ωραία όλα αυτά και συμφωνώ ..........-Κανενας ανθρωπος ποτε στην ιστορια της ανθρωποτητας δεν ειχε ποτε 100% δικιο
- Ο αλγοριθμος της επιστημονικης επιτροπης για τον ιο ειναι τοσο πολυπλοκο πραγμα που και οι ιδιοι ψηφιζουν για το τι θα κανουν με βαση οσα τους βγαζει. Δυσκολο να κατανοηθει απο μη ειδικο
- Αυτος εδειξε εφαρμογη των μετρων στην πρωτη καραντινα 70%. Τα καλοκαιρινα φθινοπωρινα μετρα σχεδιαστηκαν αριστα αλλα εφαρμογη 70% ειχαν μονο στη μιση Ελλαδα.
- Αφου σε ενα μερος λοιπον ειχες πχ 30% εφαρμογη, στην τωρα καραντινα βαζεις 200% μετρα σε σχεση με την πρωτη για να πετυχεις το 70%
-Τα επιπλεον μετρα φαινονται αδικα στους ενδιαφερομενους γιατι ... δεν κατανοουν τον αλγοριθμο.
Βασικη του παραμετρος ειναι οι μετακινησεις , ετσι αν και ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΝΕ τα παιδια στα σχολεια , με το κλεισιμο ελαττωθηκαν 25% οι μετακινησεις (αυτο ηθελε ο αλγοριθμος). Μα η μανα θα παει μονη το παιδι στο σχολειο και μονη θα παει να το παρει ;
ΔΕΝ ΕΧΕΙ αυτο σημασια αλλα παραμετροι του αλγορυθμου που δεν τους ξερουμε , οπως πχ οτι αναγκαζεται ο ενας γονεας να μεινει σπιτι να φυλλαξει το παιδι κλπ αντι να παει για δουλεια, να πηδηξει, να παρει καφε στο χερι κλπ
- Μου κοψανε και μενα το κυνηγι, που θα πηγαινα να ριξω τις τουφεκιες μου με το φιλο μου (1 επαφη) στα Οινοφυτα, πηγαινοντας θα παιρναμε καφε τυροπιτες (+2 επαφες), θα τα ελεγα εκει με τον αλβανο τσοπανη που εχουμε γινει φιλοι (+2 επαφες) γυρνωντας θα περναμε ψωμι καφε απο το γνωστο φουρνο (+2επαφες), θα περναγαμε απο Καπανδριτι να δω τον αδερφο μου και την οικογενεια του (+2χ4=8 επαφες) κατι θα τσιμπαγαμε με τα τσιπουρακια μας κακουργα καραντινα και επιστροφη.
ΣΥΝΟΛΟ 15 επαφες αντι για 0 τωρα στον καναπε μου. Ετσι λειτουργει ο αλγοριθμος
Μα δεν κολλαει μεσα στα σχολεια και στο βουνο με τα σκυλια μου ;
Μαζι ειμαστε ολοι, και γω κοντευω να σκασω μακρυα απο το βουνο, αλλα εχω μαθει να περιοριζω τις αυταπατες μου.
Δεν εχουμε και την καλυτερη ηγεσια , αλλα δεν θα μπορουσε να κανει και πολλα . Μπορει ομως να το εκμεταλευτει και να κερδισει αλλα στην πορεια, εχουμε πολυ σοβαροτερα θεματα στο κυνηγι απο μερικες βδομαδες διακοπη, αλλα δεν θα το κανει γιατι δεν ειναι και η καλυτερη οπως ειπα.
Το ξερω οτι βρισκομαι σε κυνηγετικο site ειμαι 4-5 χρονια καθε μερα εδω μεσα και πιστευω αυτα επρεπε να ειπωθουν. Αν ειμασταν σε μπουρδελοσαιτ θα διαλεγαμε πουτανες , σοβαρη δουλεια δεν λεω αλλα εδω κανουμε σοβαροτερη
και δεν θα είχα να πω τίποτα αν δεν υπήρχε στο SMS το 6 για 10,000,000 Έλληνες
ενώ δεν ισχύει το 6 για 170,000 κυνηγούς ( μήπως τελικά δεν είναι Έλληνες οι κυνηγοί ???? ......... λες....... )
και όλα τα άλλα τα ωραία που έγραψες είναι για να είχαμε να λέγαμε..............
λέω εγώ τώρα ..............