Ρε μ έκανες και γέλασα!!!!! Έλιωσα!!!Θα ακολουθήσει συναυλία στο Καλλιμάρμαρο με πωγωνισια μοιρολόγια και τσιφτετέλι dance
Με λύπη μου παρακολούθησα όλη την εκπομπή και κράτησα 2 πραγματα.το 1 ότι δεν εχουν γίνει επαφές με τον πλέον αρμόδιο υπουργό που είναι ο Χατζηδάκης και 2 ότι ενώ έχουν γίνει επαφές με τον σκορδαλιά είναι ανένδοτος.τελικα μήπως ο σκορδαλιάς είναι ο μεταμφιεσμένος Μητσοτάκης?τι ακριβώς είναι ο σκορδαλιάς?Δεν ξέρω τι πιστεύει ο Χατζηδάκης, αλλά έχουμε κάνει από μήνες επαφές με τους πάντες...!!!!
Το κυνήγι δεν απαγορεύεται, αλλά δεν έχω πάρει χαμπάρι ότι αρκετοί κυνηγετικοί μου σύλλογοι έστελναν SMS απαγόρευσης κυνηγιού...!!!!
"Παλεύουμε παλεύουμε παλεύουμε" και "δε σταματάμε δε σταματάμε" και "προσπαθούμε προσπαθούμε προσπαθούμε"
Έκθετος για ακόμη μία φορά, απορώ πως μπορεί να βγαίνει δημόσια και να μας τα σκάει έτσι μες στα μούτρα!
Το είπε ξεκάθαρα ρε συ.ο σκορδαλιάς είναι ο μεγάλος πολέμιος.για τον Χατζηδάκη δεν ξέρει ο Βορίδης με τον Άδωνι είχαν δώσει υποσχέσεις που πήγαν στον βροντο και ο ταγαρας είπε αφού ο σκορδαλιάς λέει όχι δεν μπορεί να κάνει τίποταΛοιπόν στη 1:30 λεπτά διάβασε ο Ιορδανογλου το ερώτημα που έκανα προς τον πρόεδρο.του λέω λοιπόν να μας πει τα ονόματα από τους υπουργούς - αρμόδιους που έχουν κάνει συναντήσεις σαν ομοσπονδια για να ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί.... και ότι λογικό είναι εφόσον δε λέει αναλυτικά να τον κατηγορούν όλοι προσωπικά αυτόν και την κσε.
Εμένα δε με κάλυψε η απαντηση του και θεωρώ ότι μάλλον οι συναντήσεις που έγιναν ήταν του 10λεπτου... Βρε φίλε πες μας ποιος είναι αυτός που δεν θέλει να κυνηγάμε να ξέρουμε με ποιον να τα βάλουμε...αν δε θες να μας πεις είσαι μαζί τους...και όχι με τους κυνηγούς που τους θελεις ενωμένους όπως λες.
Σ' αυτό συμφωνώ.κανεις δεν πρέπει να βγειΑυτό απόρησα καί εγώ με τόν αρμόδιο υπουργό δεν μίλησαν..
Μήπως όμως αυτό έγινε γιατί δεν έχει σχέση με αυτόν τόν υπουργό; λέει μιλάνε με τον ταγαρα και δεν μπορεί να κάνει τίποτα.
Ίσως επειδή τό θέμα είναι μετακίνησης.
Κανονικά δεν πρέπει να δεχτεί κανένας κυνηγός να βοηθήσει στο κυνήγι χοίρου.
Όχι μόνο στο θέμα να βαρεσουν αλλά και στο να δείξουν τόπους και μονοπάτια.
