Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν έχει τέλος αυτή η ιστορία...
Κάτι μου λέει ότι όλοι αυτοί οι άδικοι θάνατοι θα χρησιμοποιηθούν σαν άλλοθι για απαγορεύσεις

http://dasarxeio.com/2015/11/18/158-3/
όχι ρε πάλι
από την μιά η τρομοκρατία
από την άλλη οι άδικοι σκοτωμοί
θα μας μαντρώσουν άσχημα

Νομίζω πως πάντα γινόταν αυτές οι μ@λακίες και χάναμε συνανθρώπους μας αλλά απλά στην εποχή μας που η ενημέρωση (καλοπροαίρετη ή όχι) φτάνει σε εμάς με αμέτρητους τρόπους κάνει το φαινόμενο να δείχνει πιο έντονο...

Last edited:

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αυτές τις δημοσιογραφικές μαλακίες "τους πιάσανε λίγο πριν το φάνε". Νόμιζα ότι τους πιάσανε πριν κάτσουν στο τραπέζι. Επίσης ο πρόεδρος του ΚΣ της Ξάνθης, θα ήταν καλό να κάνει κάτι για να επιτραπεί το κυνήγι του ζαρκαδιού, αφού σύμφωνα με το "ρεπορταζ" αφθονεί στον νομό του και να σταματήσει να αδιαφορεί για τα κακώς κείμενα στην ρυθμιστική όσον αφορά τα επιτρεπόμενα είδη.

Γενικα οσο οι εποχες αλλαζουν ετσι πρεπει να αλλαζουν κ να εκσυγχρονιζονται κ οι νομοι που διεπουν την τωρινη καθε φορα κατασταση...

Γενικα οσο οι εποχες αλλαζουν ετσι πρεπει να αλλαζουν κ να εκσυγχρονιζονται κ οι νομοι που διεπουν την τωρινη καθε φορα κατασταση...

Χαχαχα, αμαν ρε Αρη, θα με πνιξεις. Εδω ισχυουν νομοι του προηγουμενου αιωνα και ειμαι σιγουρος αν ψαξει κανεις καλα θα βρει και αρκετους του προ-προηγουμενου

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αυτές τις δημοσιογραφικές μαλακίες "τους πιάσανε λίγο πριν το φάνε". Νόμιζα ότι τους πιάσανε πριν κάτσουν στο τραπέζι. Επίσης ο πρόεδρος του ΚΣ της Ξάνθης, θα ήταν καλό να κάνει κάτι για να επιτραπεί το κυνήγι του ζαρκαδιού, αφού σύμφωνα με το "ρεπορταζ" αφθονεί στον νομό του και να σταματήσει να αδιαφορεί για τα κακώς κείμενα στην ρυθμιστική όσον αφορά τα επιτρεπόμενα είδη.
Σουτζουκακια χωρις μια πρεζα μπουκοβο γινονται πικαντικα ? ;)
Καπως ετσι και η παραπανω ειδηση

Οσο για τον Προεδρο του ΚΣ Ξανθης -Λαρισας-Ιωαννινων -Σουρμενων κτλ
ειναι γνωστο σε ολους μας οτι δεν μπορουν να κανουν απολυτως τιποτα ουτε να παρουν καμια αποφαση για θηρευση θηραματων
απο την στιγμη που στο Υπουργειο σουλατσαρει ο μεγαλος Εθνικος Οικολογουντας Τσιρωνης
Μην ξεχναμε οτι στο τσακ γλιτωσαμε για φετος την ληξη του κυνηγιου τελος φεβρουαριου
Μην ζηταμε και παραπανω να ειμαστε και ευχαριστημενοι με αυτο που μας προσφερουν και ας το πληρωνουμε αδρα :rolleyes: .smashfrak.

