Να συμπληρώσω ότι ποτέ δεν έχουν πει στα κανάλια τι τραβάνε,και να αναφέρουν την ελληψη φαρμάκων, αναγκάζοντας τους να αλλάξουν θεραπειαθμε οποιο κόστος.
Έχω πρόσφατο παράδειγμα με δικό μου άνθρωποΠαιδιά εδώ είστε λάθος..
Καί πριν τον covid δεν κοιταγε κανένας τούς καρκινοπαθείς.
Όταν τούς δίνουν αναμονή 3-4 μήνες για αξονικές και άλλες εξετάσεις και υποτίθεται επείγοντα..
Απλά δεν δουλεύει σωστά το σύστημα..
Έχετε δει ποτέ τί αναμονή έχουν οι καρκινοπαθείς,για να πάνε να κάνουν τη θεραπεία;
Ο covid Jack Norris 1,2 τώρα και σε 3D χαχα..Τα γαμάει όλα ο covvid.....εδώ εξαφάνισε καρκίνους κτλ.....σε μια γρίπη θα κολλησει??
Θέλουνε (καύσιμα) για να αρχίσουμε.Έχω πρόσφατο παράδειγμα με δικό μου άνθρωπο
Από βδομάδα σε βδομάδα και τους ψάχναμε και δεν μπορούσαμε να τους βρούμε για να αρχίσουμε τις θεραπείες άστα να πάνε
ΕδόθησανΘέλουνε (καύσιμα) για να αρχίσουμε.
Όσο πάει και χειρότερα.Καλησπέρα παρέα σειμερα μας ενημέρωσε ο σύλλογος τέλος το κυνήγι δεν θα βγει κανένας το πάνω χέρι το πήρε το δασαρχείο τώρα και η αστυνομία όποιον ποιασουν λέει του αλλάξανε τα φώτα τώρα είπανε ότι ήρθε χαρτί στην αστυνομία για απαγόρευση......Αν μας ποιασουν έστω και με οπλο στο αμάξι έχει κατασχεση.Και ότι δύσκολο το βλέπουν φέτος για κυνηγι για να δούμε τι θα γίνει
Αυτό βλέπω....Κάτι δεν πάει καλά συγουρα και δεν φταιει ο κορονοιος για όλο αυτόΌσο πάει και χειρότερα.
Αραμπατζη τα παντα εν σοφια κατεστρεψες!δύσκολο το βλέπουν φέτος για κυνηγι
Ο μεγάλος πρόεδρος μας κορόιδεψε κανονικά βγάλτε άδειες όλοι θα πάμε κανονικά το βλέπω και το είδα και σειμερα με την ενημέρωση που είχαμε....Που είναι όλοι τώρα γτ δεν μιλάει κανέναςΑραμπατζη τα παντα εν σοφια κατεστρεψες!
Μας εδωσες σε σκελετους και καμαριερες με την ψευτομαγκια σου.
Ζηταει την ομοψυχια μας και την καλη μας ενεργεια.Ο μεγάλος πρόεδρος μας κορόιδεψε κανονικά βγάλτε άδειες όλοι θα πάμε κανονικά το βλέπω και το είδα και σειμερα με την ενημέρωση που είχαμε....Που είναι όλοι τώρα γτ δεν μιλάει κανένας
Είναι πολλοί οι προσκυνημενοι φίλε.Με ολο των σεβασμο αλλά ο κύριος κανει για προεδρος σε ΚΑΠΗ (καμια εκδρομουλα κανα χορο) και οχι στην ΚΣΕ.
Αλλα δεν βλέπω και συλλόγους να περνούν θέση (εκτός ελαχιστων.)
Και ο κουμπάρος σου δίκιο είχε τότε που ανησυχούσε Γρηγόρη γιατί πολλά έλεγαν οι συγκεκριμένοι και εσύ δίκιο έχεις που λες ότι από αλλού μας ήρθεΌπως λέει καί ο Ηλίας θέλουν την (τιμωρία) τους..
Αλλά πάλι θα βγούνε...
Πριν χρόνια τσακωνομουν με τον κουμπάρο μου γιατί μου έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ και οι οικολόγοι μαζί θα μας κόψουν τό κυνήγι.. τελικά από αλλού μας ήρθε..
Δες τα τώρα του λέω..
Καλημερα σε ολους!Καλησπέρα παρέα σειμερα μας ενημέρωσε ο σύλλογος τέλος το κυνήγι δεν θα βγει κανένας το πάνω χέρι το πήρε το δασαρχείο τώρα και η αστυνομία όποιον ποιασουν λέει του αλλάξανε τα φώτα τώρα είπανε ότι ήρθε χαρτί στην αστυνομία για απαγόρευση......Αν μας ποιασουν έστω και με οπλο στο αμάξι έχει κατασχεση.Και ότι δύσκολο το βλέπουν φέτος για κυνηγι για να δούμε τι θα γίνει