Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
-Κανενας ανθρωπος ποτε στην ιστορια της ανθρωποτητας δεν ειχε ποτε 100% δικιο
- Ο αλγοριθμος της επιστημονικης επιτροπης για τον ιο ειναι τοσο πολυπλοκο πραγμα που και οι ιδιοι ψηφιζουν για το τι θα κανουν με βαση οσα τους βγαζει. Δυσκολο να κατανοηθει απο μη ειδικο
- Αυτος εδειξε εφαρμογη των μετρων στην πρωτη καραντινα 70%. Τα καλοκαιρινα φθινοπωρινα μετρα σχεδιαστηκαν αριστα αλλα εφαρμογη 70% ειχαν μονο στη μιση Ελλαδα.
- Αφου σε ενα μερος λοιπον ειχες πχ 30% εφαρμογη, στην τωρα καραντινα βαζεις 200% μετρα σε σχεση με την πρωτη για να πετυχεις το 70%
-Τα επιπλεον μετρα φαινονται αδικα στους ενδιαφερομενους γιατι ... δεν κατανοουν τον αλγοριθμο.
Βασικη του παραμετρος ειναι οι μετακινησεις , ετσι αν και ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΝΕ τα παιδια στα σχολεια , με το κλεισιμο ελαττωθηκαν 25% οι μετακινησεις (αυτο ηθελε ο αλγοριθμος). Μα η μανα θα παει μονη το παιδι στο σχολειο και μονη θα παει να το παρει ;
ΔΕΝ ΕΧΕΙ αυτο σημασια αλλα παραμετροι του αλγορυθμου που δεν τους ξερουμε , οπως πχ οτι αναγκαζεται ο ενας γονεας να μεινει σπιτι να φυλλαξει το παιδι κλπ αντι να παει για δουλεια, να πηδηξει, να παρει καφε στο χερι κλπ
- Μου κοψανε και μενα το κυνηγι, που θα πηγαινα να ριξω τις τουφεκιες μου με το φιλο μου (1 επαφη) στα Οινοφυτα, πηγαινοντας θα παιρναμε καφε τυροπιτες (+2 επαφες), θα τα ελεγα εκει με τον αλβανο τσοπανη που εχουμε γινει φιλοι (+2 επαφες) γυρνωντας θα περναμε ψωμι καφε απο το γνωστο φουρνο (+2επαφες), θα περναγαμε απο Καπανδριτι να δω τον αδερφο μου και την οικογενεια του (+2χ4=8 επαφες) κατι θα τσιμπαγαμε με τα τσιπουρακια μας κακουργα καραντινα και επιστροφη.
ΣΥΝΟΛΟ 15 επαφες αντι για 0 τωρα στον καναπε μου. Ετσι λειτουργει ο αλγοριθμος
Μα δεν κολλαει μεσα στα σχολεια και στο βουνο με τα σκυλια μου ;
Μαζι ειμαστε ολοι, και γω κοντευω να σκασω μακρυα απο το βουνο, αλλα εχω μαθει να περιοριζω τις αυταπατες μου.
Δεν εχουμε και την καλυτερη ηγεσια , αλλα δεν θα μπορουσε να κανει και πολλα . Μπορει ομως να το εκμεταλευτει και να κερδισει αλλα στην πορεια, εχουμε πολυ σοβαροτερα θεματα στο κυνηγι απο μερικες βδομαδες διακοπη, αλλα δεν θα το κανει γιατι δεν ειναι και η καλυτερη οπως ειπα.
Το ξερω οτι βρισκομαι σε κυνηγετικο site ειμαι 4-5 χρονια καθε μερα εδω μεσα και πιστευω αυτα επρεπε να ειπωθουν. Αν ειμασταν σε μπουρδελοσαιτ θα διαλεγαμε πουτανες , σοβαρη δουλεια δεν λεω αλλα εδω κανουμε σοβαροτερη
ωραία όλα αυτά και συμφωνώ ..........
και δεν θα είχα να πω τίποτα αν δεν υπήρχε στο SMS το 6 για 10,000,000 Έλληνες
ενώ δεν ισχύει το 6 για 170,000 κυνηγούς ( μήπως τελικά δεν είναι Έλληνες οι κυνηγοί ???? ......... λες....... )

και όλα τα άλλα τα ωραία που έγραψες είναι για να είχαμε να λέγαμε..............

