Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Έχεις δίκιο...εμάς εδώ επαρχία πού έχουν έρθει οι Αθηναίοι και κατασκήνωσαν (και πιθανών παρανόμως,από ότι έμαθα έχει απαγορευτεί, τούς έψαχνε και η ασφάλεια σε κάποια καρτερια)2 βδομάδες και βάλε έχουν πιάσει τα καλύτερα καρτερια, τουφεκανε τα πουλιά πού έρχονται να σε καβαλήσουν , έχουν γεμίσει φαναράκια όλα τα καρτερια.ε ΝΑΙ πιστεύω λογικό είναι οι ντόπιοι να τζινανε, αλλά συνήθως δεν είναι οι ντόπιοι γιατί σε μεγάλο ποσοστό κυνηγάνε γουρούνια,. είναι άλλοι πού τζινανε πού έχουν κάνει πολλά χιλιόμετρα από μακριά...
Πρέπει ο καθένας να μπορεί να κρίνει σωστά, και να βλέπει καθαρά..
Τώρα οι λαθροθηρες από όπου καί νά είναι είναι κατακριτεοι από όλους.

Καταπτυστο δημοσιευμα, ειναι γνωστο και διαχρονικο το μενος του Φωτακοπουλου για την Κυνηγετικη ηγεσια απο την εποχη Παπαδοδημα ακομα. Δεν τον εβαλαν στο παιγνιδι. Ετσι τον πεταξαν εξω και απο τον ΟΚΑΔΕ λογω χαρακτηρα και ναρκισσισμου.

Καταπτυστο δημοσιευμα, ειναι γνωστο και διαχρονικο το μενος του Φωτακοπουλου για την Κυνηγετικη ηγεσια απο την εποχη Παπαδοδημα ακομα. Δεν τον εβαλαν στο παιγνιδι. Ετσι τον πεταξαν εξω και απο τον ΟΚΑΔΕ λογω χαρακτηρα και ναρκισσισμου.
Να ηταν μονο αυτα αγαπητε... Δυστυχως...

Συνάδελφε μπορείς να μου υποδείξεις πού λέει ψέματα ο αρθρογράφος;

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να ζητάει η ΚΣΕ συνάντηση με πολιτικούς την ίδια στιγμή που αρνείται συνάντηση με τους θηροφυλακες που υπάγονται σε αυτή
Με τι μούτρα θα απαιτήσεις να σε δεχτούν όταν και εσύ ο ίδιος δεν δέχεσαι αυτούς που εκπροσωπούν κάτι που εσύ έφτιαξες

Να ηταν μονο αυτα αγαπητε... Δυστυχως...
Ότι ο Φωτακοπουλος μπορεί να έχει εμπάθεια δεν θα διαφωνήσω όπως και ότι στα περιοδικά του το είχε γυρίσει και ολίγον στην τσόντα και πολλά άλλα
Η ουσία όμως είναι να δούμε αν στην παρούσα φάση αυτά που γράφει ισχύουν ασχέτως ποιος τα γράφει αλλιώς πέφτουμε στην λούμπα των πολιτικών που διαφωνούν απλά και μόνο επειδή αυτός που είπε κάτι είναι πολιτικός αντίπαλος άσχετα εάν έχει δίκιο σε αυτό που είπε
Σύμπνοια χρειάζεται σίγουρα αυτή την ώρα και όχι έριδες αλλά η ΚΣΕ βοηθάει με την στάση της προς αυτή την κατεύθυνση;

Ας υπαρχει εστω και τωρα μια συμπνοια απ ολους. Περιτευουν νομιζω οι εριδες ή οι εντασεις εδω που εχουμε φτασει..
Ναι Ιάκωβε, αυτό χρειαζόμαστε. Σύμπνοια από όλους και υποστήριξη σε ανθρώπους που μας σέβονται και προσπαθούν.
Να συμφωνήσουμε όλοι λοιπόν ότι η συνομοσπονδία είναι εκ των ων ουκ άνευ απαραίτητη για να συνεχίσει το ελεύθερο, όπως το ξέρουμε κυνήγι στην Ελλάδα. Να συμφωνήσουμε επίσης όμως ότι η σημερινή της ηγεσία τα έχει κάνει όλα πουτάνα και να αναλάβουμε όλοι δράση για να αλλάξει...και η ηγεσία και το μέλλον μας.
Αλλά παπάρια θα κάνουμε, μόλις μας αφήσουν να ρίξουμε καμιά ντουφεκιά...πουτσαμαςολα...

