Επιτροπές , γραμματείς , φαρισαίοι , και όλο το κακό συναπάντημα , το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η κονόμα , τόσα χρόνια που είμαι στον κυνηγητικό χώρο , πάντα εμείς οι κακή ελληνες κυνηγοί κάνουμε την μεγαλύτεροι οικολογική καταστροφή σε αυτό τον πλανήτη , και οι περιορισμοί , και οι απαγορεύσεις είναι πλέον σε κάθε κυνηγητική περίοδο σχεδόν στάνταρ , να μην πω λεπτομέρειες ,αλλά ο καθένας από εμάς ξέρει το τι αλλαξε στην περιοχή του , και γενικά στον τρόπο που θα κυνηγάμε . Και σχεδόν κάθε χρόνο η τιμημένη αύξηση της έκδοσης κυνηγητικής άδειας , και τα λαμο......α , η μεγαλοκαρχαριες αντί να είναι στο πλευρό μας , και να διεκδικούν παραπάνω πράγματα για εμάς , γιατί από την δικιά μας την τρέλα κονομάνε , κάθε χρόνο κοιτάν πως θα μας δαγκώσουν και αυτοί παραπάνω . Πτώση η τιμή του μολύβδου στις διεθνείς αγορές , αύξηση τα φυσίγγια στην Ελλάδα , άνοδο η τιμή του μολύβδου , διπλή αύξηση αυτοί . Οκ θα μου πείτε ρε φίλε χόμπι είναι και το χόμπι πληρώνετε , ναι και για τους Ευρωπαίους κυνηγούς χόμπι είναι , και σίγουρα το πληρώνουν και αυτοί ναι αλλά το γουστάρουν . Αν είμαι άδικος , και υπερβολικός ως προς τη σκέψη μου , ζητώ συγνώμη , όμως αυτό έχω καταλάβει τόσα χρόνια , απαγορευσης - περιορισμοί - προσωρινά κλεισίματα περιοχών ,που έγιναν μόνιμα ,και κανείς δεν μιλάει , για τα αιολικά πάρκα , κεραίες κινητής τηλ , φυτοφάρμακα , μεγάλες οδικές κεντρικές αρτηριες , που τα αρμόδια υπουργία , το μόνο που τους καίει είναι
![hippo .money. .money.](/forums/data/assets/smilies/dancing-hippo.gif)
. Οχι μολύβδινα σκάγια στους υδροβιοτοπους γιατί είναι βλαβερό για τη χλωρίδα και πανίδα του τόπου . Και τα φυτοφάρμακα που ρίχνουν τι είναι ? Και μην ακούω ότι οι ποσότητες που ρίχνουν είναι μικρές
![very funny .vert funny. .vert funny.](/forums/data/assets/smilies/laugh3.gif)
η ότι τηρούνται τα όρια γιατί θα ξαναβάλω τα
![very funny .vert funny. .vert funny.](/forums/data/assets/smilies/laugh3.gif)
. Νομίζω λοιπόν πως όλοι αυτοί η κατά τα άλλα έξυπνη , και ταυτόχρονα ευαίσθητη για τη φύση κύριοι , αν για μια , η και δυο χρονιές δεν βγουν αρκετές κυνηγητικές άδειες , θα, μας δουν πιο σοβαρά , πάντα ταπεινή αποψη .