λέω εγώ τώρα ..............

800Κ σπιτια με όπλο 170Κ με άδεια κυνηγιού. Από ότι καταλάβατε επαναφέρει την κατάπτυστη για μένα πρόταση που είχαν κάνει μαζί με τον πρόεδρο στην εισήγησή τους για τον νόμο περι θήρας πριν από λίγο καιρό. Δηλαδή ότι δεν γίνεται καποιος να εχει οπλο εαν δεν θεωρήσει άδεια.
Αυτό που έχω να του πω είναι ότι την χρονιά που δεν θα βγαλω άδεια κυνηγιού δεν του δίνω το δικαίωμα να μιλάει για πραγματα δικά μου και να πάει να γ@μηθ3ί.

Εγω το μονο να πω ειναι οτι λοιπαμε για αυτο το μ@@@@@ο...που ζω.αν μπορουαα θα εφευγα χτες...οσοι εχετε παιδια παρτετα εξω να ερχονται εδω μονο για διακοπες ....το κρατος βρομαει απο παντου....κουβεντιαζο με φιλαρακια απο αλλες χωρες και μετα νομιζω οτι ζω σε τριτοκοσμική χωρα
Ζουμε σέ τρίτο κοσμική χώρα μέ δυτικό περυτιλιγμα

Από ότι καταλάβατε επαναφέρει την κατάπτυστη για μένα πρόταση που είχαν κάνει μαζί με τον πρόεδρο στην εισήγησή τους για τον νόμο περι θήρας πριν από λίγο καιρό.
Φίλε Κώστα,

Αν μου επιτρέπεις...θα ήθελα να σε ρωτήσω το εξής¨...

- Ποίος ο λόγος να έχεις ένα όπλο στο σπίτι....αν δεν είσαι κυνηγός ή σκοπευτής?
- Ποιός ο λόγος να έχεις ένα όπλο στο σπίτι...εφ όσον δεν έχεις άδεια κυνηγίου ή σκοπευτικό δέλτιο.....και δεν μπορείς να το κυκλοφορείς ούτε να το χρησιμοποίεις;
- Από ποία νομοθεσία πηγάζει το δικαίωμα να έχει κάποιος όπλο για αυτοπροστασία;

Φαντάζομαι ότι γνωρίζεις πως αν αγοράσεις πιστόλι....και χάσεις την σκοπευτική ιδιότητα ή δεν συμπληρώσεις τους απαραίτητους αγώνες που χρειάζονται σε ένα έτος...τότε είσαι υποχρεωμένος να το παραδώσεις στην αστυνομία.

Δεν μπορώ να καταλάβω λοιπόν...γιατί πρέπει ντε και καλά....να υπάρχουν κυνηγετικά όπλα στα χέρια μη κυνηγών και μή σκοπευτών.

Φιλικά σε ρωτάω...

- Ποίος ο λόγος να έχεις ένα όπλο στο σπίτι....αν δεν είσαι κυνηγός ή σκοπευτής?
- Ποιός ο λόγος να έχεις ένα όπλο στο σπίτι...εφ όσον δεν έχεις άδεια κυνηγίου ή σκοπευτικό δέλτιο.....και δεν μπορείς να το κυκλοφορείς ούτε να το χρησιμοποίεις;
Από το ότι όλοι οι Έλληνες πολίτες είναι ίσοι απέναντι στο νόμο και ως εκ τούτου είναι δικαίωμα του Έλληνα πολίτη να κατέχει διά νόμιμης διαδικασίας αυτό που ονομάζει η πολιτεία κυνηγετικό όπλο, θα έπρεπε πιο σωστά να έχει οριστεί ως λειόκαννο πυροβόλο όπλο.
Γιατί ο γιος μου μεθαύριο μπορεί να μην είναι κυνηγός, αλλά έχει κάθε δικαίωμα να κληρονομήσει το όπλο του πατέρα του και του παππού του ως οικογενειακό κειμήλιο.

