Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εγω μια φορα εβαλα την κουστουμια μου, πηγα κομμωτηριο και με υφος Θεου μπηκα στο συλλογο μου. Ειχαν στρωσει κοκκινο χαλι και με υποδεχτηκαν στην εισοδο με ενα κοκτελ και η ανηψια του προεδρου με μια ανθοδεσμη. Ανεβηκα στο βημα και με νεκρικη σιγη ολοι ακουσαν την προταση μου. Αποχωρησα εν μεσω χειροκροτηματων και ακουγα απ εξω φευγοντας φασαρια και πανικο στην προσπαθεια τους να βρουν αμεσο τροπο να πραγματοποιησουν την προταση μου. Αισθανθηκα Θεος , αυτος ειναι συλλογος.
Εισαι μαγκας . Εγω που πηγα με εβλεπαν σαν UFO....τους τα εψαλα με γραψανε κανονικά..τους χαιρέτησα...και αντε για

Όπως μας την κάνουν με το γάντι έτσι θέλουν να τους την κάνουμε κ εμείς.....βγαίνει τώρα ο σερίφης κ λέει όλα καλά όλα ωραία αγαπάω τους κυνηγούς κλπ κλπ αλλά δν θα κρατάω στα σπίτια τους 10.εκ κόσμο για 170χιλ.κυνηγους....κ σε αφήνει άγαλμα....πάει μετά ο κυνηγός χύμα χωρίς μάσκες χωρίς μνμτα κ δν ξέρω κ εγώ χωρίς τι άλλο κ λέει μετά με πιάσανε κ με γράψανε.....ε τι θα σε κάνουν ρε φίλε.....πουστια αυτοί;;πουστια κ εσύ...κ τελείωσε το θέμα....

Και γιατι αλαξαν σταση τωρα που τα κρουσματα αυξάνονται......θα μας τρελανουν στο τελος
Τα κρούσματα μειώθηκαν Ηλία αλλά μην περιμένεις και πολλά η λογική έχει πάει περίπατο μήνες τώρα

Μόνο οι ψήφοι μετράνε δυστυχώς.

Μαζέψτε 100.000 υπογραφές στο "είμαι κυνηγός - ψαράς και στις επόμενες εκλογές δεν θα ψηφίσω το κυβερνών κόμμα διότι απαρτίζεται από ......." στο ...... συμπληρώστε ότι θέλετε και ως δια μαγείας το κυνήγι θα ανοίξει την επόμενη ημέρα.

Δεν είναι πελατειακή σχέση το να ζητάς το λογικό και το προφανές.

Last edited:
ακούω γκρίνιες
ακούω φωνές
ακούω ανάθεμα
ακούω βρίσιμο
(.............. και εγώ μέσα βεβαίως .)

αλλά δεν ακούω - βλέπω τίποτα σε προτάσεις.

π.χ. να πάμε όλοι στους κυνηγετικούς συλλόγους και να απαιτήσουμε μία Γ.Σ. για ενημέρωση ( μετά το lockdown εννοείται )

προτάσεις ρε παιδιά για να έχουμε και αποτελέσματα, με φωνές μόνο δεν γίνεται τίποτα.
Πολύ σωστά το λες , αλλά ακόμα είμαστε στις ζυμώσεις ! :cool:
Ρώτα τους όλους έναν έναν, να πουν πακέτο προτάσεων και να δούμε στο τέλος πως θα επιλεγούν όσες είναι εφαρμόσιμες και μοιάζουν να φέρνουν κάποιο αποτέλεσμα όταν συνδυαστούν...

Κρατωντας ροφο στα χερια θες να μιλησουμε σοβαρα για το κυνηγι .yel.
είναι για να την "σπάω" σε τυπάκια σαν και εσένα ..................χεχεχε
Εχεις παει σε συλλογο να κανεις προτασης . ..για να δεις που θα σε γραψουν
όχι προτάσεις στους συλλόγους ( ξέρω τι γίνεται εκεί ) , προτάσεις για συντονισμένη δράση από εμάς.

για αυτό είπα να ζητήσουμε - απαιτήσουμε Γ.Σ. για ενημέρωση , ώστε να τους "ταρακουνήσουμε" λιγάκι.

Αν και νομίζω ότι τώρα , έπειτα από αυτή τη φόλα που φάγαμε , όλοι θα είναι πιό μαζεμένοι και με πιό ανοιχτά αυτιά . ( ελπίζω τουλάχιστον ).

Μόνο οι ψήφοι μετράνε δυστυχώς.

