Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Και που είσαι tzak που έχεις επαφές με την ηγεσία και τον σκληρό αγώνα που έδωσε , πες τους για να κόβουν καμία πίτα την πρωτοχρονιά και τίποτα κορδέλες σε καμία εκθεση καλοί ειναι. Μου αρέσει που λέγατε με τον overlord οτι παμε να αποδομησουμε τις κυνηγετικές οργανώσεις. Να σου πω ένα νεο???? Κάτι που είναι ανύπαρκτο δεν μπορείς να το αποδομησεις. Πετάνε το κόκκαλο της επεκτασης αδειών και πρέπει εμείς τώρα να σαλταμε σαν τους κοπριτες γύρω του.
Ακου Δημητρη να δεις παιδι μου, το οτι κυνηγαμε το οφειλουμε στις οργανωσεις, σε κανεναν αλλο. Το οτι δε σταματησε το κυνηγι που δεχεται τα πυρα εδω και 20 και πλεον χρονια, απο "οικολογους", "ζωοφιλους", "περιβαντολλογους", καθε λογης ΜΚΟ, μοδατους "επιφανεις" αρχοντες κλπ,κλπ,κλπ, οφειλεται και μονον στις οργανωσεις μας και σε κανεναν αλλο.
Να παραδεχθω οτι θα συμβουν και καποιες φορες καποια λαθη. Θα συμβουν.
Δε δεχομαι ομως να ριχνουν τα αναθεματα σε ανθρωπους που ειλικρινα τρεχουν και αγωνιζονται για αυτην τη ρημαδα δραστηριοτητα της οποιας εχουμε το μικροβιο ολοι μας.
Ευκολο για τον καθενα εξω απ το χορο να κανει κριτικη. Δεκτη η καλοπροαιρετη, η οποια εποικοδομητικη, η επισημανση των λαθων, η οποια προταση.
Οι οργανωσεις εκαναν αυτο το οικοδομημα, με τους επιστημονικους συνεργατες, τις μελετες, τη θηροφυλακη, τις παρεμβασεις οπου χρειαζοταν.
Οι οργανωσεις διατηρουν το κυνηγετικο οικοδομημα για να μπορουν οι κυνηγοι να νιωθουν και να ζουν ακομα το "ελευθερο κυνηγι".
Αν διαλυθουν αυτες.....

ασε τον κοσμο να βριση να ξεσκαση
.ολο το απογευμα βριζω με τα πανια 2 σκυλια συντηρω εγω ξερω πως για 3 μηνες κυνηγιουκαι ερχονται και το κοβουν....
Συγνώμη αλλά δημόσια δεν το θεωρώ σωστό να βρίζουν. Έχει ένα επίπεδο το φόρουμ που θα ήθελα να διατηρήσω σαν Βασίλης. Ελπίζω να συμφωνούν και άλλοι μαζί μου. Φιλικά και με κατανόηση :)

Μπορείτε σας παρακαλώ να σταματήσετε να βρίζετε συνέχεια; Το παρατραβήξαμε ρε μάγκες. Ψυχραιμία λίγο. Με κόσμιο τρόπο μπορούμε να γράψουμε τα πάντα. Καταλαβαίνω την αγανάκτηση αλλά λίγη αυτοσυγκράτηση. Στο ίδιο καζάνι βράζουμε!
Βασίλη ο κόσμος τα έχει πάρει κανονικά αλλά έχεις δίκιο. Οι βρισιές περιττεύουν. Λυπάμαι πολύ για του συναδέλφους που ζουν στις πόλεις και θα τραβήξουν μεγάλο λούκι. Εγώ τουλάχιστον ανοίγω την πόρτα μου και απέναντι ειναι το βουνο. Κύριε Χαρδαλια το όπλο μου το λαδωσα και το αποθηκευσα ηδη. Τον σουγιά μου όμως οχι! Μανιτες και αγριόχορτα θα τα κυνηγήσω αλύπητα και catch me if you can!