Φίλε Κώστα,

- Από ποία νομοθεσία πηγάζει το δικαίωμα να έχει κάποιος όπλο για αυτοπροστασία;

Φαντάζομαι ότι γνωρίζεις πως αν αγοράσεις πιστόλι....και χάσεις την σκοπευτική ιδιότητα ή δεν συμπληρώσεις τους απαραίτητους αγώνες που χρειάζονται σε ένα έτος...τότε είσαι υποχρεωμένος να το παραδώσεις στην αστυνομία.

Δεν μπορώ να καταλάβω λοιπόν...γιατί πρέπει ντε και καλά....να υπάρχουν κυνηγετικά όπλα στα χέρια μη κυνηγών και μή σκοπευτών.

Φιλικά σε ρωτάω...
οι χήρες και τα παιδιά των κυνηγών που κληρονομούν το όπλο του συζύγου/πατέρα τι να το κάνουν να το πουλήσουν?
το κρατάνε για συναισθηματικούς λόγους

όσο για την αυτοπροστασία, υπάρχουν πολλοί που αγοράζουν ένα φτηνό όπλο για αυτό το σκοπό
τόσες φτηνές καραμπίνες που πωλούνται στην Ελλάδα, λίγες είναι για κυνήγι, οι περισσότερες είναι στα σπίτια
και η αστυνομία βέβαια δεν ελέγχει κανένα άμα δεν ανανεώσει την άδεια οπλοφορίας
μόνο τυχαία, αν πέσεις σε μπλόκο και αν έχει περαστεί στο σύστημα ότι η άδεια έχει λήξει

Καλημέρα σε όλους τους συνάδελφους κυνηγούς από την Αγγλία. Εδώ από ότι καταλαβαίνω το κυνήγι επιτρέπεται αλλά κάποιοι αντικυνηγοί αποφάσισαν να προκαλέσουν με την παρουσία τους με το αυτοκίνητο τους σε κυνηγότοπο υδροβίων με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο τους να βρεθεί υπερηψωμένο μάλιστα με κάποιους από αυτούς εντός αυτού, δείτε την παρακάτω φωτό.

Τα ήθελαν και τα έπαθαν.
hunting in England.jpg

Φίλε Κώστα,

Φιλικά σε ρωτάω...
Αμα παρεις ενα κατσαβιδι και ξεκανεις την γυναικα σου π.χ πρεπει να εισαι ηλεκτρολογος?

Όποιος αγαπά πραγματικά το κυνήγι γνωρίζει καλά την σημασία κ την συναισθήματικη αξία του όπλου του πρόγονου του... Ασχέτως αξίας... Αν κάποιος προέκυψε κυνηγός χωρίς "γεννεολογικο δέντρο" λογικό να μην μπορεί να κατανοήσει το παραπάνω.. Και στο κάτω κάτω αν κάποιος αποφασίσει να μην θεωρησει άδεια πρέπει να παραδώσει τα όπλα του γιατί θα μπορεί να είναι πλέον ενδυναμη δολοφόνος? Έλεος...

Από το ότι όλοι οι Έλληνες πολίτες είναι ίσοι απέναντι στο νόμο και ως εκ τούτου είναι δικαίωμα του Έλληνα πολίτη να κατέχει διά νόμιμης διαδικασίας αυτό που ονομάζει η πολιτεία κυνηγετικό όπλο, θα έπρεπε πιο σωστά να έχει οριστεί ως λειόκαννο πυροβόλο όπλο.
Γιατί ο γιος μου μεθαύριο μπορεί να μην είναι κυνηγός, αλλά έχει κάθε δικαίωμα να κληρονομήσει το όπλο του πατέρα του και του παππού του ως οικογενειακό κειμήλιο.
Όλοι οι έλληνες λοιπόν...ίσιοι απέναντι στον νόμο! Μάλιστα!

