Ποιος σου είπε πως θα μας εμβολιάσουν από τους πρώτους...Άντε ρε επιτέλους βγήκαν τα εμβόλια από εταιρίες με αρχιδια , θα ξαναπάμε επιτέλους για κυνήγι .
Το βλέπω να δίνει εντολή ο hardαλιας να κάνουν τελευταίοι οι κυνηγοί και οι ψαράδες.
Ποιος σου είπε πως θα μας εμβολιάσουν από τους πρώτους...Άντε ρε επιτέλους βγήκαν τα εμβόλια από εταιρίες με αρχιδια , θα ξαναπάμε επιτέλους για κυνήγι .
Άμα βγάλεις άκρη πες το και σε εμένα εδώ σχεδόν δέκα πέντε μέρες και ακόμα ψαχνομαστε με τον αν ήταν άδικο που μας έκλεισαν η όχι.Δεν θα βγαλουμε ακρη πιστευω.Θα ηθελα μια απαντηση απο τους συναδελφους εμπεριστατωμενη.
Ναι π.χ για 1-2-3-4 πραγματα,να μαθαινουμε και οι υπολοιποι που βλεπουμε μονο το τραγικο αποτελεσμα.
Πιστεύω πως δεν έκανε καμιά σωστή ενέργεια.Διαβαζω διαφορα απο συναδελφους και εχω μια απορια.
Υπαρχει κανεις που πιστευει οτι η ΚΣΕ εχει παρει σωστες
αποφασεις και εχει "τρεξει" σωστα τις καταστασεις?
Φίλε δεν είναι μόνο το γιλέκο είναι κόσμος που φοβάται και ότι κουνηθεί μπαμ και ότι γίνει και δεύτερον όπως ανέφερες δεν κοιτάζουν ποτέ τι είναι αν δεν δεις δεν τουφεκας.... Ξέρω κόσμο που φοβοτανε ερχοτανε για κυνήγι και τους διωχναμε και πεισμωνανε καλύτερα πεισμωμενος πάρα να κλαίμεΑκριβως αυτο!!!
Απο τη μια μερια ειναι τα γιλεκα και απο την αλλη που ειναι το βασικοτερο για μενα σε ολα τα κυνηγια, αν δεν δεις ρε πουστη μου τι ειναι δεν τουφεκας!!!!!!
Τα ιδια και τα ιδια συνεχεια, κουνηθηκε το πουρναρι δωσε ενα 10βολο...λες και ειμαστε σε πολεμο...
Και να μπορούσε να γίνει κάτι (διότι από πάνω προς τα κάτω, το Όχι δεν γίνεται Ναι), αυτό θα έπρεπε να γίνει πριν την υπογραφή της ρυθμιστικής, τότε που ήμασταν η ασφαλέστερη χώρα του κόσμου και βρισκόμασταν σε γενικό hangover, στην οποία ρυθμιστική, θα έπρεπε να ζητηθεί να περάσουν και οι υποσχέσεις. Αφού το ζήτημα αφορούσε γενικό lock down, τι έρχονται μετά και λένε "δεν ξέραμε ότι θα είχαμε τόσα κρούσματα";Πιστεύω πως δεν έκανε καμιά σωστή ενέργεια.
Ακολουθείς την κινεζική σχολή ;Όμως, ως φύσει απαισιόδοξος (και δη μηδενιστής σε βαθμό ρεαλισμού), σας συμβουλεύω να είστε έτοιμοι για το χειρότερο για να σας έρθει θετικό το όποιο αποτέλεσμα θα έρθει
Από μικρό παιδί τ' ακούω αυτά και θα συνεχίσουνε να γίνονται. Οι δραμιάρες πάνε μακρυά αλλά και το μυαλό σε τέτοιες περιπτώσεις. Είναι από τις λίγες περιπτώσεις ανθρωποκτονίας που πέφτεις στα τόσο μαλακά.Τα ιδια και τα ιδια συνεχεια, κουνηθηκε το πουρναρι δωσε ενα 10βολο...λες και ειμαστε σε πολεμο...
Ειλικρινά, δεν ξέρω καμιά Κινεζική σχολή, αλλά, είμαι κι εγώ αισιόδοξος για το μέλλον της απαισιοδοξίας.Ακολουθείς την κινεζική σχολή ;
Βάλε και ορισμένους αρχηγούς και κουμανταδορους σε εισαγωγικά που αντί να ηρεμούν τους πιο άπειρους τους κάνουν και αγχώνονται περισσότερο με τα βρισίδια και τις εντολές που δίνουν και έδεσε το γλυκόΦίλε δεν είναι μόνο το γιλέκο είναι κόσμος που φοβάται και ότι κουνηθεί μπαμ και ότι γίνει και δεύτερον όπως ανέφερες δεν κοιτάζουν ποτέ τι είναι αν δεν δεις δεν τουφεκας.... Ξέρω κόσμο που φοβοτανε ερχοτανε για κυνήγι και τους διωχναμε και πεισμωνανε καλύτερα πεισμωμενος πάρα να κλαίμε
Έτσι λέει μια κινεζική παροιμίαΕιλικρινά, δεν ξέρω καμιά Κινεζική σχολή, αλλά, είμαι κι εγώ αισιόδοξος για το μέλλον της απαισιοδοξίας.![]()
Και πολυ φοβαμαι οτι δεν θα σταματησουμε ποτε να τα ακουμε, γιατι οπως ειπε και ο @Kinigos πιο πανω εκτος απ τους κρεαταδες που λεω εγω οτι βαρανε οπου βρουν ειναι και πολλοι που φοβουνται και με το παραμικρο ριχνουν.Από μικρό παιδί τ' ακούω αυτά και θα συνεχίσουνε να γίνονται. Οι δραμιάρες πάνε μακρυά αλλά και το μυαλό σε τέτοιες περιπτώσεις. Είναι από τις λίγες περιπτώσεις ανθρωποκτονίας που πέφτεις στα τόσο μαλακά.
Εν προκειμένω, οι ασφάλειες καλύπτουν αυτή την περίοδο που "απαγορεύεται" το κυνήγι;
Τώρα ναι σε παραδέχομαι το έθεσες ποιο ΣΩΣΤΑΒάλε και ορισμένους αρχηγούς και κουμανταδορους σε εισαγωγικά που αντί να ηρεμούν τους πιο άπειρους τους κάνουν και αγχώνονται περισσότερο με τα βρισίδια και τις εντολές που δίνουν και έδεσε το γλυκό
Ακούει κρατς ο άλλος και δεν σκέφτεται ότι μπορεί να είναι άνθρωπος από τον φόβο που του έχουν βάλει αλλά μην είναι γουρούνι και μου πούνε ότι πέρασε και δεν το κατάλαβα
Θέλουμε και ραβδωτα τρομάρα μας για να σκοτωνόμαστε από ράχη σε ράχη
θα βάλουν όριο κάρπωσης στο 6 ...Έρχονται λέει πιο σκληρά μέτρα..Λογικά θα μας βομβαρδισουν...