Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ακριβως αυτό.Αν ήθελε να δώσει πραγματικές απαντήσεις δεν θα έμενε στο "προσπαθούμε"...
Τι να δωσει ρε Στρατο!!Δεν ξερει τι του γινεται!Του ειπε ο Μπουμπουκος
μια μαλακια και τους πηρε ο υπνος στην ΚΣΕ.Τωρα που ξυπνησαν δεν
τους δινει κανενας σημασια.Το χειροτερο απολα ειναι οτι δεν ξεκολλαει
απο την καρεκλα και πουλαει και τρομοκρατια οτι στο μελλον θα ειναι
χειροτερα τα πραγματα.Ολη η Ευρωπη κυνηγαει και εμεις εδω ειμαστε
τα κατοικιδια του καθε Σκορδαλια!!

Τι να δωσει ρε Στρατο!!Δεν ξερει τι του γινεται!Του ειπε ο Μπουμπουκος
μια μαλακια και τους πηρε ο υπνος στην ΚΣΕ.Τωρα που ξυπνησαν δεν
τους δινει κανενας σημασια.Το χειροτερο απολα ειναι οτι δεν ξεκολλαει
απο την καρεκλα και πουλαει και τρομοκρατια οτι στο μελλον θα ειναι
χειροτερα τα πραγματα.Ολη η Ευρωπη κυνηγαει και εμεις εδω ειμαστε
τα κατοικιδια του καθε Σκορδαλια!!
μήπως εκεί έχουν οργανωθεί σωστά ???

λέω εγώ τώρα .............. μήπως ???

Μας αρέσει δεν μας αρέσει το κυνήγι στην χώρα μας πλέον πια θεωρείται παρωχημένο.Ποτε δεν θυμάμαι εκπρόσωπο του κυνηγιού σε ένα κανάλι ,ποτέ δεν θυμάμαι καλή κουβέντα από δημοσιογράφο για το κυνήγι ,ποτέ δεν θυμάμαι κινήσεις από τη ΚΣΕ για να διαφημίσει την κυνηγετικη δραστηριότητα ..Αντίθετα το κυνήγι βάλλεται από πολιτικούς ,οικολόγους,δημοσιογραφους και από εμάς τους ίδιους που χάσαμε την ουσία και βαλθηκαμε να δείξουμε τι κυνηγαραδες είμαστε μοστραροντας θηραματα σε καπο και καροτσες μέσα από fb και ομάδες στο διαδίκτυο .Δώσαμε δικαιώματα κύριοι και ότι σπείραμε τα προηγούμενα χρόνια απλά τώρα δυστυχώς τα θερίζουμε .Η εικόνα μας στην κοινωνία είναι πολύ άσχημη.

Δεν συμφωνώ.
Δενν είναι η κοινωνία τα βοθροκάναλα του big brother και του GNTM.
Σε αυτά ναι ,δεν έχουμε καλή εικόνα και να σας πω την αλήθεια ....... καλά κάνουμε που δεν μας γουστάρουν οι αδερφάρες.
Για πήγαινε όμως ρε Λευτέρη πιό έξω και πες μου αν είναι έτσι.
Για πήγαινε επαρχία και δες ότι όλοι σχεδόν έχουν κάποια σχέση με το κυνήγι , μικρή ή μεγάλη.
Αλλά δυστυχώς όλοι αυτοί δεν έχουνε κανάλια .

