Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Eχτες το πρωι κυριακη 11-2-18 στα βαγια ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗΚΕ αυτοκΙνητο και εκλαπησαν 2 οπλα 1 καραμπινα και 1 δικανο ,γιλεκα ,φυσιγκια,πορτοφολια,σακουαγιαζ,με ρουχα, ανθρωπων που γνωριζω.Παρακαλω οποιον περπαταει ,αν βρει κατι η ακουσει οτιδηποτε να το καταθεσει στο αστυνομικο τμημα ΘΗΒΩΝ.ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.

Eχτες το πρωι κυριακη 11-2-18 στα βαγια ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗΚΕ αυτοκΙνητο και εκλαπησαν 2 οπλα 1 καραμπινα και 1 δικανο ,γιλεκα ,φυσιγκια,πορτοφολια,σακουαγιαζ,με ρουχα, ανθρωπων που γνωριζω.Παρακαλω οποιον περπαταει ,αν βρει κατι η ακουσει οτιδηποτε να το καταθεσει στο αστυνομικο τμημα ΘΗΒΩΝ.ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.
Πάλι τα ίδια ρε φίλε ;

Νεκρός Αθηναίος κυνηγός σε εξόρμηση για τσίχλες :(:(

Νεκρός στην ορεινή Γαβριανή του Αλμυρού εντοπίστηκε σήμερα από απόγευμα ένας 74χρονος κυνηγός.
Ο 74χρονος είχε έρθει από την Αθήνα μαζί με δύο φίλους του, επίσης κυνηγούς, για να κυνηγήσουν πουλιά. Οι τρεις τους μετέβησαν στη Γαβριανή και χωρίστηκαν για να κυνηγήσουν. Όταν οι δύο κυνηγοί δεν είχαν επαφή με τον 74χρονο άρχισαν να ανησυχούν και ειδοποίησαν την αστυνομία ενώ στο σημείο μετέβη και όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τέσσερις πυροσβέστες. Οι έρευνες για τον εντοπισμό μου είχαν την χειρότερη κατάληξη καθώς ο 74χρονος εντοπίστηκε νεκρός.

Aπό την Αστυνομία έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του.
Εικάζεται πως ο άτυχος κυνηγός κατέληξε από παθολογικά αίτια.

Πηγή: https://e-thessalia.gr

Εμένα και του φίλου μου,μας βγήκε ξινό το σημερινό. Δυστυχώς,μας κλέψανε τα όπλα. Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες,γιατ είμαι πολύ στενοχωρημένος και κουρασμένος ψυχικά. Απο τις 10 μέχρι και για 4 ώρες,ήμασταν στο αστυνομικό τμήμα Αλλιάρτου. Ευχαριστώ για την βοήθεια τον Βαγγέλη Μητρου,ομοσπονδιακό θηροφύλακα Βοιωτίας και όλα τα παιδιά της θηροφυλακής που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μου άμεσα και χωρίς καθυστέρηση. Η διαδικασία ήταν εξέταση μαρτύρων,σύλληψη,αυτόφωρο. Αλλά το γυτωσαμε το αυτόφωρο και θα δικαστούμε καποια στιγμή....
Εγώ κλαίω την auto5 μου,ένα όπλο συναισθηματικής αξίας,που πρόσφατα ειχα δώσει 400€ για να τη φτιάξω όπως θέλω και ο φίλος μου την beretta 390.
Ο μπερντι ξέρει ακριβώς σε πιο σημείο σταθμεύουμε και ακριβώς εκεί έγινε το κακό,πάνω σε κεντρικό δρόμο..

Εμένα και του φίλου μου,μας βγήκε ξινό το σημερινό. Δυστυχώς,μας κλέψανε τα όπλα. Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες,γιατ είμαι πολύ στενοχωρημένος και κουρασμένος ψυχικά. Απο τις 10 μέχρι και για 4 ώρες,ήμασταν στο αστυνομικό τμήμα Αλλιάρτου. Ευχαριστώ για την βοήθεια τον Βαγγέλη Μητρου,ομοσπονδιακό θηροφύλακα Βοιωτίας και όλα τα παιδιά της θηροφυλακής που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μου άμεσα και χωρίς καθυστέρηση. Η διαδικασία ήταν εξέταση μαρτύρων,σύλληψη,αυτόφωρο. Αλλά το γυτωσαμε το αυτόφωρο και θα δικαστούμε καποια στιγμή....
Εγώ κλαίω την auto5 μου,ένα όπλο συναισθηματικής αξίας,που πρόσφατα ειχα δώσει 400€ για να τη φτιάξω όπως θέλω και ο φίλος μου την beretta 390.
Ο μπερντι ξέρει ακριβώς σε πιο σημείο σταθμεύουμε και ακριβώς εκεί έγινε το κακό,πάνω σε κεντρικό δρόμο..
Ωχχ εμπλεξες....μεγαλο μπερδεμα η κλοπη οπλου για τον ιδιοκτητη...παντως ευχομαι να χει αισιο τελος η περιπετεια σου και να το βρεις....well done.