Καποια στιγμη αν συνεχιστει αυτη η κατασταση και το Υπουργειο και οι αρμοδιοι ξεπλενιδες συνεχισουν να αδιαφορουν
ειναι σιγουρο οτι καποιος-οι θα αναλαβουν δραση και δεν θα αφησουν ουτε τριχα απο αυτα τα αγριμια
http://kynoclub.gr/2015/12/08/λύκοι-κατασπάραξαν-την-λούσσυ/

Καποια στιγμη αν συνεχιστει αυτη η κατασταση και το Υπουργειο και οι αρμοδιοι ξεπλενιδες συνεχισουν να αδιαφορουν
ειναι σιγουρο οτι καποιος-οι θα αναλαβουν δραση και δεν θα αφησουν ουτε τριχα απο αυτα τα αγριμια
http://kynoclub.gr/2015/12/08/λύκοι-κατασπάραξαν-την-λούσσυ/
σε μεγάλο πρόβλημα έχει εξελιχθεί το θέμα Κώστα
ότι βρούν το πετσοκόβουν αιγοπρόβατα σκυλιά

Τώρα να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος!
http://www.ihunt.gr/content/prosklisi-ton-kynigetikon-organoseon-sti-diavoyleysi-gia-kynigi
πολύ ζουμί έχει το άρθρο ειδικά στις 2 τελευταίες παραγράφους βγάζει είδηση και μια αλήθεια από τις πολλές που δεν γνωρίζουμε
να δούμε λοιπόν τι προτάσεις και τεκμήρια θα καταθέσουν
εύχομαι ολόψυχα σαν κυνηγός που είμαι να ενεργήσουν σαν κυνηγοί
.xm.

Μάκη εύχομαι κι ελπίζω να καταθέσουν και να διεκδικήσουν όλα όσα αναφέρουμε κατά καιρούς όλοι οι κυνηγοί όπως πχ. ομοιώματα (φίντες), σφυρίχτρες (υδροβίων) και (γιατί όχι) παράταση κυνηγετικής περιοδού τουλάχιστον σε ορισμένα είδη (πχ υδροβίων, αγριόχοιρου). Χρειάζεται επιθετική στάση με επιχειρήματα και τεκμήρια και όχι φοβισμένη από ανθρώπους με τσαγανό, γνώσεις και αγάπη για το κυνήγι...

Και τι από όλα αυτά που αναφέρεις και συμφωνώ μαζί σου πιστεύεις ότι θα γίνει Χρήστο, για να κρατήσει ο έχων την καρέκλα δεν πιστεύω να θυσιάσει τίποτα.

ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΟΥΜΕ νεκρή αλεπού… Μην σας (μας) «παραμυθιάζουν» με αυτή την δήθεν «επικήρυξη» των 20 ευρώ!

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΙΑΠΟΥΤΖΗΣ (κυνηγοσυνδικαλιστής και πρώην μέλος της διοίκησης της ΣΤ ΚΟΜΑΘ)

Εγραψε σε ανάρτηση του στο facebook σχολιάζοντας την επικήρυξη της αλεπούς από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Υπουργείο Περιβάλλοντος με 20 ευρώ το κεφάλι

”Με αφορμή σημερινό αναφερθέν περιστατικό με αλεπού, θα θελα να πω ότι ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΟΥΜΕ νεκρή αλεπού , ιδίως με γυμνά χέρια
. Ο υιός της λύσσας μεταφέρεται στον άνθρωπο (ζωοανθρωπονoσος)
Είναι ΜΗ ΙΑΣΙΜΗ (δεν θεραπεύεται) ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΔΟΤΟ και είναι ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ .
Μην σας (μας) «παραμυθιάζουν» με αυτή την δήθεν «επικήρυξη» των 20 ευρώ.
Δεν είναι της ώρας και δεν θα λερώσω το στόμα μου τέτοιες μέρες για το συγκεκριμένο .
Ένας και μοναδικός κανόνας υπάρχει : Μακριά από οτιδήποτε σκοτωμένο θηλαστικό (και τα σκυλιά σας ) το οποίο βρήκατε εκεί έξω”

ΣΧΟΛΙΟ kynoclub.gr. Eχουμε φτάσει στο έσχατο σημείο ανέχειας και αξιοπρέπειας. Για 20 ευρώ το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Υπουργείο Περιβάλλοντος βάζει τους κυνηγούς σε κίνδυνο έστω και αν η ΣΤ ΚΟΜΑΘ δίνει οδηγίες για προφυλάξεις. Λες και δεν μπορούν οι ειδικοί να πάνε στο σημείο που βρίσκεται το νεκρό ζώο και να κάνουν την δουλειά τους…

Status
Not open for further replies.
Back