Δεν συμφωνώ.
Σε αυτά ναι ,δεν έχουμε καλή εικόνα και να σας πω την αλήθεια ....... καλά κάνουμε που δεν μας γουστάρουν οι αδερφάρες.
Για πήγαινε επαρχία και δες ότι όλοι σχεδόν έχουν κάποια σχέση με το κυνήγι , μικρή ή μεγάλη.
Γιώργο μου μακάρι να κάνω λαθος , σαφέστατα και γνωρίζω τι γίνεται στην επαρχία ,όπως και γνωρίζω τι γίνεται στην επαρχία και όχι μόνον από της 17:30 μέχρι της 18:00 ,γνωρίζω τι γίνεται κάθε βράδυ με τα φώτα ,γνωρίζω τι γίνεται όταν βρεθεί ένα κοπάδι πέρδικες ,γνωρίζω τι γίνεται με τα κασετόφωνα ,γνωρίζω πολλά Γιώργο τα οποία κατέστρεψαν την εικόνα του Έλληνα κυνηγού ,πρέπει επιτέλους να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας και να παραδεχτούμε ότι στο σύνολό δεν υπάρχει κυνηγετική παιδεία διότι εάν δεν το παραδεχτούμε ο κάθε ένας μας για την πάρτη του δεν θα το διορθώσουμε ποτέ και όλο και κάτι θα χάνουμε και στο τέλος το κυνήγι θα χαθεί ολοκληρωτικά ,αυτά τα γράφω εδώ και ποτέ δεν θα τα έγραφα στο fb η κάπου που θα έκαναν κακο στο κυνήγι που τόσο πολύ αγαπώ ,εδώ όμως αισθάνομαι ότι μιλάω επί το πλείστον με ανθρώπους που πραγματικά αγαπούν το κυνήγι και κυνηγούν για το κυνήγι και όχι για το εφετζιλικι στο καφενείο και νομίζω ότι εδώ μέσα δεν έχουμε σπιουνους και ρουφιάνους που θα εκμεταλλευτούν τα λεγόμενά μου εις βάρος της κυνηγετικής δραστηριότητας .Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και δεν είναι αναγκαίο την ίδια άποψη να την έχουμε όλοι ,άλλωστε παρακαλάω και ελπίζω να έχω παντελώς αδικο και τα πράγματα να είναι διαφορετικά .

Pain Πιστεύω πως έχεις άδικο σε κάποια πράγματα..
Όταν στην επαρχία πχ στο χωριό μου πού έχει μόνιμους κατοίκους με το ζόρι 40 άτομα, βρίσκονται οι κυνηγοί όλο το χρόνο και κοιτάνε τα πάντα από πέτρες πού κλείνουν τούς δρόμους μέχρι και αν τα μονοπάτια πού πάνε οι εκδρομείς πού έρχονται με τα ρούχα τα Extreme που δεν ξέρουν να περπατάνε να είναι όλα ανοιχτά, προφανώς πώς αυτοί θεωρούν τον τόπο (δικό τους).
Στους περισσότερους πού ζούμε στα μεγάλα αστικά κέντρα και έρχονται καί τούς βλέπουν στο δρόμο με τα όπλα, νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με αουγκανους.αλλα δεν ξέρουν ομως τα δύσκολα πράγματα πού υπάρχουν σε αυτά τα μέρη πού έρχεται να παραθερισουν και να βγάλουν σελφι να ζηλέψουν οι φίλοι από φν και ινστα..
Αλλά δεν βγάζω απέξω αυτούς πού όντως παεανομουν.και δεν είναι πολλοί και οι περισσότεροι από αυτούς δεν ασχολούνται καθαρά με τό κυνήγι.
Μερικοί ξέρουν μόνο να πάνε στο καρτέρι για μπεκάτσα επειδή έχουν το όπλο από τον παππού ακόμα.
Άλλος κάθεται Ιούλιο μήνα για γουρούνια γιατί τού τρώει τα καλαμπόκια..
Άλλος έχει αγελαδια και όπως πάει στα ζώα βρίσκει λαγό.ε τις επόμενες μέρες πηγαίνει με το όπλο.
Δεν είναι όλοι κυνηγοί..

Και να θυμίσω κάτι πού πολλοί έχουν ξέχασει.
Τούς κυνηγούς εδώ Γιάννενα πού τούς έπιασαν με τα αγριογιδα.
Κυνηγάνε πλέον κανονικά...
Γιατί;;; Γιατί υπάρχει παλιός βουλευτής από πίσω.
Τέτοια γίνονται και τον πίνουμε...
με υγεία.