Να πάνε οι υπόλοιποι πού τους επιτρέπεται η μετακίνηση
Ευριπίδη δε γίνεται μια κυβέρνηση να κάνει ότι θέλει ο Χαρβαλιας... Και απόψε έβλεπα τον Άδωνη στη Βουλή (για αλλά θέματα) και είπε ξεκάθαρα ότι κάθε υπουργός θα αποφασίζει για τα θέματα που αφορούν το υπουργείο του. Δεν είναι μόνο αυτός από πίσω είναι και αλλοι... να τους ονομάσει λοιπόν αφού έχουν κάνει τόσες επαφές...Το είπε ξεκάθαρα ρε συ.ο σκορδαλιάς είναι ο μεγάλος πολέμιος.για τον Χατζηδάκη δεν ξέρει ο Βορίδης με τον Άδωνι είχαν δώσει υποσχέσεις που πήγαν στον βροντο και ο ταγαρας είπε αφού ο σκορδαλιάς λέει όχι δεν μπορεί να κάνει τίποτα
Ναι αλλά ξεχνάς κάτι πολύ σημαντικό.αυτη τη στιγμή ο σκορδαλιάς σαν υπουργός πολιτικής προστασίας είναι υπουργός με υπερεξουσίες με ότι αυτό συνεπάγεται οπότε μάλλον οι υπόλοιποι κάνουν μουγγα στη στρούγκα και δεν πιστεύω ότι ο koulis μπρρρρρ έχει σκοπό να τον αδειασειΕυριπίδη δε γίνεται μια κυβέρνηση να κάνει ότι θέλει ο Χαρβαλιας... Και απόψε έβλεπα τον Άδωνη στη Βουλή (για αλλά θέματα) και είπε ξεκάθαρα ότι κάθε υπουργός θα αποφασίζει για τα θέματα που αφορούν το υπουργείο του. Δεν είναι μόνο αυτός από πίσω είναι και αλλοι... να τους ονομάσει λοιπόν αφού έχουν κάνει τόσες επαφές...
Να δεσεις και τους καρπους ΓιουριΤεσπά σε λίγο έχει rocky.παμε να θυμηθούμε λίγο τα παλιά και ν ακούσουμε το περίφημο NO PAIN απ' τον micky.αχχχχ θεέ μου καταντια
Χαχαχα μλκ ελιωσα αχαχαχαΝα δεσεις και τους καρπους Γιουρι
Δε ξέρω...αν του έχουνε δώσει τοση εξουσια...τι να πω...Ναι αλλά ξεχνάς κάτι πολύ σημαντικό.αυτη τη στιγμή ο σκορδαλιάς σαν υπουργός πολιτικής προστασίας είναι υπουργός με υπερεξουσίες με ότι αυτό συνεπάγεται οπότε μάλλον οι υπόλοιποι κάνουν μουγγα στη στρούγκα και δεν πιστεύω ότι ο koulis μπρρρρρ έχει σκοπό να τον αδειασει
Τηλεβοας είναι Ευριπίδη λέει δυνατά ότι του λένε ψιθυριστάΜε λύπη μου παρακολούθησα όλη την εκπομπή και κράτησα 2 πραγματα.το 1 ότι δεν εχουν γίνει επαφές με τον πλέον αρμόδιο υπουργό που είναι ο Χατζηδάκης και 2 ότι ενώ έχουν γίνει επαφές με τον σκορδαλιά είναι ανένδοτος.τελικα μήπως ο σκορδαλιάς είναι ο μεταμφιεσμένος Μητσοτάκης?τι ακριβώς είναι ο σκορδαλιάς?
Μη μη λες τ όνομα.υπαρχουν ήδη φήμες για ενεργοποίηση του ηφαιστείου της σαντορινηςΤηλεβοας είναι Ευριπίδη λέει δυνατά ότι του λένε ψιθυριστά
Ότι λέει έρχεται από άνωθεν μην τρελαθούμε κιόλας σε λίγο θα ακούσουμε ότι διέταξε αυτός το lockdown
Και ποιος είναι άνωθεν;
Για να βοηθήσω αρχίζει από Μήτσο και τελειώνει σε Τάκης
Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινιζει.Απλος δεν θέλουνΕυριπίδη δε γίνεται μια κυβέρνηση να κάνει ότι θέλει ο Χαρβαλιας... Και απόψε έβλεπα τον Άδωνη στη Βουλή (για αλλά θέματα) και είπε ξεκάθαρα ότι κάθε υπουργός θα αποφασίζει για τα θέματα που αφορούν το υπουργείο του. Δεν είναι μόνο αυτός από πίσω είναι και αλλοι... να τους ονομάσει λοιπόν αφού έχουν κάνει τόσες επαφές...
Γι'αυτό το είπα σε δύο δόσειςΜη μη λες τ όνομα.υπαρχουν ήδη φήμες για ενεργοποίηση του ηφαιστείου της σαντορινης