Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ακρηβως ετσι λιακο ......εγω προσωπικα δεν ξανα παο ουτε σε εκλογες ουτε ξανα βγαζω αδια στους συλλόγους..δεν δεχωμε να με κοροιδευει κανενας καρεκλοκενταυρος...μονο αν δω παρετησης και μπουν ατομα νεα με ορεξη να διεκδικουν θα ξανα παο .... αν εχουν τσιπα αυτο θα κανουν
Ας ελπίσουμε πως έχουν τσίπα αν και το βλέπω κομματάκι δυσκολο!

Ανέβαζαν βιντεάκια από μπαρ και κλάμπ που γινόταν ο χαμός και τους εκλασαν τους όρχεις και τώρα τους πήρε ο πόνος μην μεταδοθεί ο κορωνοιος από το κυνήγι και το ψάρεμα
Αλλά είναι δίκαιος έκλεισε όλη την Ελλάδα δεν κάνει διακρίσεις τι πράσινο τι κόκκινο όλοι μέσα λουκέτο στα πάντα

Εγώ πάλι γιατί έχω την εντύπωση ότι μας κορόιδεψε ο μπουμπουκος και όχι η κσε αφού απ' αυτόν είχε βγει τον Αύγουστο η ανακοίνωση ότι οι κυνηγοί θα εξαιρεθούν σε περίπτωση lockdown.αν κάνω λάθος καλώς αλλά ας περιμένουμε ως τις 2

Ακρηβως ετσι λιακο ......εγω προσωπικα δεν ξανα παο ουτε σε εκλογες ουτε ξανα βγαζω αδια στους συλλόγους..δεν δεχωμε να με κοροιδευει κανενας καρεκλοκενταυρος...μονο αν δω παρετησης και μπουν ατομα νεα με ορεξη να διεκδικουν θα ξανα παο .... αν εχουν τσιπα αυτο θα κανουν

Καλημέρα στην παρεά!

Δυστηχώς σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ δια στόματος κυβερνητικού εκπροσωπου ανακοινώθηκε ότι το κυνήγι και το ψάρεμα είναι σε αναστολή.

ΥΓ: Δεν μου το είπαν...το άκουσα και το είδα με τα αυτιά και τα μάτια μου!

Καλή δύναμη σε όλους μας!
Καλα συνηθως οτι λεει ο κυβ. Εκπρ. πετσας γινεται το αντιθετο. Μακαρι να διαψευθει παλι.

Παίδες καλησπέρα. Μετά απο πολύ ψάξιμο στο διαδίκτυο ανακάλυψα τα παρακάτω που πιστεύω μας καλύπτουν για να μπορέσουμε να κυνηγήσουμε, τουλάχιστον εντός νομού:

‘Aρθρον 251 Απο το νόμο περί θήρας
  1. Η Θήρα επιτρέπεται να ασκείται ως άθλημα, καθ’ όλην την Επικράτειαν, κατά τας διατάξεις του παρόντος κώδικος.
Παραθέτω και κάτι άλλο που βρήκα

Ο Σύλλογος φίλων κυνηγών νομού ΈβρουΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ Ν.ΕΒΡΟΥ σε συνάντηση που είχε με το Δασαρχείο Αλεξανδρούπολης με τον υπεύθυνο Θήρας κύριο Λεωνίδα Ζανέλη όπως επίσης και με το διευθυντή δασών νομού Έβρου κύριο Ζαχαρία Μπακλαγη : Σας ενημερώνουμε ότι βάσει του δασικού Κώδικα ο οποίος συμπεριλαμβάνει το κυνήγι ως αθλητική δραστηριότητα, συνεχίζεται κανονικά για τις επόμενες μέρες μέχρι νεωτέρας. Όλοι οι Κυνηγοί θα πρέπει να έχουν μαζί τους το ατομικό βιβλιάριο Θήρας το οποίο είναι αποδεικτικό δημόσιο έγγραφο όπως επίσης ότι άλλο έγγραφο ή μήνυμα ορίζει η πολιτεία για να μπορεί να μετακινηθεί κάποιος ασκώντας τη φυσιολατρική αθλητική δραστηριότητα, όπως στην προκειμένη περίπτωση είναι το κυνήγι. Παρακαλούμε όλους τους κυνηγούς προς τη συμμόρφωση υποδείξεων της Πολιτείας. Για οτιδήποτε νεότερο θα ενημερώνεστε από τους κατά τόπους συλλόγους και από τις Δασικές διοικητικές υπηρεσίες που είναι αρμόδιες για το θέμα του κυνηγιού.

Από κυβερνητικές πληροφορίες σημερα ο αριθμός κρουσμάτων θα ξεπεράσει τις 3.000! η κατάσταση είναι στο όριο να χαθεί ο έλεγχος και να ζήσουμε εικόνες όπως της Ιταλίας την περασμένη άνοιξη.

Η ανάλυση στα λύμματα έδωσε συγκέντρωση ρεκόρ που αγγίζει τις 100.000!

Εχτές είχαμε 29 νεκρούς και 187 ασθενείς σε ΜΕΘ. Πέρα από το τι θα γίνει με το κυνήγι (που όλοι το ξέρουμε) καλό είναι να δωσουμε και την δέουσα προσοχή στο θέμα του Covid.

Πλέον σχεδόν καθημερινά ενημερώνομαι ότι κάποιος γνωστός μου είναι θετικός.

Κρατήστε τους εαυτούς σας και τις οικογένειες σας ασφαλείς!

Μένουμε ασφαλείς πηγαίνουμε για κυνήγι
Μακρυά από το συνωστισμό όσων πάνε για περπάτημα κατά κοπάδια και όσων βγάζουν μέχρι και την γάτα βόλτα με λουράκι δήθεν για να πάρει αέρα
Πηγαίνουμε για κυνήγι μένουμε ασφαλείς

Μένουμε ασφαλείς πηγαίνουμε για κυνήγι
Μακρυά από το συνωστισμό όσων πάνε για περπάτημα κατά κοπάδια και όσων βγάζουν μέχρι και την γάτα βόλτα με λουράκι δήθεν για να πάρει αέρα
Πηγαίνουμε για κυνήγι μένουμε ασφαλείς
Πως τα λες ρε μπαγάσα.... Ζηλεύω!!

Status
Not open for further replies.
Back