Δεν συμφωνώ.
Ναι george οκ αλλά ο πολυς λαός είναι μαζεμένος που, στην Αθήνα και είναι εύκολο να κατευθυνθεί από δέκα ανεγκεφαλους μη κυνηγούς είναι αυτό που έχει ειπωθεί παραπάνω δεν υπάρχει promotion η καλή μεριά του όχι αυτό που έχουν περάσει ακόμα και στα παιδάκια και μιλάω πάντα τον μεγαλοπόλεων ότι είμαστε δολοφόνοι. Στην επαρχία τα παιδιά είναι λίγο διαφορετικά βλέπω εγώ τόν δικό μου τον γιό όταν είναι νά πάμε για κυνήγι σηκώνεται πρώτος για αυτόν τον κυνήγι δεν είναι δολοφονία?

Ωραία λογική......αν πεινάνε κάποιοι.......εεε τι να κάνουμε εμείς είμαστε τυχεροί έχουμε να φάμε!!! Θα έρθει ο καιρός που θα φάτε και εσείς.

Δλδ η δικη σου λογικη λεει......μαζι με σενα πρεπει να πεινασουν ολοι....... ?? o_O

Αυτη και αν ειναι ''λογικη''..........think.

Σκορποχωρι είμαστε γι'αυτό μας κάνουνε ότι θελουνε.Ο ένας λέει είμαι 30 μέτρα από τον κυνηγοτοπο και κυνηγάω.Ο άλλος εδώ είναι χωριό και έτσι έχουμε μάθει και δεν θα έρθει ο πρωτευουσιανος να μου τη βγεί.Ο άλλος δεν ξανά βγάζω άδεια η τα λεφτά μας πίσω.Μα και τα διπλάσια να μας επέστρεφαν δεν θα έπρεπε να δεχθούμε.Το δικαίωμα μας να βγάζουμε άδεια κάθε χρόνο και να κυνηγάμε θα χάναμε.Ποιος μου λέει ότι λόγο ειδικών συνθηκών μπορεί να μην ξεκινήσει ούτε τη χρονιά που έρχεται ούτε η επόμενη .Η αρχή έγινε.Οσο για τα λεφτά των αδειών μπορούν να τα πάρουν με οποιοδήποτε έκτακτη εισφορά.

Γι' αυτο χρειαζονται τα συλλογικα οργανα! Καθιστε παρατηρηστε τι μηνυματα (βρισιες, τσαμπουκαδες κλπ) εχουμε στειλει.....πισω απο το πληκτρολογιο......φανταστειτε να καναμε αποπειρα να συγκεντρωθουμε και να συζητησουμε ας πουμε σε ενα αμφιθετρο.....!!

Γι' αυτο χρειαζονται τα συλλογικα οργανα! Καθιστε παρατηρηστε τι μηνυματα (βρισιες, τσαμπουκαδες κλπ) εχουμε στειλει.....πισω απο το πληκτρολογιο......φανταστειτε να καναμε αποπειρα να συγκεντρωθουμε και να συζητησουμε ας πουμε σε ενα αμφιθετρο.....!!
Καλημερα,
ο ελληνας εχει τον κλασσικο τύπο μεσα του που παντα τα ξερει ολα , παντα βρίζει την εξουσια σε οποιαδηποτε θέση ειναι αυτη και παντα λεει εγω δεν του ψηφισα . Δηλαδη ολοι αυτοι που ειναι πρωθυπουργοι , προεδροι συλλογων κτλπ ειπαν μια μερα τι θα κάνουμε , θα γινουμε προεδροι .
Αντι να αναλογιστεί οτι ολα αυτα που καναμε ατομικα και συλλογικα δεν εφεραν αποτελεσμα και θελουμε να διορθωσουμε ή να καλυτερεψουμε καποια πραγματα , πετανε το ΕΓΩ τους μπροστά και όλα τελειωνουν εκει.

