Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σίγουρα μας πικραίνουν και ταυτόχρονα μας προβληματίζουν όλες αυτές οι καταστάσεις. Σε καμμιά περίπτωση δεν πρέπει να ξεχνάμε και εκείνους που έφυγαν άδικα (μαζί με συναδέλφους μας) στην πλημμύρα στην Μάνδρα μπορεί να κανω λάθος δεν ακουσα καμιά αναφορά στα βόθρο -κάναλα βλέπεις αυτό δεν πουλάει, αιωνία να είναι η μνήμη τους .....
Ετσι ειναι η ελλαδα φιλαρακι κανη ηρωες...αυτους που σε αλλες χωρες θα περναγαν στα ψιλα . και τους πραγματικους τους πεταει στα σκουπιδια

Θα σου την πάρουν.....θα πάς στα δικαστήρια....θα δικαιωθείς....αλλά θα έχεις ταλαιπωρηθεί και θα έχεις χάσει όχι μόνο αυτήν την σεζόν...ίσως και κάνα 2 ακόμα...μέχρι να τελεσιδικίσει!

Άιντε καλή δύναμη....13 κ σήμερα!!

Μου διαφεύγει το μικρό σου όνομα :)
Ο θηροφυλακας για να σου πάρει την άδεια θήρας, θα πρέπει να έχει επίσημη εντολή.
Εφόσον δεν έχει βγει άλλο ΦΕΚ από αυτό του Αυγούστου, μπορείς να κυνηγήσεις κανονικά.
Απαγορεύεται να βγεις από το σπίτι σου όμως για να πας να κυνηγήσεις.

Είναι σαν να έχεις δίπλωμα οδήγησης ενεργό αλλά να απαγορεύεται να βάλεις μπροστά το αυτοκίνητο.
Και όλα αυτά στην χώρα που θέσπισε τον υγιή τρόπο σκέψης.

Μου διαφεύγει το μικρό σου όνομα :)
Ο θηροφυλακας για να σου πάρει την άδεια θήρας, θα πρέπει να έχει επίσημη εντολή.
Εφόσον δεν έχει βγει άλλο ΦΕΚ από αυτό του Αυγούστου, μπορείς να κυνηγήσεις κανονικά.
Απαγορεύεται να βγεις από το σπίτι σου όμως για να πας να κυνηγήσεις.

Είναι σαν να έχεις δίπλωμα οδήγησης ενεργό αλλά να απαγορεύεται να βάλεις μπροστά το αυτοκίνητο.
Και όλα αυτά στην χώρα που θέσπισε τον υγιή τρόπο σκέψης.

Κατά κόσμον Αλέξης!

Καλημέρα!

Ναι δίκιο έχεις....αλλά ξέρεις.....αυτά που γράφουμε εδώ μέσα....από την ασφάλεια του σπιτιού μας είναι ωραία και καλά!

Στο βουνό όμως όλη αυτή η επιχειρηματολογία που αναπτύσουμε εδώ μέσα....με ΦΕΚ...ΚΥΑ....κτλ κτλ.....ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ σε χρόνο dt μόλις εμφανιστούν τα όργανα ελέγχου.

Και αν δεν σου πάρει την άδεια ο Θηροφυλάκας....θα στην πάρει ο Δασικός υπάλληλος ή ο αστυνομικός όπου θα καλέσουν. Πλέον τα Δασαρχεία έχουν εντολή να καλούν περιπολικό....για να βεβαιώσει την παράνομη μετακίνηση.

Σε κάθε περίπτωση....όποιος θέλει μπορεί να το ρισκάρει...και να αναπτύξει τα επιχειρήματα του στα όργανα.

Καλή συνέχεια.

Εγω θα ρωτησο τον αυτια που εχει εγκηρες ΠΛΗΡΩΦΟΡΙΕΣ ποτε θα μας αφήσουν να κυνηγισουμε...οπως ειχε και με το εκτακτο δωρο χρηστουγενον που έλεγε οτι θα το παρουν ολλοι οι χαμηλοσυνταξιούχοι....αστο @@#@@@@ λαμογιο παπαγαλακια που παίζουν με τον πονο του κόσμου αλητες..... ..συγνωμη για το υφος αλλα τα εχο παρει στο κρανιο

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. Οταν με το καλο μας αφησουν, μεσα δεκεμβριου το βλεπω, δεν νομιζω να μας αφησουν να βγουμε εκτος νομου... δευτερη ΠΙΚΡΑ.
Κάνε το σταυρό σου Χρήστο, κι εσύ κ όλοι μας να βγούμε αρχικά έξω, κ τα υπόλοιπα είναι δευτερεύον πιστεύω.