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να ζητάει η ΚΣΕ συνάντηση με πολιτικούς την ίδια στιγμή που αρνείται συνάντηση με τους θηροφυλακες που υπάγονται σε αυτή
Με τι μούτρα θα απαιτήσεις να σε δεχτούν όταν και εσύ ο ίδιος δεν δέχεσαι αυτούς που εκπροσωπούν κάτι που εσύ έφτιαξες

Γιώργο ανεξάρτητα ποιος έχει δίκιο ή όχι , στην τωρινή κατάσταση είναι κακό για την κυνηγετική οικογένεια να εξελίσσεται έτσι η διαμάχη για την ηγεσία της.
Η συζήτηση αυτή σίγουρα πρέπει να γίνει λεπτομερώς, αλλά όταν περάσει όλο αυτό που ζούμε σήμερα και τηρώντας όλους τους κανόνες δεοντολογίας.
Αν η άποψή μου έχει κάπου λάθος θα ήθελα να μου το υποδείξεις...

Γιώργο ανεξάρτητα ποιος έχει δίκιο ή όχι , στην τωρινή κατάσταση είναι κακό για την κυνηγετική οικογένεια να εξελίσσεται έτσι η διαμάχη για την ηγεσία της.
Η συζήτηση αυτή σίγουρα πρέπει να γίνει λεπτομερώς, αλλά όταν περάσει όλο αυτό που ζούμε σήμερα και τηρώντας όλους τους κανόνες δεοντολογίας.
Αν η άποψή μου έχει κάπου λάθος θα ήθελα να μου το υποδείξεις...
Η άποψη σου είναι ολοσωστη και συμφωνώ
Αλλά όταν ο πρόεδρος της ΚΣΕ την μια το παίζει επαναστάτης και λέει εγώ θα πάω για κυνήγι παρά τα όσα είπαν για απαγόρευση την άλλη βάζουν την θηροφυλακη σε αργία μετά δεν θέλουν συνάντηση πιστεύεις πως βοηθάει στην αποκλιμάκωση ή στην κλιμάκωση αυτή η συμπεριφορά
Για ορισμένους που όταν μίλαγε ο Αραμπατζής και έστελναν μυνήματα ότι να'ναι χωρίς ίχνος σοβαρότητας το αφήνω ασχολίαστο
Αλλά από την ηγεσία μου απαιτώ να είναι σοβαρή πάντα και ειδικά τέτοιες ώρες

Στην θηροφυλακη εχουν ολοι μαλλια γιαυτο!!

Είναι αυτό που ειπώθηκε παραπάνω μόλις μας αμολησουν τέρμα όλα σαν να έχουμε μνήμη χρυσόψαρου όμως ΔΕΝ πρέπει νά ξεχάσουμε τπτ απ' όλα αυτά που έχουμε πει και έχουμε γράψει ώρες ολόκληρες εδώ μέσα .

Συνάδελφε μπορείς να μου υποδείξεις πού λέει ψέματα ο αρθρογράφος;
Δεν χρειάζεται να λεει ψέματα. Φτάνει που μαζεύει ολα τα αρνητικά χρονων σε ενα δημοσίευμα για να χτυπήσει για αλλη μια φορα τον φορέα των κυνηγών γιατι δεν του αρεσει η ηγεσία του. Αυριανή, Μακελιο, το Καρφί κλπ. Τετοια δημοσιογραφία . Βάλε τα θετικα διπλα στα αρνητικά και ενημέρωσε σωστα τον κοσμο σου αν θες. Δημοσιογραφία εντυπώσεων. Και μαλιστα τετοιες στιγμες ! ! ! Οχι οχι οχι

Διάβασε τι απάντησα στον montecarlo φιλε μου.
Φίλε Δημήτρη το μαύρο χιούμορ μου αναφέρεται στο συγκεκριμένο ποστ.Εγω προσωπικά τα μανιτάρια δεν τα γνωρίζω ,δεν θέλω να τα μάθω και δεν εμπιστεύομαι κανέναν για να φάω εγώ η η οικογένεια μου.Πεστε το φοβία , δειλία η ότι θέλετε.

Status
Not open for further replies.
Back