Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Από κυβερνητικές πληροφορίες σημερα ο αριθμός κρουσμάτων θα ξεπεράσει τις 3.000! η κατάσταση είναι στο όριο να χαθεί ο έλεγχος και να ζήσουμε εικόνες όπως της Ιταλίας την περασμένη άνοιξη.

Η ανάλυση στα λύμματα έδωσε συγκέντρωση ρεκόρ που αγγίζει τις 100.000!

Εχτές είχαμε 29 νεκρούς και 187 ασθενείς σε ΜΕΘ. Πέρα από το τι θα γίνει με το κυνήγι (που όλοι το ξέρουμε) καλό είναι να δωσουμε και την δέουσα προσοχή στο θέμα του Covid.

Πλέον σχεδόν καθημερινά ενημερώνομαι ότι κάποιος γνωστός μου είναι θετικός.

Κρατήστε τους εαυτούς σας και τις οικογένειες σας ασφαλείς!
Για πες μας πόσοι ανάρτησαν;;;γτ λες για 29νεκρους κλπ...γτ δν βγαίνει κάποιος να μας πει πόσοι χιλιάδες ανάρρωσαν κ το σημαντικότερο γτ δν λέει κάποιο κυβερνητικό στέλεχος το ποσοστό λάθος στα εγγεγραμμένα κρούσματα στον εοδυ;;;;μήπως μπορείς εσύ να Μ πεις που αναφέρεσαι κ σε αριθμούς;;;

Διαβάστε στον κόκκινο πρωταθλητή
Ρεπορτάζ Κώστα Νικολακοπούλου
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟ ΠΑΛΕΎΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΣΤΙΓΜΉ, ΈΤΟΙΜΗ ΝΑ ΥΠΟΓΡΆΨΕΙ Η ΣΥΝΈΧΙΣΗ ΤΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΉΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΌΤΗΤΑΣ, ΠΑΛΕΎΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΜ ΜΕ ΕΛΕΎΘΕΡΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΉΣΕΙΣ ΑΠΟ ΝΟΜΌ ΣΕ ΝΟΜΌ
μόνο με 0,80€ στα περίπτερα, μην τον χάσετε

Για πες μας πόσοι ανάρτησαν;;;γτ λες για 29νεκρους κλπ...γτ δν βγαίνει κάποιος να μας πει πόσοι χιλιάδες ανάρρωσαν κ το σημαντικότερο γτ δν λέει κάποιο κυβερνητικό στέλεχος το ποσοστό λάθος στα εγγεγραμμένα κρούσματα στον εοδυ;;;;μήπως μπορείς εσύ να Μ πεις που αναφέρεσαι κ σε αριθμούς;;;
Σωστά σέ ποσοστό της εκατό δλδ στα ποσα δείγματα?

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους σκελετούς να δώσεις!!
Το ξέχασα είχαν δουλειά και δεν ήθελα να διακόψω
Εγώ να πάρω την άδεια πήγα γιατί δεν την είχαν πάρει από τον σύλλογο ακόμα
Ότι και να γίνει τουλάχιστον να την έχω

πόσοι χιλιάδες ανάρρωσαν
Φίλε μου,

΄Έχουν αναρρώσει περισσότεροι από 9.500 στην Ελλάδα ένω έχουμε περίπου 35.000 που νοσούν (με ήπια ή ελαφρά συμπτώματα) εκ των οποίων 1.800 είναι στο νοσοκομείο και 187 σε ΜΕΘ.

Δουλεύω 24 χρόνια στο χώρο της υγείας και του φαρμάκου και γνωρίζω 100δες ιατρούς, διαφόρων ειδικοτήτων, και νοσηλευτές καθώς και πάρα πολύ κόσμο σε υπηρεσίες όπως αυτήν του ΕΟΔΥ αλλά και διοικητές νοσοκομείων.

Εμένα αυτές είναι οι πηγές μου. Αν εσύ γνωρίζεις περισσότερα και πιο αξιόπιστα πράγματα....με πολύ ενδιαφέρον θα κάτσω να σε ακούσω.

Φίλε μου,

΄Έχουν αναρρώσει περισσότεροι από 9.500 στην Ελλάδα ένω έχουμε περίπου 35.000 που νοσούν (με ήπια ή ελαφρά συμπτώματα) εκ των οποίων 1.800 είναι στο νοσοκομείο και 187 σε ΜΕΘ.

Δουλεύω 24 χρόνια στο χώρο της υγείας και του φαρμάκου και γνωρίζω 100δες ιατρούς, διαφόρων ειδικοτήτων, και νοσηλευτές καθώς και πάρα πολύ κόσμο σε υπηρεσίες όπως αυτήν του ΕΟΔΥ αλλά και διοικητές νοσοκομείων.

Εμένα αυτές είναι οι πηγές μου. Αν εσύ γνωρίζεις περισσότερα και πιο αξιόπιστα πράγματα....με πολύ ενδιαφέρον θα κάτσω να σε ακούσω.

Αν δουλευεις στον χώρο της υγειας, τοτε γνωριζεις απο πρωτο χερι πως γίνονται οι μελετες, και πως γινεται το νταλαβερι στα νοσοκομεια...Δουλευα 5 χρονια στον χωρο του δημοσιου νοσοκομειου, στον τομεα χειρουργικων και επισης στον τομεα των αυτοάνοσων νοσηματων...
Οταν οι καθηγητες έμπαιναν στο χειρουργειο χωρις μασκα και ετρωγαν κουλουρι στα 3 μετρα απο το χειρουργικο τραπεζι, δεν ηταν τοσο αγχωμενοι νομιζω, οπως δειχνουν να ειναι τωρα!
Αν εισαι στον χωρο της υγειας λοιπον ξερεις καλα πως γραφει ο γιατρος τον δικο σου βιολογικο παραγοντα των 1500€ και οχι του διπλανού που εχει 950€!
Περιπου οπως παραγγελθηκαν τα εμβολια απο Αβραμόπουλο τοτε.....μιας και μιλαμε για γριπες!

Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Μεσογείων 119
11526 ΑΘΗΝΑ
E-mail: info@prv.ypeka.gr
Τηλ. Κέντρο: 213-1513000, 213-1515000

Στείλτε email ... Είναι υποχρεωμένοι να απαντάνε σε ερωτήσεις και να ακούνε τα παράπονα.
Με γκρίνιες δεν γίνεται τίποτα.

Status
Not open for further replies.
Back