Η κορωνα μεχρι το 2021 θα ειναι .Αν δεν γινουν σωστες κινησεις βλεπω να κυνηγαμε σε καμια 5ετια

Καλημερα,
ο ελληνας εχει τον κλασσικο τύπο μεσα του που παντα τα ξερει ολα , παντα βρίζει την εξουσια σε οποιαδηποτε θέση ειναι αυτη και παντα λεει εγω δεν του ψηφισα . Δηλαδη ολοι αυτοι που ειναι πρωθυπουργοι , προεδροι συλλογων κτλπ ειπαν μια μερα τι θα κάνουμε , θα γινουμε προεδροι .
Αντι να αναλογιστεί οτι ολα αυτα που καναμε ατομικα και συλλογικα δεν εφεραν αποτελεσμα και θελουμε να διορθωσουμε ή να καλυτερεψουμε καποια πραγματα , πετανε το ΕΓΩ τους μπροστά και όλα τελειωνουν εκει.

Η κορωνα μεχρι το 2021 θα ειναι .Αν δεν γινουν σωστες κινησεις βλεπω να κυνηγαμε σε καμια 5ετια
Σε μια 5ετια ποιός θα θυμάται το κυνήγι.Και πρεζακιας να είσαι κατά από 5 χρόνια αποχής θα έχεις αποτοξινωθει.

Σε μια 5ετια ποιός θα θυμάται το κυνήγι.Και πρεζακιας να είσαι κατά από 5 χρόνια αποχής θα έχεις αποτοξινωθει.
Φίλε μου παναγιωτη έφυγα 6 χρονια εξωτερικο για βιοποριστικους λόγους , η επιθυμία για κυνήγι οχι απλα χαθηκε έγινε σαν το Τσερνομπίλ μεσα μου. Οταν ειναι τροπος ζωης και περπατας με αυτο απο τα 5 σου και 100 χρονια να περασουν ειναι παντα σαν την πρωτη μερα .
Καταλαβαινω την τοποθετηση σου και τον στοχο αυτης , απλα ειπα να επισημάνω μια προσωπικη εμπειρια;)

