Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Η καρέκλα του προέδρου οπουδήποτε είναι για τους ικανούς θρόνος και για τους λίγους ηλεκτρική.Με τον Ζακ τούς πέρασε, με τους ζωοφιλους και τα μεγάλα πρόστιμα τους πέρασε με τους τσιγγάνους που κλέβανε τους πέρασε.Οι κυνηγοί στο φτύσιμο

Δηλαδή τη περίμενες Αλέξη, να το παίξει καουμπόης; το ξαμαειπα οταν πέφτεις σε τοίχο δύσκολα τα πράγματα.
Γιάννη περίμενα έναν πρόεδρο με στοιχεία.Παιδες 1-2-3 π.χ.Η μόνη κίνηση που έγινε,ήταν η προφορική εγγύηση του Αδωνη.Αυτο που με έβγαλε από τα ρούχα μου ήταν η προσπάθεια του να τρομοκρατησει τον κυνηγετικό κόσμο λέγοντας έχω ένα σκασμό φακέλους με προβλήματα(χωρίς στοιχεία) μην ασχολείστε με την τωρινή μου αποτυχία θα δώσω και άλλες μάχες!

Εγώ δέν μπορώ νά καταλάβω πόσο δύναμη εχουν αυτοί οι <<ψευτόοικολόγοι -ζωόφιλοι >> να περνάνε ότι θέλουν κι έμεις ούτε στο βουνό να μήν μπορούμε να πάμε.:(
Σάν νά παίζουν champions league και εμείς τοπικό.:(:(

Τοοοοόση παράγκα πια ???? !!!!o_O

Last edited:
Εγώ δέν μπορώ νά καταλάβω πόσο δύναμη εχουν αυτοί οι <<ψευτόοικολόγοι>> να περνάνε ότι θέλουν κι έμεις ούτε στο βούνο να μήν μπορούμε να πάμε.:( Σάν νά παίζουν champions league και εμείς τοπικό.:(:(
Κρατικα εχουν χιλιαδες ΜΚΟ και Ευρωπαικα εχουν κομμα(τα).
Εμεις εχουμε ΚΣΕ και την FACE. Ασε που τρωγομαστε μεταξυ μας. Επεισης μην ξεχνας οτι για εναν ασχετο/απαιδευτο που δεν εχει μυρισει χωμα ποτε του ( που ειναι η πλειοψηφια) η λεξη "Οικολογος" ειναι ποιο ευπεπτη και ποιο οικεια απο την λεξη κυνηγος την οποια συνδεουν με την λεξη σκοτωμος/δολοφονος αντι να την συνδεουν οπως στην ευρωπη και την αμερικη με την αειφορια/προστασια του περιβαλοντος/αγαπη για την φυση και χιλια αλλα.

Σε σοβαρες κοινωνιες/κρατοι ο κυνηγος δεν πρεπει να αποδειξει και να πισει τον αλλο για την θετικη συμβολη των κυνηγων στο οικοσυστημα , ειναι conservationalist πανω απο hunter. Στην ελλαδα με λιγα λογια ο κυνηγετικος συλλογος συνδεετε αυτοματα με δολοφονια ενω ο οικολογικος συλλογος συνδεετε με γλυκα αρκουδακια και Εμβολιασμους αδεσποτων.

εδώ καράβια χάνονται βαρκούλες αρμενίζουν
Η Θεσσαλονίκη βρίσκεται πλέον σε πόλεμο με τον κορονοιό και όλα δείχνουν ότι θα τον χάσει.
Το 30% στους ελεγχους ειναι θετικό...
Στα αλλα αστικά κέντρα είστε μόλις μια βδομάδα πίσω.
Στο τελος του μηνα να ξαναμετρηθούμε.
Καλή τύχη μάγκες.

Κρατικα εχουν χιλιαδες ΜΚΟ και Ευρωπαικα εχουν κομμα(τα).
Εμεις εχουμε ΚΣΕ και την FACE. Ασε που τρωγομαστε μεταξυ μας. Επεισης μην ξεχνας οτι για εναν ασχετο/απαιδευτο που δεν εχει μυρισει χωμα ποτε του ( που ειναι η πλειοψηφια) η λεξη "Οικολογος" ειναι ποιο ευπεπτη και ποιο οικεια απο την λεξη κυνηγος την οποια συνδεουν με την λεξη σκοτωμος/δολοφονος αντι να την συνδεουν οπως στην ευρωπη και την αμερικη με την αειφορια/προστασια του περιβαλοντος/αγαπη για την φυση και χιλια αλλα.