Τότε αυτός που αγοράζει πιστόλι....γιατί πρέπει να το παραδώσει μόλις χάσει την ιδιότητα του σκοπευτή? Αυτός είναι λιγότερο Έλληνας από κάποιον άλλο?

Όποιος Έλληνας χάνει την όποια άδεια εξασκήσεως μιας δραστηριότητας ή επαγγέλματος γιατί πρέπει να παραδώσει όλα όσα συνάδουν με το επάγγελμα αλλά και την δραστηριότητα αυτή?

Με ποία λογική πηγάζει η ισονομία στον συλλογισμό σου?

Πάμε στα κληρονομικά τώρα...

Ασφαλώς και μπορεί κάποιος να κληρονομίσει ένα όπλο...αφού αποδείξει ότι είναι ψυχικά υγιείς....και ότι ασχολείται με το αντικείμενο που κληρονόμισε! Σε κάθε άλλη περίπτωση μπορεί να το κρατήσει αφού το απενεργοποιήσει ή έστω σφραγίσει.

Κανείς δεν είναι υπέρ του αφοπλισμού....αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι όλοι δεν είναι κυνηγοί! Δεν έχουν όλοι το συναισθηματικό δέσιμο που έχουμε εμείς με τα όπλά μας! Πόσο μάλλον...δεν γνωρίζουν τι εστί κυνήγι!

Απλά σκεφτείτε ότι υπάρχουν και άλλα 9.800.000 Έλληνες που δεν ασχολούνται με το κυνήγι και την σκοποβολή.....και έχουν τις ίδιες ευκαιρίες με εμάς....ή αν το θέλετε ακολουθούν πιο έυκολη διαδικασιά από εμάς...για να αποκτήσουν ένα όπλο. Εμείς βγάζουμε και άδεια κυνηγίου ή σκοπευτικό δελτίο που απαιτεί μαι έξτρα προσπάθεια και κόστος.

Αν θες κάτι να το προστατέψεις...πρέπει να το περιφρουρήσεις! Αν το αφήσεις....ανοιχτό προς όλους....τότε μπαίνει σε κίνδυνο! Αν το καταλάβουμε αυτό θα δούμε ότι είναι προς το συμφέρον μας!

Φίλε Κώστα,

Φιλικά σε ρωτάω...
να ρωτήσω και εγώ , εννοείται φιλικά και χωρίς ίχνος έντασης ή παρεξήγησης.

μπορείς να αγοράσεις αυτοκίνητο χωρίς να έχεις δίπλωμα οδήγησης ???

και βέβαια εννοείται πως μπορείς.
και θα μου πεις τι θα το κάνεις , αυτό είναι γούστο μου και καπέλο μου , θα το έχω στο γκαράζ και θα το κοιτάω.............

Μου το μεταβίβασε ο πατέρας μου στα 79 του και δεν πρόκειται να το πουλήσω ούτε να το καταστήσω ανενεργό ποτέ για κανένα λόγο.
Υπάρχουν χρονιές που ξέρω ότι δεν θα πάω για κυνήγι κι δεν πάω, μιας και δεν έχω τις ανάλογες παρέες αυτό δεν σημαίνει ότι δεν συντηρώ το όπλο και μαρέσει που το έχω σαν μηχάνημα.
Από καμία απολύτως και δεν το έχω για αυτοπροστασία. Εμπιστεύομαι τις πόρτες ασφαλείας τους συναγερμούς και τις κάμερες.

και μια και το έφερε η κουβέντα όπλο θα είχα και χωρίς να είμαι κυνηγός είτε σκοπευτής γιατί μαρέσουν σαν εργαλεία, όπως και ποτέ μου δεν θα βγάλω άδεια οδήγησης μηχανής γιατί νιώθω άβολα πάνω σε αυτές, αλλά αν μου δοθεί η δυνατότητα μια ducati θα την αγοράσω για να την έχω.

Επίσης με την λογική των φωστήρων κανένας κυνηγός δεν χρειάζεται να έχει περισσότερα από 2 όπλα κάθε κυνηγετική σεζόν στην κατοχή του, ποιος ο λόγος να έχουν περισσότερα?