Αν δεν με καψει κανας κεραυνος μ αυτα που χω συρει ολο το απογευμα μ αυτα που ειπε ο Χαρδαλιας και δεν κανω την benelli μπουμερανγκ απ το μπαλκονι καλα θα ειναι..τι να σχολιασω;πολυ κριμα γιατι το κυνηγι ειναι ηδη στο χειλος του γκρεμου..αυριο θα ρθει και το τελευταιο πισωκολλητο απ το υπουργικο συμβουλιο και θα το ριξει στα βραχια..το παθημα μαθημα πρεπει να μας γινει απο δω και περα..δεν ειναι λυση να απεχουμε απο τις εκλογες των συλλογων μας γιατι χωρις τις οργανωσεις παμε τερμα χαμενοι..ειναι σαν να ψηφιζεις στις βουλευτικες εκλογες και να απεχουν ολοι οι ψηφοφοροι εκει παμε σε ανομια..απλα απο δω και περα την ψηφο εκει που αξιζει πραγματικα

Ακου Δημητρη να δεις παιδι μου, το οτι κυνηγαμε το οφειλουμε στις οργανωσεις, σε κανεναν αλλο. Το οτι δε σταματησε το κυνηγι που δεχεται τα πυρα εδω και 20 και πλεον χρονια, απο "οικολογους", "ζωοφιλους", "περιβαντολλογους", καθε λογης ΜΚΟ, μοδατους "επιφανεις" αρχοντες κλπ,κλπ,κλπ, οφειλεται και μονον στις οργανωσεις μας και σε κανεναν αλλο.
Να παραδεχθω οτι θα συμβουν και καποιες φορες καποια λαθη. Θα συμβουν.
Δε δεχομαι ομως να ριχνουν τα αναθεματα σε ανθρωπους που ειλικρινα τρεχουν και αγωνιζονται για αυτην τη ρημαδα δραστηριοτητα της οποιας εχουμε το μικροβιο ολοι μας.
Ευκολο για τον καθενα εξω απ το χορο να κανει κριτικη. Δεκτη η καλοπροαιρετη, η οποια εποικοδομητικη, η επισημανση των λαθων, η οποια προταση.
Οι οργανωσεις εκαναν αυτο το οικοδομημα, με τους επιστημονικους συνεργατες, τις μελετες, τη θηροφυλακη, τις παρεμβασεις οπου χρειαζοταν.
Οι οργανωσεις διατηρουν το κυνηγετικο οικοδομημα για να μπορουν οι κυνηγοι να νιωθουν και να ζουν ακομα το "ελευθερο κυνηγι".
Αν διαλυθουν αυτες.....
Δεν έχεις άδικο σε όλα αυτά αλλά υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης όπως αποδείχθηκε.
Δεν καλείς σε εξέγερση και σε παρανομία (αλήθεια τι εικόνα δίνεις για αυτούς που εκπροσωπείς), δρας με διπλωματία μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας και αν έχεις αποτέλεσμα το ανακοινώνεις.
Αν δεν έχεις, ανακοινώνεις τις ενέργειες που έκανες και όλοι κρίνουν.

Μ αρέσει όμως που μας δουλεύουν ρε μάγκες....σου λέει ο εξυπνίδης ο Πέτσας....θα συμψιφηστουν με τις άδειες του χρόνου......και λέω εγώ....πως θα γίνει αυτό .....αφού δεν γίνεται!!! Ποιος θα χρηματοδοτήσει Θηροφυλακή κτλ???? Καλό δούλεμα τρώμε μάγκες.....και του χρόνου που θα πάμε θα σου πουν.....αααα δεν έχουμε κάποιο ΦΕΚ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

Αν δεν με καψει κανας κεραυνος μ αυτα που χω συρει ολο το απογευμα μ αυτα που ειπε ο Χαρδαλιας και δεν κανω την benelli μπουμερανγκ απ το μπαλκονι καλα θα ειναι..τι να σχολιασω;πολυ κριμα γιατι το κυνηγι ειναι ηδη στο χειλος του γκρεμου..αυριο θα ρθει και το τελευταιο πισωκολλητο απ το υπουργικο συμβουλιο και θα το ριξει στα βραχια..το παθημα μαθημα πρεπει να μας γινει απο δω και περα..δεν ειναι λυση να απεχουμε απο τις εκλογες των συλλογων μας γιατι χωρις τις οργανωσεις παμε τερμα χαμενοι..ειναι σνα να ψηφιζεις στις βουκευτικες εκλογες και να απεχουν ολοι οι ψηφοφοροι εκει παμε σε ανομια..απλα απο δω και περα την ψηφο εκει που αξιζει πραγματικα
Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ιδια μενουν!!!