Pain Πιστεύω πως έχεις άδικο σε κάποια πράγματα..
Όταν στην επαρχία πχ στο χωριό μου πού έχει μόνιμους κατοίκους με το ζόρι 40 άτομα, βρίσκονται οι κυνηγοί όλο το χρόνο και κοιτάνε τα πάντα από πέτρες πού κλείνουν τούς δρόμους μέχρι και αν τα μονοπάτια πού πάνε οι εκδρομείς πού έρχονται με τα ρούχα τα Extreme που δεν ξέρουν να περπατάνε να είναι όλα ανοιχτά, προφανώς πώς αυτοί θεωρούν τον τόπο (δικό τους).
Στους περισσότερους πού ζούμε στα μεγάλα αστικά κέντρα και έρχονται καί τούς βλέπουν στο δρόμο με τα όπλα, νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με αουγκανους.αλλα δεν ξέρουν ομως τα δύσκολα πράγματα πού υπάρχουν σε αυτά τα μέρη πού έρχεται να παραθερισουν και να βγάλουν σελφι να ζηλέψουν οι φίλοι από φν και ινστα..
Αλλά δεν βγάζω απέξω αυτούς πού όντως παεανομουν.και δεν είναι πολλοί και οι περισσότεροι από αυτούς δεν ασχολούνται καθαρά με τό κυνήγι.
Μερικοί ξέρουν μόνο να πάνε στο καρτέρι για μπεκάτσα επειδή έχουν το όπλο από τον παππού ακόμα.
Άλλος κάθεται Ιούλιο μήνα για γουρούνια γιατί τού τρώει τα καλαμπόκια..
Άλλος έχει αγελαδια και όπως πάει στα ζώα βρίσκει λαγό.ε τις επόμενες μέρες πηγαίνει με το όπλο.
Δεν είναι όλοι κυνηγοί..
Την παραμέληση της Επαρχίας φίλε μου την θεωρώ και εγώ δεδομένη ,η απαξίωση της γεωργίας και της κτηνοτροφιας στην χώρα είναι τεράστιο πρόβλημα και σοβαρός λόγος της οικονομικής καταστροφής μας ως χώρα .Αυτα που λες είναι αλήθεια, όμως δεν σημαίνει ότι αυτή η αλήθεια είναι ο σωστός τρόπος αντιμετωπίσεις των προβλημάτων τους .Είναι τεράστια πολιτικοοικονομική συζήτηση γιατί η επαρχία πεθαίνει και γιατί η παραβατικότητα και όχι μόνον στην επαρχία αυξάνεται ..Δυστυχώς φίλε μου τα χρήματα που πήρε η χώρα μας για να αναπτυχθεί η γεωργία και η κτηνοτροφία και αυτοί οι άνθρωποι να βελτιώσουν τον τρόπο εργασίας τους στα χωράφια τους και τα ζώα τους έγιναν αέρας και αντί να χρησιμοποιηθούν στην τεχνολογία και σε εργαλεία που θα τους βοηθούσαν να μην τα κάνουν όλα με τα χέρια και να τους φεύγει το λάδι χρησιμοποιήθηκαν σε μορφη επιδοτήσεων με ελέγχους της πλάκας με αποτέλεσμα να σβήσουν .Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι σε αυτή τη χώρα θα έπρεπε η γεωργία και η κτηνοτροφία να είναι ο νούμερο ένα παράγοντας ανάπτυξης ,δυστυχώς όμως η ευρωπαϊκή Ένωση μαζί με αυτούς που μας κυβέρνησαν από το 80 και μετά είχαν αλλά σχέδια τα οποία τα βλέπουμε τώρα και φοβάμαι ότι βλέπουμε την αρχή του .Συγνώμη για το off topic αλλά εκτός από κυνηγοί είμαστε πολίτες και Έλληνες άσε που οι καταστροφή της γεωργίας και κτηνοτροφίας επιδρά άμεσα και στο κυνήγι .

Φίλε μου παναγιωτη έφυγα 6 χρονια εξωτερικο για βιοποριστικους λόγους , η επιθυμία για κυνήγι οχι απλα χαθηκε έγινε σαν το Τσερνομπίλ μεσα μου. Οταν ειναι τροπος ζωης και περπατας με αυτο απο τα 5 σου και 100 χρονια να περασουν ειναι παντα σαν την πρωτη μερα .
Καταλαβαινω την τοποθετηση σου και τον στοχο αυτης , απλα ειπα να επισημάνω μια προσωπικη εμπειρια;)
Μακάρι να είναι έτσι.Φυσικα μην ξεχνάς όλη αυτή τη περίοδο το κυνήγι ήταν σε ισχύ.Αν έξω και μακριά γινόταν διακοπή 5 χρόνια πως θά κρατήσεις τη φλόγα αναμμένη , βλέποντας και ξαναβλεποντας βιντεάκια στο tube.Χθες στη συνέντευξη που είδα για λίγο του Αραπατζη τον είδα ψιλοχεσμενο .Εάν δεν επιτραπεί άμεσα το κυνήγι καί μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου τελειώσαμε.

Δλδ η δικη σου λογικη λεει......μαζι με σενα πρεπει να πεινασουν ολοι....... ?? o_O

Αυτη και αν ειναι ''λογικη''..........think.
Όχι κύριε Νίκο...η λογική μου είναι όλοι ή κανένας!!! Αν θέλουμε να μιλάμε για κυνηγετική οικογένεια!!!! Αλλιώς ας κάνει ο καθένας ότι του γουσταρίζει!!! Τι είναι αυτό " εε τι να κάνουμε κάποιοι είναι ποιο τυχεροι" σοβαρά τώρα??? Έλεος!!

Status
Not open for further replies.
Back