Όλοι οι έλληνες λοιπόν...ίσιοι απέναντι στον νόμο! Μάλιστα!

Τότε αυτός που αγοράζει πιστόλι....γιατί πρέπει να το παραδώσει μόλις χάσει την ιδιότητα του σκοπευτή? Αυτός είναι λιγότερο Έλληνας από κάποιον άλλο?

Όποιος Έλληνας χάνει την όποια άδεια εξασκήσεως μιας δραστηριότητας ή επαγγέλματος γιατί πρέπει να παραδώσει όλα όσα συνάδουν με το επάγγελμα αλλά και την δραστηριότητα αυτή?

Με ποία λογική πηγάζει η ισονομία στον συλλογισμό σου?

Πάμε στα κληρονομικά τώρα...

Ασφαλώς και μπορεί κάποιος να κληρονομίσει ένα όπλο...αφού αποδείξει ότι είναι ψυχικά υγιείς....και ότι ασχολείται με το αντικείμενο που κληρονόμισε! Σε κάθε άλλη περίπτωση μπορεί να το κρατήσει αφού το απενεργοποιήσει ή έστω σφραγίσει.

Κανείς δεν είναι υπέρ του αφοπλισμού....αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι όλοι δεν είναι κυνηγοί! Δεν έχουν όλοι το συναισθηματικό δέσιμο που έχουμε εμείς με τα όπλά μας! Πόσο μάλλον...δεν γνωρίζουν τι εστί κυνήγι!

Απλά σκεφτείτε ότι υπάρχουν και άλλα 9.800.000 Έλληνες που δεν ασχολούνται με το κυνήγι και την σκοποβολή.....και έχουν τις ίδιες ευκαιρίες με εμάς....ή αν το θέλετε ακολουθούν πιο έυκολη διαδικασιά από εμάς...για να αποκτήσουν ένα όπλο. Εμείς βγάζουμε και άδεια κυνηγίου ή σκοπευτικό δελτίο που απαιτεί μαι έξτρα προσπάθεια και κόστος.

Αν θες κάτι να το προστατέψεις...πρέπει να το περιφρουρήσεις! Αν το αφήσεις....ανοιχτό προς όλους....τότε μπαίνει σε κίνδυνο! Αν το καταλάβουμε αυτό θα δούμε ότι είναι προς το συμφέρον μας!
Δλδ εσύ θα προτιμούσες να έχουν όπλα μόνο τα σώματα ασφαλείας κ οι κακοποιοί...

Καλημέρα σε όλους!

Λυπάμαι που θα το πώ....αλλά τόση μιζέρια....τόση επανάληψη των ιδίων και ιδίων δεν την καταλαβαίνω!

Είμαι σίγουρος....όταν θα περάσει όλο αυτό....που θα περάσει....και σύντομα μάλιστα....θα διαβάζουμε τις αράδες που έχουν γραφτεί εδώ μέσα....και θα γελάμε με την φαντασία μας!!

Κανείς δεν θέλει να μας κόψει το κυνήγι....όπως κανείς δεν θέλει να κόψει το ψάρεμα.....το skydive....το παραπέντε.....τον αερομοντελισμό....και κάθε λογής δραστηρότητα που τώρα είναι σε αναστολή!

Νομίζω ότι έχουμε μπλέξει τα πάντα...και τα έχουμε κάνει αχταρμά...βλέποντας φαντάσματα να μας κυνηγούν!

Μπλέξαμε το τρυγόνι...που το συζητά όλη η Ευρώπη.....με την άδεια αγοράς όπλου και το χαρτί ψυχιάτρου...που υπάρχει και αυτό σε όλη την Ευρώπη!

Από την μια δεν μπορούμε να λέμε ότι όλη η Ευρώπη κυνηγά.....αλλά όταν όλη η Ευρώπη θέλει 10πλάσια χαρτιά για να πάρεις μια berreta.... να φωνάζουμε ότι σε εμάς το κάνουνε για να μας κόψουν το κυνήγι.