Σε σοβαρες κοινωνιες/κρατοι ο κυνηγος δεν πρεπει να αποδειξει και να πισει τον αλλο για την θετικη συμβολη των κυνηγων στο οικοσυστημα , ειναι conservationalist πανω απο hunter. Στην ελλαδα με λιγα λογια ο κυνηγετικος συλλογος συνδεετε αυτοματα με δολοφονια ενω ο οικολογικος συλλογος συνδεετε με γλυκα αρκουδακια και Εμβολιασμους αδεσποτων.
Αγαπητέ μου κυνηγε το. Θέμα είναι ότι εμείς είμαστε ποιο οικολόγοι από όλους αυτούς που το παίζουν οικολόγοι εμείς είμαστε αυτοί που στεναχωριωμαστε σε κάποια καταστροφή του δάσους ...τι να πούμε για τα βουνά που τα έχουν καταστρέψει με τις ανεμογεννήτριες οι τους κάμπους που τους έχουν γεμίσει με αυτούς τους ηλιακούς καθρέφτες..από έχεις καταλάβει ενοχλούμε δεν θέλουν να υπάρχουμε για αυτό βλέπεις τόσο μεγάλες διαφορές με τους άλλους που πάνε στο δάσος μόνο για περπάτημα και για κολύμπι στη θάλασσα

Όπως τα βλέπω τα πράγματα με Θεσσαλονίκη μάλλον σήμερα θα ασχοληθούν με αυτό και εμάς θα μας γράψουν για ακόμα μια φορά.
Φανταστείτε επειδή το ζω καθημερινά ακόμα οι περισσότερες επιχειρήσεις πάνε με το 50% τηλεργασία και όλοι είναι στους δρόμους κανονικά.
Δεν βάζει μυαλό ο Έλληνας!!!

Τι σόι lockdown είναι αυτό. Χθες το απόγευμα έτρεχα στον παράδρομο της Βουλιαγμένης, η οποία είχε κίνηση περίπου σα μια τυπική καθημερινή. Τον Μάρτιο μπορούσες να κάτσεις στη μέσ η της Βουλιαγμένης και να πιείς...καφέ. Καμμία σχέση!

Η Θεσσαλονίκη βρίσκεται πλέον σε πόλεμο με τον κορονοιό και όλα δείχνουν ότι θα τον χάσει.
Καλή τύχη μάγκες.
Πάρτυ και πλατείες και ξενυχταδικα τίγκα στον κοσμο και σαν σαρδέλες στιβαγμενοι. Αστειάκια με φιλάκια και χαστούκια στο facebook και μαγκια κλανια ότι εμας δεν μας πιάνει ο covid. Εμ σας πιάνει και σας αλλάζει τα φώτα μαστορια μου.

Πάρτυ και πλατείες και ξενυχταδικα τίγκα στον κοσμο και σαν σαρδέλες στιβαγμενοι. Αστειάκια με φιλάκια και χαστούκια στο facebook και μαγκια κλανια ότι εμας δεν μας πιάνει ο covid. Εμ σας πιάνει και σας αλλάζει τα φώτα μαστορια μου.
Καλα σιγα τον εμπολα! Σαν σαρδελες στο μετρο εννοεις?χααχαχα

Καλή τύχη μάγκες.

+1000 .RESPECT.

Έχω αρχίσει να πιστέυω ότι αν είχαμε και κανένα πόλεμο με τους Τούρκους.....εδώ θα τρωγόμασταν....γιατί μας έκοψαν το κυνήγι!

Τοποθετήσεις του στύλ.....

- Καλά τώρα με παίρνουν φαντάρο που έβαλε μπεκάστες?? Γιατί δεν παίρνουν τους οικολόγους πρώτα?
- Ο Σόρος πλήρωσε τους Τούρκους να μας την πέσουν για μην κυνήγισουμε!
- Δεν υπάρχει πόλεμος...τα κανάλια δείχνουν πλάνα του 1940!
- Μα ο πόλεμος είναι στο Καστελόριζο...γιατί να μην κυνηγίσω στην Βοιωτία?

Συνεχίστε...

Παιδια εγω προτεινω να τα κλεισουν ολα και να μας κοψουν και τα τηλεφωνα, γιατι μπορεί να κολλαει και μεσω 4G!
Το καλοκαιρι που ειχαμε γεμισει Ιταλους το σκότωνε ο ηλιος το μικροβιο! Τωρα οσο εχει συννεφιά, να κλεισουμε και πορτες γτ μπορεί να μπει και απο την κλειδαρια!χαχαχαχα
Εδω θα παιθανουμε ολοι και εσείς ασχολείστε με το κυνηγι?
Ωχ ξεχασα σε κυνηγετικο φορουμ βρισκομαι!

Status
Not open for further replies.
Back