Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για να καταλαβω.... Έχει βγει αυτό το "ηλεκτρονικό" ψήφισμα το οποίο απευθύνεται και στο κυνήγι και στην αλιεία !!! Με μια απλή συμπλήρωση ενός e-mail και ονοματεπώνυμο βάζεις μια "υπεύθυνη" υπογραφή..... Και η ερώτηση τωρα..... Όταν έφταναν οι "υπογραφες" αυτές σε ένα επιθυμητό ποσοστό τι θα γινόταν ??? Θα γίνονταν προώθηση τους σην κοινωνική προστασία ή σε κάποιο υπουργείο ??

Παραθέτω την δική μου άποψη εφόσον τα δεδομένα πλέον είναι τελεσίδικη για το κυνήγι στην περίοδο Lockdown !!!

Θα μπορούσε να γίνει το ίδιο "ηλεκτρονικό ψήφισμα" με σκοπό την αλλαγή και νέα εκλογή ΔΣ του ΚΣΑ.... Εφόσον είναι ολοφάνερο πως οι κύριοι αυτοί δεν εκπροσωπούν εμάς τους κυνηγούς παρά μόνο της καρέκλες τους...
Να θυμίσω πως πριν μερικούς μήνες ξανά το σύνολο των κυνηγών ήταν ενάντια στης νέες ρυθμίσεις περί θηραμάτων όπου και τότε όλοι ενάντια στα λεγόμενα του Κ. Αραμπατζή ηταν !!! Δεν άλλαξε κάτι όμως και οι ίδιοι μας εκπροσωπούν και τώρα.... !!

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για να καταλαβω.... Έχει βγει αυτό το "ηλεκτρονικό" ψήφισμα το οποίο απευθύνεται και στο κυνήγι και στην αλιεία !!! Με μια απλή συμπλήρωση ενός e-mail και ονοματεπώνυμο βάζεις μια "υπεύθυνη" υπογραφή..... Και η ερώτηση τωρα..... Όταν έφταναν οι "υπογραφες" αυτές σε ένα επιθυμητό ποσοστό τι θα γινόταν ??? Θα γίνονταν προώθηση τους σην κοινωνική προστασία ή σε κάποιο υπουργείο ??
εχω την ίδια απορία.
και κοιτώντας λίγο , αυτή η σελίδα είναι ένας αμερικάνικος οργανισμός ...........

Μου ειπαν σημερα στη δουλεια οτι το ΣΚ σταματησε περιπολικο ενα ιχ που πηγαινε για κυνηγι, 300 ευρω λεει προστιμο μηνυση και κατασχεσε τα οπλα...:rolleyes:
Μπορουν δηλαδη εκτος απο προστιμο να κανουν και οσα εγραψα? Λιγο χλωμο το κοβω...

Μου ειπαν σημερα στη δουλεια οτι το ΣΚ σταματησε περιπολικο ενα ιχ που πηγαινε για κυνηγι, 300 ευρω λεει προστιμο μηνυση και κατασχεσε τα οπλα...:rolleyes:
Μπορουν δηλαδη εκτος απο προστιμο να κανουν και οσα εγραψα? Λιγο χλωμο το κοβω...
Αφου δεν του κατασχεσαν και τα αρβυλα μαζι με τις καλτσες τυχερος ειναι
Βρηκαν ευκολο στοχο και βαρανε αλυπητα

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΛΕΕΙ ΧΑΡΙΖΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΤΑ ΜΕΤΡΑΨΠΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΑΠΡΙΛΗ ΜΑΛΛΟΝ. ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΑΝ ΣΥΛΥΘΦΕΙ ΚΥΝΗΓΟΣ Η ΨΑΡΑΣ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΚΥΝΗΓΟΣ ΕΨΑΞΑ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΠΕΚΟΥΜΕ ΣΕΩΠΟΛΚΑ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΣ ΣΤΟ ΒΟΥΥΝΟΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ ΕΓΙΝΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΡΕ ΔΕ ΠΑΝΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Νικολάκη φάε το τυρί φάε καί τήν φάκα μαζί. Γιά την καψουρα μάς έχουμε δώσει ψυχή καί σώμα τά Ταλυρακια στα χαρίζουμε γιά κερί στις επόμενες εκλογές. Παράδοση κομματικής ταυτότητας παραίτηση από τήν ΔΑΚΕ του οργανισμού που εργάζομαι καί από εδώ καί περα απέναντι καί στο τέλος θα δουμε ποιος βγήκε ο χαμένος να δω υφος μετά.

Δεν μπορούν να σκεφτούν με εκείνα τα σκατά που έχουν στο κεφάλι τους ότι ο κορονοϊός δεν γίνεται να μεταδοθεί μέσω του κυνηγίου?Πώς επιτρέπεις ρε ξεφτίλα την άθληση να περπατάει ή να τρέχει ο ένας δίπλα στον άλλο χωρίς μάσκα ( γιατί να αθληθείς με μάσκα δεν υπάρχει περίπτωση) και απαγορεύεις σε τόσες χιλιάδες κόσμο που έχει πληρώσει και κάνει ένα σωρό έξοδα που πάνε στο κράτος να τους αφήσεις να βγουν στο βουνό ή στον βάλτο ή όπου θέλει ο καθένας?Με αφήνεις να βγάλω το σκυλί μου για εκπαίδευση αλλά να έχω το τουφέκι στον ώμο όχι...Για γέλια και για κλάματα...Το κυνήγι τέλος για φέτος πάρτε το χαμπάρι όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα και μην τρέφετε ψεύτικες ελπίδες ότι κάτι θα αλλάξει μακάρι να βγω ψεύτης... Θυμηθείτε μόνο την ώρα της κάλπης τι θα ρίξετε και σε ποιους αν δεν θέλετε να περάσετε όλη αυτή την διαδικασία... Υπομονή για του χρόνου με υγεία!