Όλοι γνωρίζουμε ότι όποιος έχει "κυνηγετικό" όπλο....δεν είναι αυτομάτως και κυνηγός! Οι περισσότεροι φόνοι με "κυνηγετικό" όπλο....δεν έχουν γίνει από κυνηγούς.....αλλά από ψυχικά ασταθή άτομα...τα οποία μπορούν να αγοράσουν ένα όπλο με τα ίδια απλά κριτήρια που αγοράζει ένα όπλο και ένας κυνηγός.

Πρόσφατο παραγείγμα η δολοφονία της 44χρόνης στην Μάνη από τον παθολογικά άρρωστο άντρα της μπροστά στα μάτια της κόρης τους!

Αντίστοιχα δε...μελανή σελίδα στο κυνήγι είναι η δολοφονία Θηροφύλακα το 2009 από λαθροθήρα στην Αμαλιάδα καθώς και η μαζική εκτέλεση των 5 κυνηγών στο Αγρίνιο το 2006! Τέλος μην ξεχνάμε και το μακελειο με τους 3 νεκρούς κυνηγούς το 2002 στην Φθιώτιδα με αφορμή τις οικονομικές διαφορές που είχαν προκύψει από την αγορά ενός κυνηγετικούς σκύλου.

Γενικά είναι μια μεγάλη κουβέντα...αλλά ούτε το κυνήγι θα κοπεί...ούτε τίποτα! Κάποια πράγματα όντως πρέπει να εξορθολογιστούν γιατί όλοι καταλαβαίνουν ότι οι καιροί αλλάζουν και ότι από δεν είναι ίδιο το 1969 με το 2020!

Καλή δύναμη σε όλους και αν σας στεναχώρησα είναι γιατί αγαπώ το κυνήγι....και θέλω την προστασία του....και όχι να είναι έρμαιο του κάθε ΜΜΕ!

Προσωπικά....ίσως θα νιώθω μεγάλυτερη ασφάλεια....όταν θα συναντώ κάποιον στο βουνό....να ξέρω ότι κάποια στιγμή για να πάρει το όπλο του.....τον είδε ένας ψυχιάτρος. Δεν θα ήθελα ποτέ....να με κλάψει κανείς....για ένα καρτέρι τσίχλας!
Δεν υπάρχει σωστός κυνηγός που να μην αποζητά τις σκέψεις σου, κρυφή ελπίδα οτι θα εξεταζόμαστε απο ψυχίατρο αμ δε ( η βεβαίωση θα έρχεται με κουριερ) ούτε απέξω απο το ιατρείο θα περνούν. Η δολοφονία του κυνηγιού είναι προμελετημένη οσο εμείς σκοτωνόμαστε οι οικολογούντες με σχέδιο και τακτική τα εχουν καταφέρει. Οταν τα αστικά παιδία καθοδηγούνται εντέχνως στην οικολογία και όχι στο κυνήγι το χάσαμε . Τρανό παράδειγμα η πρωτοποριακή ψήφιση του νομοσχεδίου για την κακοποίηση των ζώων ως κακούργημα και το πανηγυρίζουν. Εμείς οι κυνηγοί ( υπάρχουν και οι μα@@@@ς) αγαπάμε τα ζώα ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ τι είναι πλημμέλημα η κακούργημα? Το κυνηγι το οδηγούν στο βάραθρο και όσο μένουμε πίσω απο τα πληκτρολόγια και στις καρέκλες των καφενείων και μάθουμε κατα που πέφτουν τα γραφεία του συλλόγου μας και παραμείνουμε δίπλα τους ενεργά ΙΣΩΣ κάτι αλλάξει....

