Πέρασα και από δασαρχείο πριν δύο ώρες γίνεται και εκεί ο χαμός παίρνει ο κόσμος τηλέφωνα να μάθει
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους σκελετούς να δώσεις!!Πέρασα και από δασαρχείο πριν δύο ώρες γίνεται και εκεί ο χαμός παίρνει ο κόσμος τηλέφωνα να μάθει
Πωωωω θα περιμένουμε μέχρι της 5! Θρίλερ μιλάμε!Στο φεισμπουκ διάβασα ότι είναι σε σύσκεψη στο υπουργείο και θα ξέρουν οι συλλογοι περίπου στις πέντε τις αποφάσεις ...
Για πες μας πόσοι ανάρτησαν;;;γτ λες για 29νεκρους κλπ...γτ δν βγαίνει κάποιος να μας πει πόσοι χιλιάδες ανάρρωσαν κ το σημαντικότερο γτ δν λέει κάποιο κυβερνητικό στέλεχος το ποσοστό λάθος στα εγγεγραμμένα κρούσματα στον εοδυ;;;;μήπως μπορείς εσύ να Μ πεις που αναφέρεσαι κ σε αριθμούς;;;Από κυβερνητικές πληροφορίες σημερα ο αριθμός κρουσμάτων θα ξεπεράσει τις 3.000! η κατάσταση είναι στο όριο να χαθεί ο έλεγχος και να ζήσουμε εικόνες όπως της Ιταλίας την περασμένη άνοιξη.
Η ανάλυση στα λύμματα έδωσε συγκέντρωση ρεκόρ που αγγίζει τις 100.000!
Εχτές είχαμε 29 νεκρούς και 187 ασθενείς σε ΜΕΘ. Πέρα από το τι θα γίνει με το κυνήγι (που όλοι το ξέρουμε) καλό είναι να δωσουμε και την δέουσα προσοχή στο θέμα του Covid.
Πλέον σχεδόν καθημερινά ενημερώνομαι ότι κάποιος γνωστός μου είναι θετικός.
Κρατήστε τους εαυτούς σας και τις οικογένειες σας ασφαλείς!
Αφου ξέρεις τι θα ακούσεις ,μην εχεις αγωνία.Πωωωω θα περιμένουμε μέχρι της 5! Θρίλερ μιλάμε!
Σωστά σέ ποσοστό της εκατό δλδ στα ποσα δείγματα?Για πες μας πόσοι ανάρτησαν;;;γτ λες για 29νεκρους κλπ...γτ δν βγαίνει κάποιος να μας πει πόσοι χιλιάδες ανάρρωσαν κ το σημαντικότερο γτ δν λέει κάποιο κυβερνητικό στέλεχος το ποσοστό λάθος στα εγγεγραμμένα κρούσματα στον εοδυ;;;;μήπως μπορείς εσύ να Μ πεις που αναφέρεσαι κ σε αριθμούς;;;
Το ξέχασα είχαν δουλειά και δεν ήθελα να διακόψωΑγωνιστικούς χαιρετισμούς στους σκελετούς να δώσεις!!
Μη το γελάς καθόλου , βλέπω αν βγαινει ο Μπαιντεν να τα μαζευει οπλα ....Καλα εσυ Τεο αεχεις και επιπλεον σκοτουρες τωρα εκει με Μπαιντεν-Τραμπ! Χαχαχαχαχα!
Φίλε μου,πόσοι χιλιάδες ανάρρωσαν
Δεν του κανεις ενα περμαναντ καλυτερα;;;;Αφου ξέρεις τι θα ακούσεις ,μην εχεις αγωνία.
Εγω το αυγό ξύρισα και τωρα το κουρεύω
Φίλε μου,
΄Έχουν αναρρώσει περισσότεροι από 9.500 στην Ελλάδα ένω έχουμε περίπου 35.000 που νοσούν (με ήπια ή ελαφρά συμπτώματα) εκ των οποίων 1.800 είναι στο νοσοκομείο και 187 σε ΜΕΘ.
Δουλεύω 24 χρόνια στο χώρο της υγείας και του φαρμάκου και γνωρίζω 100δες ιατρούς, διαφόρων ειδικοτήτων, και νοσηλευτές καθώς και πάρα πολύ κόσμο σε υπηρεσίες όπως αυτήν του ΕΟΔΥ αλλά και διοικητές νοσοκομείων.
Εμένα αυτές είναι οι πηγές μου. Αν εσύ γνωρίζεις περισσότερα και πιο αξιόπιστα πράγματα....με πολύ ενδιαφέρον θα κάτσω να σε ακούσω.
Έβγαλες άδεια τώρα?Το ξέχασα είχαν δουλειά και δεν ήθελα να διακόψω
Εγώ να πάρω την άδεια πήγα γιατί δεν την είχαν πάρει από τον σύλλογο ακόμα
Ότι και να γίνει τουλάχιστον να την έχω
Και εγώ ακόμα πιστεύω εντός νομού με smsΔίνω 80% να επιτρέπεται με covid κανόνες εντός νομού και 0.1% να επιτρέπεται και εκτός νομού.
Είδωμεν ...