κρίμα
όπως λές η σκασίλα μένει κι η ψυχολογία στο πάτο
τι να πω;;;;απροστάτευτοι πολίτες παντού :(

Τι να πω ρε φίλε...εύχομαι να πιαστούν και τουλάχιστον να βρειτε τα όπλα σας.
Οσο γι αυτους τους γυφταραίους το μονο που εχω να πω ειναι οτι αλωνίζουν κανονικότατα σε όλα τα επίπεδα.
Πριν 2 χρονια που ειχα βρει κατι σκυλιά κλεμμένα που τα ειχαν κλέψει οι γυφτοι και τα ειχαν στα τσαντίρια στο Γαλάτσι. Τους την χάρισαν όμως κι αυτο ήταν λάθος.Μετα απο λίγο καιρό και με αυτοκινητο με πινακίδες ,εκλεψαν την τσαντα γυναίκας εξω απο το ταχυδρομείο. Εγιναν πολλά που δεν οφελει να τα πω τώρα.
Παλούκωμα και ντουφέκισμα γαμώ το κερατό τους....

Last edited:
κρίμα
όπως λές η σκασίλα μένει κι η ψυχολογία στο πάτο
τι να πω;;;;απροστάτευτοι πολίτες παντού :(
Μήπως κατά μεγαλύτερο βαθμό φταίμε εμείς που αφήνουμε απροστάτευτα τα όπλα μέσα στο αμάξι στο πουθενά??λυπάμαι πολύ για τον συνάδελφο είναι κρίμα άλλα δύο χρόνια το φωνάζουμε εμείς οι ίδιοι για τη περιοχή της Βοιωτίας ότι κλέβουν επανειλημμένως!!!εύχομαι ο άνθρωπος να τα βρει και να έχει αίσιο τέλος!!!

Ο νόμος αυτός ειναι απλά μαλακία.
Και να σε κλέβουν και αυτόφορο. Νομίζω οτι ειναι απο τον αντιτρομοκρατικό νόμο που ειχε εφαρμοστει απο εποχής Μητσοτάκη.
Κατι πρεπει να γίνει πάντως .Ειναι το λιγότερο απαράδεκτος !

Και να σε κλέβουν και αυτόφορο. Νομίζω οτι ειναι απο τον αντιτρομοκρατικό νόμο που ειχε εφαρμοστει απο εποχής Μητσοτάκη.
τι να γίνει;;;;;
υ.σ. ερώτηση πρός όλους
αν μας ενδιαφέρει να το συζητήσουμε ίσως σε κάποιο νέο link
μήπως υπάρχει τρόπος και διάθεση από πλευράς μας για πίεση προς την πολιτεία η τις κυνηγητικές οργανώσεις .xm.

Και να σε κλέβουν και αυτόφορο
Και να ταν μονο αυτο.Κανονικα η αστυνομια στη συνεχεια πρεπει να σου αφαιρεσει ολα τα δελτια κατοχης απ τα οπλα που εχεις..... αν το κανει, μετα ουτε αδεια κυνηγιου....μεγαλο μπλεξιμο....

Αυτος ειναι Μητσο, ειναι και πολλες περιπτωσεις που εχουν κλαπει οπλα μεσα απο σπιτια, οι δικες αργουν παρα πολυ, και οσο αργουν δεν μπορεις ουτε να αγορασης οπλο, ουτε να κυνηγισης,δεν ξερω εαν τελικα το αυτοφωρο φανταζει σαν απεχθες, ετσι και αλλιως θα δικαστης, μαλλον δεν υπαρχει διαγραφη σε αυτο,ειναι να μην σου τυχει:(

Όχι ρε γαμωτο, τι γίνεται ρε παιδια; Ως που θα παει αυτή η ιστορία; Μιλάμε για θράσος ο άνθρωπος παρκάρει σε σημείο που περνάνε αυτοκίνητα. Έλεος με τα καρ..ια πια...

Status
Not open for further replies.
Back