Εγώ!για πεστεμουυυ ρε παιδες πιως θα κανη 100,200 χιλιομετρα για κρεμαση στην πουλιαστρα 10 τρυγονια![]()
![]()
![]()
Εγώ!για πεστεμουυυ ρε παιδες πιως θα κανη 100,200 χιλιομετρα για κρεμαση στην πουλιαστρα 10 τρυγονια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βόρεια Ελλάδα φίλε μου και σε συγκεκριμένες περιοχές όπως και αυτήν που κυνηγάω τόσο εγώ όσο και ένα ποσοστό αρκετων κυνηγών στην περιοχή πιάνουμε το όριο αρκετές φορές ειδικά περισυ που ήταν 8 ήταν πιο εύκολο να το πιάσεις.....Διαβάζω εύκολα φθάνω στο όριο , παιχνιδάκι το όριο και κάνω 100 χιλιόμετρα για 10 πουλια και αναρωτιέμαι πραγματικά αν στο όριο και στην καρπωση περιλαμβάνεται μαζί με τα χιλιόμετρα και τα όνειρα που βλέπει ο καθένας.Εκτος εάν μερικοί έβλεπαν πολύ Δογκανο και εξηγουμαι.Κυνηγώ τρυγόνια στην Μάνη για όσους γνωρίζουν, από το 1990 που έβγαλα άδεια επί μία εικοσαετία από 1Σεπτεμβρη έως 20 κάθε μέρα από Γύθειο Λάγια 100 χιλιόμετρα καί.Αν σε όλα τα καλά χρόνια (σκηνές για όσους γνωρίζουν) χτύπησα πέντε φορές από 20 πουλιά και πάνω ζήτημα είναι.Τα τελευταία 15 χρόνια δε μιλάμε για μονοψήφιο νούμερο.Γι αυτό λοιπόν σε όσους γνωρίζουν και σε αυτούς που μαθαίνουν καλό είναι να λέμε αλήθειες.
Μπορει δεν εχω κυνηγησει το συγκεκριμενο ειδος εκει,αλλα στην Μανη που γνωριζω οτι ειναι το κυριο ρευμα αποδημιας για Αφρικη δεν συμβαινει αυτο και απορω πως συμβαινει εκει και δεν μιλαω για τα ντοπιαρικα του Αυγουστου,αλλα στα πουλια της μεταναστευσης που δεν εχουν κανενα λογω να διανυκτερευσουν εκει και δεν το κανουν.Βόρεια Ελλάδα φίλε μου και σε συγκεκριμένες περιοχές όπως και αυτήν που κυνηγάω τόσο εγώ όσο και ένα ποσοστό αρκετων κυνηγών στην περιοχή πιάνουμε το όριο αρκετές φορές ειδικά περισυ που ήταν 8 ήταν πιο εύκολο να το πιάσεις.....
Και Σεπτεμβρίο στα περάσματα το έχουν πιάσει πολύ γνωστοί μου εγώ προσωπικά όχι γιατί δεν πολύ βγαίνω τον Σεπτέμβρη αλλά θέλει καθημερινές εξόδους και να πέσεις σε καλό πέρασμα αλλιώς το όριο δεν πιάνεταιΜπορει δεν εχω κυνηγησει το συγκεκριμενο ειδος εκει,αλλα στην Μανη που γνωριζω οτι ειναι το κυριο ρευμα αποδημιας για Αφρικη δεν συμβαινει αυτο και απορω πως συμβαινει εκει και δεν μιλαω για τα ντοπιαρικα του Αυγουστου,αλλα στα πουλια της μεταναστευσης που δεν εχουν κανενα λογω να διανυκτερευσουν εκει και δεν το κανουν.
πέρσι πρέπει να έπιασα καμία 25 άρια όλα κι όλα
Ρε συ είμαι απ' τους τυχερούς γιατί έχω καρτέρι στα 5 λεπτά απ' το σπίτι μου και το μοιράζομαι με έναν τύπο που κάθεται καμία 100στη μέτρα πιο πέρα από μένα.Ούτε τον έχω δει ποτέ μου και ούτε ξέρω πού ακριβώς είναι το καρτέρι του.... τα μαζεύει όλα φεύγοντας για να μη προδώσει τη θέση του...και πάντα πάει πιο νωρίς από μενα........Ρε δε φτύνεις τα αχαμνά σου λέω εγώ.......τα 25 θα τα κάνω όταν σβήσω 55 κεράκια στην τούρτα.....
