Τι να πω βρε Μάκη οι άνθρωποι είναι τελειως ανεγκεφαλοιέλα ρε φίλε αν ισχύει είναι τρέλλα
Την ήθελαν φρέσκια για μαγείρεμα!!Επίσης έδιναν και συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο παραδοσης του θηράματος από την ώρα θήρευσης
ασε μεγαλη πικρα αυτη μ αυτα της τατανας τα παιδια.πριν 3 χρονια πρωτη μερα περδικας ανυποψιαστοι κυνηγοι σε πολυ γνωστο βουνο εδω στα χανια και κοντα στην πολη μολις αφησαν τα σκυλια τους για να ξεκινησουν 7 απ αυτα πεθαναν απο φολες.ευτυχως οι αλλοι προλαβαν και τα μαζεψαν.δεν θυμαμαι να σου πω αν βρεθηκαν οι ενοχοι οι οποιοι απ οτι ακουσα ηταν βοσκοι η βοσκος.ειλικρινα δεν θυμαμαι.παντως εχει γινει και σε τσιχλοτοπους και μονο απο βοσκους.εδω ρε παιδι μου στα χανια δεν το καταλαβαινω αυτο το πραμα με τις φολες.σε αλλες περιοχες της κρητης δεν ειναι ετσι.στο λασιθι για παραδειγμα αν πας και τους πεις οτι κυνηγας φασσες αν περνανε απο χωραφι που βρισκεται κοντα σε δικο τους σε πανε να κυνηγησεις γιατι τους κανουν ζημιες.εδω στα χανια μαλλον μαζευτηνανε ολοι οι καπετανιοι
Η συγκεκριμενη δολοφονια εγινε σημερα στο Κλειδι Βοιωτιας απο εναν μπ@σταρδο που εβαλε φολες στην περιοχη
Οπως αναφερει ο συναδελφος
το σκυλι του ξεψυχησε μεσα σε 20 λεπτα και ενω προσπαθησε ο ανθρωπος με την μεθοδο του εμετου να το σωσει
συμφωνα με τον κτηνιατρο το δηλητηριο ηταν τοσο ισχυρο που δεν υπηρχε περιπτωση να σωθει
Κατι τετοιοι θελουν μουνουχισμα
Δεν θελεις Κυνηγους στην περιοχη ρε κ@ριολη βαλτα μαζι τους αν εχεις τα @ρχιδια οχι με τα ζωα τους
Κωνσταντίνε , έχουν δολοφονήσει ζώα για πιο ασήμαντους λόγους.Τι να πω ρε παιδιά για ένα λαγό, μια μπεκατσα δέκα τσιχλες να φτάνει κάποιος ψυχανωμαλος σε τέτοιο σημείο, για να κρατήσει ένα κυνηγοτοπο μονοπώλιο.
Όχι δεν είναι καθόλου η ιδέα σου φίλε!!!!Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλά όσο δυσκολεύουν τα πράγματα στη ζωή μας τόσο σκατάνθρωποι γίνονται πολλοί...