Μ αρέσει όμως που μας δουλεύουν ρε μάγκες....σου λέει ο εξυπνίδης ο Πέτσας....θα συμψιφηστουν με τις άδειες του χρόνου......και λέω εγώ....πως θα γίνει αυτό .....αφού δεν γίνεται!!! Ποιος θα χρηματοδοτήσει Θηροφυλακή κτλ???? Καλό δούλεμα τρώμε μάγκες.....και του χρόνου που θα πάμε θα σου πουν.....αααα δεν έχουμε κάποιο ΦΕΚ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
Αυτό ακριβώς λέω και εγω. Αν δεν πέσει λιλι απο τις τσεπουλες μας πως θα κινηθεί το συστημα??? Ίσως με κρατική επιχορήγηση, ,λέω εγώ τώρα!

Αυτό ακριβώς λέω και εγω. Αν δεν πέσει λιλι απο τις τσεπουλες μας πως θα κινηθεί το συστημα??? Ίσως με κρατική επιχορήγηση, ,λέω εγώ τώρα!
Δεν νομίζω, το κράτος έχει αποστασιοποιηθεί απ' την χρηματοδότηση εξ αρχής. Τέλος πάντων......να σου πω την αλήθεια η κοροϊδία Μ ενοχλεί και όχι τα λεφτά.

Τι εννοεί επέκταση δεν κατάλαβα. Θα κυνηγάμε τον ...Απριλιο;
Τι εννοεί ρε τάσο?ότι θα ξανακυνηγησουμε του χρόνου με τις καραντινες ακορντεόν αν και δε θέλω να σχολιάσω το ακορντεόν που τα έκανε τα κωλοπαιδα

Καλησπέρα

Έχω κάποια ερωτήματα

Αν το Κυνήγι είναι άθλημα , και ισχύουν όλα αυτά που γράφουμε αυτές τις μέρες γιατί η ΚΣΕ δεν χρησιμοποιεί το Νομικό της Τμήμα ώστε να υποβάλλει , Μήνυση, Αγωγή ή να καταθέσει Ασφαλιστικά Μέτρα ( Νομικός δεν είμαι οπότε ζητώ εκ προοιμίου συγνώμη αν δεν έχω χρησιμοποιήσει σωστά του όρους) ή να θέσει σε Λειτουργία το κατάλληλο Νομικό εργαλείο ώστε να δικαιωθούμε άμεσα ?

Ακόμη και αν δεν έχει Νομικό Τμήμα γιατί δεν καλούνται οι Νομικοί που εκδίδουν Κυνηγετική Αδεια , αφενός να μας διαφωτίσουν και αφετέρου να συντονίσουν την ΚΣΕ και να γνωμοδοτήσουν τί πρέπει να κάνει αυτό το αντιπροσωπευτικό μας όργανο ?

Όταν οι Σύλλογοι ,οι Συνομοσπονδίες και άλλα παρόμοιου τύπου αντιπροσωπευτικά όργανα έχουν πρόβλημα, κάνουν τις κατάλληλες ενέργειες , μιλάνε με τα κατάλληλα πρόσωπα ,πιέζουν για να βρεθεί λύση. Γιατί δεν έχουμε ενημέρωση των πεπραγμένων μέχρι τώρα?

Ο εμπαιγμός με τα χρήματα των Αδειών από τους πολιτικούς καταδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι όλες τις κοινωνικές και Λοιπές ομάδες τις βλέπουν σαν ζήτουλες και με το παραμικρό αναφέρονται στα ψιχουλάκια που μπορούν να δώσουν για κλείσουν τα στόματα , χωρίς να αντιλαμβάνονται τι σημασία έχει το Κυνήγι για εμάς, το τρόπο που το ασκούμε, τις ΘΥΣΙΕΣ τους κόπους και τα συνολικά έξοδα που έχουμε κάνει σε όλη μας τη ζωή και συνεχίζουμε να κάνουμε . Το αν θα μας επιστρέψουν 20 ή 30 Ευρώ είναι 3 ή τέσσερα κουτιά φυσίγγια ή μια κοντινότερη έξοδος ώς προς τα καύσιμα.
Το Κυνήγι δεν είναι όπως τα αναδρομικά, και κάθε χρονιά είναι Μοναδική,
Έχετε σκεφτεί χωρίς να θέλω να γίνω μακάβριος , απλά πραγματιστής, ότι κάποιοι από εμάς μπορεί να μην είναι μαζί μας του χρόνου ή να μην μπορούν να κυνηγήσουν.

ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΥΠΟΛΑΤΡΕΣ Η ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝ ?

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ Η ΚΣΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΠΟΝΗΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΣΥΤΗΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΩΝ ( ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΒΕΛΗ ΣΤΗ ΦΑΡΕΤΡΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ, Η Ο ΚΑΘΕ ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Η ΟΤΑΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΉ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ?

Status
Not open for further replies.
Back