![]()
![]()
Τωρα που σε επιασε η μαυρογατα στο στομα της,καλα καλαμποκια Στρατο....Ρε συ είμαι απ' τους τυχερούς γιατί έχω καρτέρι στα 5 λεπτά απ' το σπίτι μου και το μοιράζομαι με έναν τύπο που κάθεται καμία 100στη μέτρα πιο πέρα από μένα.Ούτε τον έχω δει ποτέ μου και ούτε ξέρω πού ακριβώς είναι το καρτέρι του.... τα μαζεύει όλα φεύγοντας για να μη προδώσει τη θέση του...και πάντα πάει πιο νωρίς από μενα....
Κανόνισε ρε να με ματιασεις και να πιάσω τα από τέτοια μου φέτος...μαύρο φίδι που σε φάγε μετά....![]()
Κάτσε να πάω να βρω σκορδα Άλεξ γιατί δε με βλέπω να τη βγάζω καθαρή...Τωρα που σε επιασε η μαυρογατα στο στομα της,καλα καλαμποκια Στρατο....
Ρε συ είμαι απ' τους τυχερούς γιατί έχω καρτέρι στα 5 λεπτά απ' το σπίτι μου και το μοιράζομαι με έναν τύπο που κάθεται καμία 100στη μέτρα πιο πέρα από μένα.Ούτε τον έχω δει ποτέ μου και ούτε ξέρω πού ακριβώς είναι το καρτέρι του.... τα μαζεύει όλα φεύγοντας για να μη προδώσει τη θέση του...και πάντα πάει πιο νωρίς από μενα....
Κανόνισε ρε να με ματιασεις και να πιάσω τα από τέτοια μου φέτος...μαύρο φίδι που σε φάγε μετά....![]()
Ροζ πάνθηρας είμαι ρε.....ή ροζ γάτος...Τωρα που σε επιασε η μαυρογατα στο στομα της
Μωρε και σφηνες ασημενιες για βρυκολακες να βρεις δεν....Κάτσε να πάω να βρω σκορδα Άλεξ γιατί δε με βλέπω να τη βγάζω καθαρή...![]()
![]()
άμα έμενες στα μέρη μου, θα έλεγα ότι εγώ ήμουν αυτόςΡε συ είμαι απ' τους τυχερούς γιατί έχω καρτέρι στα 5 λεπτά απ' το σπίτι μου και το μοιράζομαι με έναν τύπο που κάθεται καμία 100στη μέτρα πιο πέρα από μένα.Ούτε τον έχω δει ποτέ μου και ούτε ξέρω πού ακριβώς είναι το καρτέρι του.... τα μαζεύει όλα φεύγοντας για να μη προδώσει τη θέση του...και πάντα πάει πιο νωρίς από μενα....
Πες μου που να πάω εγώ τωρα που μπορώΚαποτε που ηταν παχιες οι μυγες,ανεβαινα στο Κιλκις για την εναρξη 4ημερο.
10 το πρωι ειχα κρεμασει το οπλο στο δεντρο πινοντας καφε με 12 τρυγονια.
Τωρα περιξ της Αττικης,καθε δεντρο εχει και εναν κυνηγο που πινει καφε
απο τα αγρια χαραματα μεχρι να φυγει.Ακους ντουφεκια και την εχει πληρωσει
κανενας κοτσυφας ντοπιαρικος.
Βασίλη πέρα της πλάκας βάζω στοίχημα ότι ο τύπος πιάνει το όριο όλο τον Αύγουστο. Μονές τουφεκιές στα τρυγονια και αν του περάσουν φάσες πάει σύννεφο η 3αρα... Ίσως τους ρίχνει στα καθιστά δε ξέρω...άμα έμενες στα μέρη μου, θα έλεγα ότι εγώ ήμουν αυτός![]()
![]()
![]()
![]()
άμα κάθεται σε νερό, πιθανόΒασίλη πέρα της πλάκας βάζω στοίχημα ότι ο τύπος πιάνει το όριο όλο τον Αύγουστο. Μονές τουφεκιές στα τρυγονια και αν του περάσουν φάσες πάει σύννεφο η 3αρα... Ίσως τους ρίχνει στα καθιστά δε ξέρω...