Με νεες ερευνες ειπαν οτι τα φυσιγγια διασπορας διασπηρουν τον ιοΑπο οτι ειπαι εχουν στατηστηκα η γιατροι οτι διασπηρουνε και εμεις τον ιο
Απλά αυτό που πάει να γίνει είναι πέραν του κυνηγίου , σε λίγο καιρό δεν θα βγαίνουμε ούτε στο μπαλκόνι . Το μέλλον χωρίς να ξέρω κάτι φοβάμαι οτι θα είναι τρομακτικό και μιλάω για την καθημερινοτητα μας . Αν μας κλεινουν μεσα 2 φόρες τον χρόνο , τι τους εμποδίζει να μας κλείνουν και 4 φορές και 5 . Δυστυχώς αλλού κοιτάνε αυτοί και όχι αν το κυνήγι ή το ψάρεμα πρέπει να επιτρέπεται .
Φανταστείτε οτι 1 μυριο μηνύματα στάλθηκαν για άθλησή μετά τις 21:00 το βράδυ . Ε μην απορείτε γιατι θα απαγορεύεται η κυκλοφορία μετα τις 21:00 .Μετά θα σου πούνε η κορώνα κολλάει από τρία άτομα και πάνω , ε μην απορειτε αν δεν μπορείτε να βγαίνετε με τους φίλους σας για καφέ . Αυτό που θέλω να πω είναι οτι η καθημερηνοτητα θα αλλάξει , θα περιορίσουν την ζωή μας και εμείς από το ίντερνετ θα το παίζουμε αστυνομικοί , δικαστές , νομικοί , νταήδες και αινσταιν . Δυστυχώς έρχονται μύρια κακά απο κοινωνικής αλλά και οικονομικής άποψης .
Για να δούμε η Ομοσπονδία που κόπτεται για το Γενικό καλο του κυνηγιού τι θα κανει? Θα κοιτάξουν το τοπικό τους συμφέρον η το συμφέρον όλων των κυνηγών της χώρας και θα γράψουν την ρύθμιση Βορίδη εκεί που δεν πιάνει μελάνι?
Δεν πειράζει ρε! Τουλαχιστον θα ζησουμε! Πολεμο εχουμε!Μάλιστα.....μάγκες με τις υγείες μας.....όχι μόνο στο κυνήγι......κάθε τρεις και λίγο μέσα θα μας κλείνουν!!!! Καλοφάγωτη η πουτσαααα
Σωστά τα λεςΕγω βλεπω χωρις την πλακα να καθομαστε μεσα ολο τον χειμωνα.
Το καλοκαιρι ΠΙΑ που θα εχουν μειωθει τα κρουσματα θα ανοιξουν και παλι τα χερσαια συνορα ανεξελεγκτα για τους τουριστες γιατι χρειαζομαστε χρηματα για την οικονομια της Ελλαδας.Και παλι απο την αρχη ......και παλι και παλι και παλι.......
Σταυρός , είμαι απο εκείνους που φωνάζει οτι σίγουρα πρέπει να είσαι στην θέση του άλλου για να καταλάβεις και να εκτιμήσεις κάποια πράγματα. Στην προκειμένη περίπτωση ΟΧΙ εδώ είναι ή ανικανότητα να διοικήσεις η το μυαλό μου εμένα (μετά το παράδειγμα της διάλυσης του ΚΕΚ απο μέσα) πηγαίνει στην εντολή απο το κόμμα. Επαναλαμβάνω ανικανότητα γιατί οι αποτυχίες είναι πολλές, ακούσατε όλοι πολύ καλά οτι τα Χουντικά καταστατικά ΔΕΝ επιτρέπουν αν δεν είσαι απο την πρωτεύουσα να γίνεις ισόβιος Πρόεδρος με εναλλαγή στις θέσεις ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ να μας αφήσουν να προσπαθήσουμε να αναλάβουν τα ινία νέοι άνθρωποι. Δεν το κατάλαβα είναι όλα τέλεια και βγαίνουν ισόβια στις θέσεις? Παρακολούθησα ολόκληρη την συνέντευξη, μια συνέντευξη γεμάτη ασάφειες δίνοντάς μου την βεβαιότητα οτι δεν είναι ικανοί να μας εκπροσωπούν. Στην τελική σε ένα τόσο σοβαρό θέμα γιατί βγαίνει πάντα μόνος τα υπόλοιπα μέλη δεν μπορούν να είναι μαζί του σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές? Δεν με ενοχλεί ότι μου στερούν να κάνω αυτό που αγαπώ ΜΕ ΘΥΜΩΝΕΙ οτι ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ, με προβληματίζει περισσότερο οτι είναι και κομματικά στελέχη της ΝΔ φαντάσου να μην ήταν....
Είναι νόμιμοι ξέρουν το δρόμο απέξω και ανάκατοτα....αυτοί μας έχουν γεμίσει αρρώστιες... κατουράνε και χέζουν όπου βρουν ... άντε να κυκλοφορήσεις ενα βράδυ στην Κυψέλη και θα το καταλάβειςΜια ερωτηση,τους λαθρομεταναστες-προσφυγγες εκτος δομων,στη ομονοια λεω τους ελεγχει κανεις με rapidtest η τα sms η τα χειρογραφα ?? Η εχουν βρει τον ευκολο τροπο να κλεινουν τα μαγαζια του κοσμου ? Ε κυρ χαρδαλια ??
Γτ εχουν αφμ για να τους κοψεις προστιμο? Μην ρωτατε τετοια! Δεν πιστεύω να στε τπτ ψεκασμενος?!Μια ερωτηση,τους λαθρομεταναστες-προσφυγγες εκτος δομων,στη ομονοια λεω τους ελεγχει κανεις με rapidtest η τα sms η τα χειρογραφα ?? Η εχουν βρει τον ευκολο τροπο να κλεινουν τα μαγαζια του κοσμου ? Ε κυρ χαρδαλια ??
Όχι φίλε μου δεν λεω για το κυνήγι. Για τον πολεμο στα νοσοκομεία που είπε η γνωστή σου λεω. Τώρα έχουν πόλεμο στην Θεσσαλονίκη και αλλου. Αλλά πριν ένα μηνα παρταραν ασύστολα λες και δεν υπήρχε αύριο
Ναι πασοκ και νδ πως λεμε μπερεττακιδες και μπενελακιδες