Καλήπέρα σε όλους. Το μόνο σίγουρο για εμένα είναι, ότι , αυτό που βιώνουμε, σε καμία περίπτωση δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμο, ούτε από αυτούς που αποφασίζουν για το τι πρέπει να γίνει , αλλά ούτε και από εμάς τους ίδιους. Από την μια με πνίγει η αδικία για αυτό που συμβαίνει στην κυνηγετική οικογένεια , αλλά και από την άλλη βλέπω αυτά που συμβαίνουν , τον πόνο,την δυστυχία, την φτώχεια και ότι άλλο έχει προκαλέσει αυτή η πανδημία , και , παρακαλώ να τελειώσει αυτό το κακό για να μπορεί όλος ο κόσμος να έχει κ πάλι πίσω αυτά που τόσο καιρό τώρα στερείται για να συνεχίσουμε όλοι στην ζωή μας γεροί κ υγιείς. Ακούστηκαν πολλά εδώ μέσα , με πολλά συμφωνώ με άλλα όχι. Η γνώμη μου είναι ότι την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει η ΚΣΕ μαζί με τις ομοσπονδίες. Πιστεύω ότι όπως οι επιστήμονες λένε ότι αιφνιδιάστηκαν από τον ιό , έτσι και οι ηγεσίες από τις οργανώσεις μας ήταν κακώς επαναπαυμένες και ενέργησαν κατόπιν εορτής , όταν πια το πράγμα είχε πάρει δημοσιότητα. Οι δουλειές αυτές γίνονται από πριν χωρίς να πάρει κανείς είδηση , πόσο μάλλον με όλο αυτό το αντικυνηγετικό μένος που υπάρχει. Με αυτό τον τρόπο , λοιπόν , πρέπει να κινηθούν τώρα , πριν την λήξη της καραντίνας. Καμιά συσχέτιση του ψαρέματος με το κυνήγι , όροι , προϋποθέσεις, υποχρεώσεις , επανέναρξης της κυνηγετικής δραστηριότητας , μετακίνηση εντός νομού και όπου είναι εφικτό ακόμα κ μέσα στα όρια μεταξύ διοικητικών περιφερειών, μπας και δούμε άσπρη μέρα και εμείς οι μόνιμοι κάτοικοι τη Αττικής. Εύχομαι να πράξουν τα δέοντα έστω κ τώρα και να συνεχίσουμε την αγαπημένη μας δραστηριότητα μέσα σε μια καλύτερη , υγειονομική , κατάσταση της χώρας. Γιατί , γνώμη μου είναι ,τι να το κάνεις το κυνήγι αν γύρω σου βλέπεις να εξελίσσονται άσχημα πράγματα.

Είμαι σίγουρος ότι θα επιτρέψουν την μετακίνηση για κυνήγι για εντός νομου, δεν τους συμφέρει πολιτικά, απλά πράγματα.
Εγω θα βγω και θα κανω ότι έκανα και πέρσι, τις όποιες επαναφορές μιας ο τούφεκος θέλει προπόνηση ακόμα, αλλά δεν τον φοβάμαι μιας και στην θεωρεία είναι καλός.

και θα μου πεις τι θα το κάνεις , αυτό είναι γούστο μου και καπέλο μου , θα το έχω στο γκαράζ και θα το κοιτάω.............
Θα τα πάρω ένα ένα με την σειρά...

Ωραίο το παράδειγμα του ΙΧ.....και θα σε ρωτήσω λοιπόν......γιατί να μην μπορώ να αγοράσω ένα πιστόλι και να το κοιτάω???

Δλδ εσύ θα προτιμούσες να έχουν όπλα μόνο τα σώματα ασφαλείας κ οι κακοποιοί...

Δεν νομίζω να υποστήριξα αυτό......αν διαβάσεις όλη την τοποθέτηση θα κατάλαβεις καλύτερα! Δεν είμαι υπέρ του αφοπλισμού....αλλά από την άλλη δεν πιστέυω ότι τα 9.800.000 Έλληνες που δεν ασχολούνται με το κυνήγι...πρέπει να έχουν την ίδια πρόσβαση στα όπλα με όσους αποδεδειγμένα ασχολούνται με το κυνήγι ή την σκοποβολή

Καλή συνέχεια...

Καλή συνέχεια και σε εσένα....γιατί με ανάνγωση μόνο 2 γραμμών κουβέντα δεν μπορούμε να κάνουμε!.

Φιλικά προς όλους...

Ας μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα.Το όπλο είναι ένα εργαλείο για συγκεκριμένη δουλειά.

Status
Not open for further replies.
Back