Καλημερα,
ο ελληνας εχει τον κλασσικο τύπο μεσα του που παντα τα ξερει ολα , παντα βρίζει την εξουσια σε οποιαδηποτε θέση ειναι αυτη και παντα λεει εγω δεν του ψηφισα . Δηλαδη ολοι αυτοι που ειναι πρωθυπουργοι , προεδροι συλλογων κτλπ ειπαν μια μερα τι θα κάνουμε , θα γινουμε προεδροι .
Αντι να αναλογιστεί οτι ολα αυτα που καναμε ατομικα και συλλογικα δεν εφεραν αποτελεσμα και θελουμε να διορθωσουμε ή να καλυτερεψουμε καποια πραγματα , πετανε το ΕΓΩ τους μπροστά και όλα τελειωνουν εκει.
Η κορωνα μεχρι το 2021 θα ειναι .Αν δεν γινουν σωστες κινησεις βλεπω να κυνηγαμε σε καμια 5ετια
Καλημέρα σε όλους!
Θα μου επιτρέψεις να υπερθεματίσω στην τοποθετήση σου ευκαιρίας δοθείσης της χθεσινής συνέντευξης του Προέδρου της ΚΣΕ.
Παρόλα τα λάθη τα οποία έκανε το περασμένο Σάββατο, τα οποία και παραδέχτηκε, προσωπικά είδα και άκουσα και έναν άνθρωπο ταγμένο σε ένα σκοπό και με όραμα για το μέλλον του κυνήγιου!
Όσο και να φώναζε ότι πρέπει να κοιτάμε το μέλλον...όσο και να παρουσίαζε στοιχεία από ενέργειες που έχουν γίνει αλλά και θα γίνουν....απέναντί του είχε έναν "όχλο" χαμένο στο μικρόκοσμο του!
Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον όλων ήταν......."αν μπορεί να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού του και να βρεθεί στον κυνηγότοπο"....ή "αν εκεί που μαζεύει ελίες μπορεί να τουφεκάει τις τσίχλες"
Το Κυνήγι....για ορισμένους σταματάει μέχρι την πόρτα του σπιτίου τους....δυστηχώς!
Κάνενα άλλο ενδιαφέρον δεν είχε ο κόσμος που παρακολουθούσε....παρα μόνο να μάθει πως...και αν μπορεί να ξεγελάσει το σύστημα για να πάει για κυνήγι.
Με άλλα λόγια....."Να κυνηγίσω σήμερα....και έχει ο Θεός για αύριο"
Παρόλο που οι οικοδεσπότες της εκπομπής "κούρασαν" διαβάζοντας ξανα και ξανά μυνήματα που είχαν το ίδιο περιεχόμενο...ο Πρόεδρος για εμένα έβγαλε μια πολύ σημαντική είδηση για το μέλλον...που μάλλον κανένας δεν κατάλαβε.
Τι γίνεται μετά τις 30/11? Κανείς δεν είναι σε θέση να πει!
Προσωπικά εχτές κατάλαβα....ότι η ηγεσία της ΚΣΕ αλλά και των Ομοσπονδιών είναι στην πρώτη γραμμή για την υπεράσπιση της μάχης....έχοντας από πίσω τους δυστηχώς μια μεγάλη μερίδα κυνήγων που αντί να στηρίξουν την όποια προσπάθεια.....το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το "μπινελίκι" η ειρωνία....αλλά και ο μικρόκοσμός τους.
Το ρεζουμέ ήταν...
Εγώ μπορώ να κυνηγίσω? Όλα τα άλλα "χεσμένα" τα έχω!
Στα υπόλοιπα νέα της ημέρας....η Θεσσαλονίκη πλέον δοκιμάζει τα όρια της! Τα νοσοκομεία έχουν φρακάρει...και το Υπουργείο Υγείας έκανε κάλεσμα σε ιδιώτες γιατρούς να στελεχώσουν εθελοντικά τα νοσοκομεία! Προσωπικά εχτές το βράδυ μίλησα με μια φίλη ογκολόγο από το ΑΧΕΠΑ να μάθω πως είναι η κατάσταση ή αν υπερβάλουν τα κανάλια.
Η απάντηση της...με αποστόμωσε.
- Αλέξη....μια λέξη. ΠΟΛΕΜΟΣ!
Αυτά...και καλημέρα σας!