Μήπως πρεπει να γίνει μια διαμαρτυρία τηρώντας τα μέτρα προστασιας. Θα έχουμε και άλλο lock down λογικά και παλι μέσα οι κυνηγοί.
Και πως θα γίνει αυτο? Πως θα έρθουν οι επαρχιώτες στην διαμαρτυρία? Και αν μαζευτεί κόσμος θα μαζέψουν και αυτοί μπόλικα 300αρια!

Καλό μεσημέρι για όλους , και μια ευχή για όλους αυτούς που νοσούν και γρήγορη ανάρρωση . Τα 300 πρόστιμο καλά κρατούν σε ένα νησί με οδικό δίκτυο ( μεγαλύτερη απόσταση 13 χιλ απο το κέντρο) στους κυνηγούς που πηγαίνουν βόλτα τον σκύλο τους.......

Καλό μεσημέρι για όλους , και μια ευχή για όλους αυτούς που νοσούν και γρήγορη ανάρρωση . Τα 300 πρόστιμο καλά κρατούν σε ένα νησί με οδικό δίκτυο ( μεγαλύτερη απόσταση 13 χιλ απο το κέντρο) στους κυνηγούς που πηγαίνουν βόλτα τον σκύλο τους.......
Και που πρεπει να πανε στο παρκο με σακουλακι δλδ

Κύριε Δημήτρη πόσα κρούσματα έχετε στην Σύρο; Κυκλοφορείτε με μάσκα κλπ όπως στην υπόλοιπη Ελλάδα;

Και αν δεν σου πάρει την άδεια ο Θηροφυλάκας....θα στην πάρει ο Δασικός υπάλληλος ή ο αστυνομικός όπου θα καλέσουν. Πλέον τα Δασαρχεία έχουν εντολή να καλούν περιπολικό....για να βεβαιώσει την παράνομη μετακίνηση.
Εγώ πάντως θα περιμένω να δω, από το Μάιο που θα λήξουνε τα μέτρα, που θα πάει όλη αυτή η ετοιμότητα και η συνεργασία των οργάνων ελέγχου, όταν ο γνωστός τους λαθροθήρας θα βιάζει ανενόχλητος τη φύση, καθημερινά, μέρα και νύχτα, και θα κουβαλάει προκλητικά τα γουρούνια και τα ζαρκάδια στην καρότσα – Αύγουστο μήνα, μέρα μεσημέρι!

Εγώ πάντως, είναι η πέμπτη και τελευταία φορά που πληρώνω τη λαθροθηροφυλακή, αφού, μέχρι στιγμής, οποιαδήποτε έκκλησή μου προς τα αρμόδια όργανα, κατέληξε στα όργανά τους. Όταν βρείτε κάποιο ουσιαστικό και αποτελεσματικό σχήμα αντιμετώπισης της λαθροθηρίας που να μην έχει δημοσιοϋπαλληλικό χαρακτήρα, φωνάξτε και μένα να συνδράμω.

Μπορεί οι εξουσιαστές μας να επικαλούνται την πανδημία για να εφαρμόζουν τα μακιαβελικά τους μέτρα, όμως, δεν θα πρέπει ούτε στιγμή να τους αφήνουμε ν’ αποπροσανατολίζουν τον καθημερινό μας αγώνα ενάντια στον παραλογισμό και να μας πείθουν πως είναι ενάντια στη δημόσια υγεία.

Και αν μαζευτεί κόσμος θα μαζέψουν και αυτοί μπόλικα 300αρια!
Δεν ξέρω πόσα από αυτά τα πρόστιμα θα πληρωθούν, να δείτε όμως πως οι δημιουργικοί μας λογιστές του κράτους, στο τέλος θα τα παρουσιάσουν σαν ΑΕΠ. ;)

Κύριε Δημήτρη πόσα κρούσματα έχετε στην Σύρο; Κυκλοφορείτε με μάσκα κλπ όπως στην υπόλοιπη Ελλάδα;
Καλο μεσημέρι Βασιλάκη σε σένα και στην οικογένειά σου. Εδώ λοιπόν στην ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ κυκλοφορούμε όπως στην υπόλοιπη Ελλάδα πάντα είμαστε λόγω της πρωτεύουσας νομού ένα αστυνόμο κρατούμενο νησί ( δεν απετέλεσα εξαίρεση εγώ) . Έχουμε κρούσματα (αρκετά που δεν έχουν νοσηλευτεί ) νομίζω με γεωμετρική αύξηση που δεν μου αρέσει ( μεγάλο ρόλο έπαιξε και η επιστροφή των φοιτητών). Το νοσοκομείο μας έγινε σημείο αναφοράς covid για όλες τις Κυκλάδες είχαμε και κρούσματα σε αυτό ελπίζω να μείνουμε σε μικρούς αριθμούς..

Status
Not open for further replies.
Back