Μαζέψτε 100.000 υπογραφές στο "είμαι κυνηγός - ψαράς και στις επόμενες εκλογές δεν θα ψηφίσω το κυβερνών κόμμα διότι απαρτίζεται από ......." στο ...... συμπληρώστε ότι θέλετε και ως δια μαγείας το κυνήγι θα ανοίξει την επόμενη ημέρα.

Δεν είναι πελατειακή σχέση το να ζητάς το λογικό και το προφανές.
ακόμα και αυτό αν γίνει μέσα από τους συλλόγους θα έχει άλλη βαρύτητα.

και όσο το σκέφτομαι μου φαίνεται μιά χαρά ιδέα , όχι έτσι βέβαια , ότι δεν σας ψηφίζω , αλλά λίγο πιό ευγενικά , αλλά να φαίνεται ότι το "μαύρο στον Μαυρογιαλούρο " έρχεται.

Αυτο μου θυμισε το ανεκδοτο που ντελαπαρισε ενα πουλμαν με Εβραιους σε ενα χωριο
της Γερμανιας και παει ο οδηγος περπατωντας και χτυπαει ενα κουδουνι για βοηθεια.
Βγαινει μια γρια και της λεει...Βοηθεια κυρια,εχουμε τραυματιες Εβραιους σε ατυχημα!
Και γυριζει η γρια και του λεει....Τι να κανω τωρα παιδακι μου εγω γρια γυναικα.
Ενα φουρνακι εχω μονο.
Θελω να πω,με τα κολλημενα μυαλα που κουβαλαμε παλι τα ιδια θα δουμε.
Εγώ έχω μείνει με την απορία για το ανέκδοτο με το βάτραχο στην κατσαρόλα!!!!

Εγώ θα αναφέρω απλά για την ιστορία,να υπάρχει ρε παιδιά..
Ο Μητσοτάκης σε συνέντευξη για κανάλι του εξωτερικού είπε ότι μετά τον κορονοιο η χώρα θα είναι καλά οικονομικα,γιατί λέει τώρα στο lockdown οι Έλληνες αποταμιευουν λεφτά...
Έτσι γιατί η κυβέρνηση δεν λέει ποτέ ψέματα, όπως τούς κάλεσε να πάνε όλοι οι αρχηγοί κομμάτων μόνο για κατάθεση στεφάνων να δείξουν ότι είναι ενωμένοι την δύσκολη στιγμή πού ζούμε, και είχαν βγάλει απαγόρευση άνω των τεσσάρων ατόμων....
Χαχαχαχα...
Τί είναι αυτοί ρε;;;;
Και κάποιοι θα τούς ξαναψηφίσουν...

Last edited:
Μάγγες σημερα ο συλλογος μας μας έστειλε μήνυμα εδώ στον Έβρο να μην πηγαίνουμε για κυνήγι διότι αν μας γίνει έλεγχος λέει θα μας επιβληθούν μεγάλα χρηματικά πρόστιμα ακόμαι και στέρηση άδειας θήρας . ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑ, ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις
Πώς θα σου στερήσουν την άδεια θήρας αφού ΦΕΚ άρσης της θήρας δεν έχει βγει?

Καλημέρα σύντροφοι!

Δια στόματος Πέτσα σήμερα το πρωι....εξετάζεται πλάνο άρσης του lockdown και του περιορισμού της κίνησης από 1/12! Ανοιγμα σχολείων, εστίασης και λιανεμπορίου.

Στα άλλα νεα της ημέρας.....Το Υπουργείο Υγείας....έκανε έκκληση στους συνταξιούχους ιατρούς να στελεχώσουν νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης επ αμοιβή χωρίς διακοπή της σύνταξης!!

ώς θα σου στερήσουν την άδεια θήρας αφού ΦΕΚ άρσης της θήρας δεν έχει βγει?
Θα σου την πάρουν.....θα πάς στα δικαστήρια....θα δικαιωθείς....αλλά θα έχεις ταλαιπωρηθεί και θα έχεις χάσει όχι μόνο αυτήν την σεζόν...ίσως και κάνα 2 ακόμα...μέχρι να τελεσιδικίσει!

Άιντε καλή δύναμη....13 κ σήμερα!!

Σίγουρα μας πικραίνουν και ταυτόχρονα μας προβληματίζουν όλες αυτές οι καταστάσεις. Σε καμμιά περίπτωση δεν πρέπει να ξεχνάμε και εκείνους που έφυγαν άδικα (μαζί με συναδέλφους μας) στην πλημμύρα στην Μάνδρα μπορεί να κανω λάθος δεν ακουσα καμιά αναφορά στα βόθρο -κάναλα βλέπεις αυτό δεν πουλάει, αιωνία να είναι η μνήμη τους .....

Status
Not open for further replies.
Back