Οταν το εγραψα......καποιοι χλευασαν! Κατι για Σοφια Ορθη μου λεγανε....και αλλα τετοια!

Ναι Αλεξ....ειναι πολυ πιθανο να μπλεξεις!

Οταν το εγραψα......καποιοι χλευασαν! Κατι για Σοφια Ορθη μου λεγανε....και αλλα τετοια!

Ναι Αλεξ....ειναι πολυ πιθανο να μπλεξεις!
Να μπλεξεις ναι συμφωνω αλλα σε τετοιο βαθμο μου φαινεται λιγο καπως, ασε που αυτος που μου το ειπε λεει συνεχεια παπατζες...

Βλέπω πολλούς φίλους απογοητευόμενους εδώ μέσα αλλά εγώ πιστεύω οτι θα κυνηγήσουμε και παλι φετος αλλα με λίγο κόπο.
Δεν ειναι δυνατόν να μεινει ολη η χωρα κλειστή μέχρι την ανοιξη. Αμα γίνει αυτό τοτε το τελευταίο που θα μας νοιαζει θα ειναι το κυνήγι σαν χόμπι. Καποιοι σίγουρα δεν θα βολευτουν με τις ημερομηνιες για να κανουν τα κυνηγια που θα θελανε, αλλα τις βολτες τους θα τις κανουν έστω και με αλλα θηράματα. Ας τους δώσουμε λίγο χρόνο να καταλάβουν οτι δεν θα ειμαστε η αιτια που θα γεμίσουμε την Ελλαδα κορονοιο.

Να μπλεξεις ναι συμφωνω αλλα σε τετοιο βαθμο μου φαινεται λιγο καπως, ασε που αυτος που μου το ειπε λεει συνεχεια παπατζες...
Άμα ρε Αλεξ δίναμε σημασία στην κάθε παπάτζα που ακούμε εδώ κι εκεί...

Α Νικολάκη νά σου πω επίσης ότι στά σχεδόν 50 χρόνια μου είδα πολλούς καρδινάλιους στο τέλος νά πουλανε πολιτικά κουλουρια, βλέπε Ακη, Γιάννο και πολλους άλλους. Όσο γιά τους συναδέλφους κυνηγους που βρίζουν την ΚΣΕ και προεδρια συλλόγων καλά θά κάνουν να εμφανίζονται σέ καμιά συνέλευση και να αφήσουν τίς καφενείο βρισιές τουλάχιστον αυτοί είναι εκεί καί προσπαθουνε.

Βλεπω τον Αραμπατζη με περουκα κατω απο καμια γεφυρα.
Δεν βγαινει ο μισθος του για 2 χρονιες απο τις φετινες αδειες...
Την θηροφυλακη σε αναστολη και τους δασοφυλακες με ποδηλατα
μιας και δεν εχουν καυσιμα για τα οχηματα εδω και 4 χρονια.

Ο Αραμπατζής μεταβατικός πρόεδρος είναι ετσι και αλλιώς από εποχή Παπαδοδημα σε εποχή Σταθόπουλου. Ο αραμπατζης βαθιά γνώση της ευρωπαϊκής και ελληνικής κυνηγετικής πραγματικότητας, αλλά πολιτικός δεν είναι. Δεν μιλάει την γλώσσα τους δεν το έχει.

Μολις ειπε ο Χαρδαλιας οτι"θα επεκταθουν οι αδειες κυνηγιου για αλλο ενα ετος". Πρεπει να ειναι πολυυυυυ μεγαλη η πιεση που δεχτηκε η κυβερνηση. και μπραβο μας απλους κυνηγους και συλλογους , ΚΣΕ κλπ
Ναι παιδια...περιμενετε εσεις τσαμπα αδεια του χρονου!.. περαστικά μας!

Ειναι λιγο αστοχο το αρθρο του κ. Κυπριδημου στην νεα τροπολογια απο θεμα ερμηνειας..ναι μεν τα καταστηματα γινοντε σαν θησαυροφυλακια απο τα μετρα ασφαλειας που τους βαζει αλλα πουθενα μα πουθενα δεν αναφερει οτι θα παρακολουθειται το καταστημα κανενος απο το τμημα της περιοχης..συναγερμος θα υπαρχει καμερα θα υπαρχει πορτες ασφαλειας θα υπαρχουν αλλα μεχρι εκει..οχι οτι θα μπορει ενα μεσο καταστημα να ανταπεξελθει σε ολα αυτα αλλα στην προκειμενη ας προνοησει η ΠΕΒΕΚΕ σ αυτο το ζητημα.
Στα του κυνηγιου οταν μιλαει για αοπλο κυνηγι φωτογραφιζει εμμεσως ομως και την τοποθετηση θηλιων τα διχτυα των αραπακλαδων τις ξοβεργες κλπ..αυτο το κυνηγι δεν ειναι το κυνηγι που αντιπροσωπευει τον νομιμο Ελληνα κυνηγο..θες να δωσεις εικονα οτι δεν σε ενδιαφερει η θηραματικη καρπωση δωσε την αποκλειστικη χρηση δικαννο προτυπο Κυπρου πριν του τριχωτου που δεν υπαρχει στην Κυπρο και στο υδροβιο

Status
Not open for further replies.
Back