η καταγγελία και να τελεσιδικήσει στο δικαστήριο.
Χαχαχαχα ανερχομενοςΠοιος είσαι;;; ο Δημήτρης Λαινης;;;