Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Νομίζω ότι μέσω του lockdown επ' αφορμή covid 19, η παγκόσμια κοινότητα περνά σε άλλο επίπεδο ελεγχου και καθοδήγησης μαζών πέραν της λογικής. Τοπικά δοκιμάζονται διαφορετικές προσαρμογές στους εθνικούς πληθυσμούς για την ολοκλήρωση του σχεδίου. Τζαμιά λειτουργούν χωρίς αντίδραση, παράνομα τζαμιά που έπρεπε να κλείσουν συνεχίζουν να λειτουργούν πάλι χωρίς αντίδραση, εργασιακά νομοσχέδια ψηφίζονται χωρίς αντίλογο και αντίδραση οδηγωντας μας στις γαλέρες. Οι φίλοι και σύμμαχοι αναγνωρίζουν τις θέσεις άμυνας στα νησιά χωρίς αντίδραση, έχουν κάνει την υφαλοκρηπίδα μας μεταξύ Ρόδου - Καρπάθου - συμπλέγματος Καστελλόριζου μπακλαβά με έρευνες και σκάφη χωρίς αντίδραση, ζητούν αφοπλισμό του Αιγαίου και των νησιών χωρίς αντίδραση, οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι δεν ανά..γνωρίζουν εναέριο χώρο πέραν των 6 νμ...... Μακάρι να βγω λάθος αλλά δεν βλέπω να ξεμπλεκουμε εύκολα και χωρίς απώλειες.
Απωλειες δεν θα ηπαρχουν ...θα παρει ο καθενας το μεριοδιο του(αυτο που θα νας καθορισουν( ....και ολλα καλα

Την περασμένη άνοιξη κάποιοι ακόμη και εδώ μέσα λέγαμε ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.....άντε ιός είναι δηλαδή να κάνουμε τουμπεκί μέχρι να βγει το εμβόλιο και να πάμε παρακάτω!!! Ορισμένοι ειρωνεύτηκαν......και μάλιστα φωνάζανε ότι όποιος δεν κάνει το εμβόλιο να πάει να μείνει στα βουνά!!!! Τώρα τα βλέπουμε όλα μπροστά μας......ακόμα θεωρείτε ότι μας μαντρώνουν για τον covvid σε??? Πρεμούρα τους έπιασε για εμάς !!! Την άνοιξη είναι δεδομένο ότι πάμε σε εκλογες έχει κλειδώσει.....Η ΝΔ περνει αυτόδυναμια.....και μετά να δείτε κλάμα που θα πέσει.....εδώ θα είμαστε να το συζητήσουμε!!! Όσο για τον πόλεμο στα νοσοκομεία......σε σύγκριση με πριν 1 και 2 χρόνια....την ίδια κατασταση αντιμετώπιζαν και με τον Η1Ν1....αυτά από πνευμονολογία του Ευαγγελισμού!!!! Στα χαρακώματα παιδιά.....και πετσέτες στις χαραμάδες απ' τις πόρτες μην σας φάει ο ιός!!!!

Αφου εχουμε ορεξουλες για παπαρδελες περι covid-19 πισω απο πληκτρολογια
ας δουμε τι λενε τα κεφαλια που διαθετουμε αλλα δυστυχως τα στειλαμε εξω!

Φίλε μπορείς να μας γράψεις σε μια σελίδα μέχρι 400 λέξεις την περίληψη; Πού να παρακολουθώ 3 ώρες βίντεο; .my man.

Μετά το 2o παγκόσμιο πόλεμο και τα εκτρώματα των Γερμανών οι συνθήκη
(η κώδικας )της Νυρεμβέργης λέει ότι η συναίνεση του εξεταζόμενου είναι απολύτως απαραίτητη.

Ολα τα άλλα όπως: Εντολές εκτελούσα...
η είναι υποχρεωτικό το εμβόλιο ...φτάνει η στιγμή που δικάζονται... Με τα γνωστά αποτελέσματα.

Last edited:
Αφου εχουμε ορεξουλες για παπαρδελες περι covid-19 πισω απο πληκτρολογια
ας δουμε τι λενε τα κεφαλια που διαθετουμε αλλα δυστυχως τα στειλαμε εξω!

Με εστειλε με τις εξηγήσεις που δίνει...και οι μαλακες ούτε καν τον συμβουλεύοντε;;;;

Ότι θα πάρει θά πάρει, τί θα πάρει δεν ξέρω έτσι όπως γίνανε τά πράγματα.
Μαζί σου και γω πατριώτ !!!! Αλλά να δεις που θα βγει αυτοδύναμη και μετά θα σου λέει "έχω την λαϊκή εντολή και κάθε νομιμοποίηση να πράξω ανάλογα".....εκεί να δεις πως θα κλάψουμε!!!!

Φίλε μπορείς να μας γράψεις σε μια σελίδα μέχρι 400 λέξεις την περίληψη; Πού να παρακολουθώ 3 ώρες βίντεο; .my man.
Μιλάει για απώλειες σε ανθρώπινες ζωές από ανθρωπονόσους που αναπτύσσονται λόγω του εγκλεισμού, της ανεργίας, απώλειες λόγω βραδύτητας νοσηλείας σε βαρειά νοσήματα ( καρκίνο), επιτάχυνση επιμόλυνσης φιματιωσης, κατάθλιψη, αλκοολισμό, αυτοκτονίες.....

Μαζί σου και γω πατριώτ !!!! Αλλά να δεις που θα βγει αυτοδύναμη και μετά θα σου λέει "έχω την λαϊκή εντολή και κάθε νομιμοποίηση να πράξω ανάλογα".....εκεί να δεις πως θα κλάψουμε!!!!
Όποιος και να βγεί το κλάμα δεν το γλυτώνεις.

και οι μαλακες ούτε καν τον συμβουλεύοντε;;;;
Δεν εχουν αναγκη εδω απο συμβουλες,εναν αποτελεσματικο
τροπο ξερουν οι γεροντες,δοκιμασμενο και στον μεσαιωνα.
Κλειδωμα στον πυργο μεχρι να ψοφησουν ολοι απεξω!

Εγω απορουσα 3 ωρες πως τον αντεχε η καρεκλα
με τοσο βαρια κακαλα που εχει.
Εγω απορουσα 3 ωρες πως τον αντεχε η καρεκλα
με τοσο βαρια κακαλα που εχει.
Δεν έβαλα να δω τι λέει!... 3 ώρες δεν αντέχω να ακούσω τίποτα! αλλά γενικά έχει γεμίσει ο τόπος προφήτες που τα ξέρουν όλα !...

Status
Not open for further replies.
Back