Στην γυναίκα του τα λέει και αυτοί τα λέει σε μένα και κάποιους φίλους μου.....νταξ???που τα έχει δηλώσει όλα αυτά?
σε κάποιο ΜΜΕ?
στη γυναίκα του?
σε φίλους του?
που?
αυτό ρωτώ γιατί δεν έχω δει τίποτα
αν ξέρετε δείξτε τα
τόσο απλά
Στην γυναίκα του τα λέει και αυτοί τα λέει σε μένα και κάποιους φίλους μου.....νταξ???που τα έχει δηλώσει όλα αυτά?
σε κάποιο ΜΜΕ?
στη γυναίκα του?
σε φίλους του?
που?
αυτό ρωτώ γιατί δεν έχω δει τίποτα
αν ξέρετε δείξτε τα
τόσο απλά
Θοδωρή για αυτό με βλέπεις πρωτη φορα να γράφω δημόσια για το όλο θέμα, τώρα στην υστερία κάποιον μπλε οπαδών μην δίνεις βάση, δεν χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα!Ηλία δεν ξέρω αν θα ήταν εφικτό και μέσα απ' το φόρουμ να κάνουμε κάτι ομαδικό....μήπως θα έπρεπε να το δούμε και αυτό ???
Ναι σωστά έχει δίκιο,δεν το είχα σκεφτεί.μπορεί να το κάνει η ΚΣΕ που έχει και καλούς νομικούς
Ωραία.....εγώ να ξέρεις στο δηλώνω από τώρα ότι είμαι υπέρ αυτού και εννοείτε θα υπάρξει συμμετοχή όπως πρέπει και καλό είναι να το δούμε όλα τα μέλη του φόρουμ αυτό.Θοδωρή για αυτό με βλέπεις πρωτη φορα να γράφω δημόσια για το όλο θέμα, τώρα στην υστερία κάποιον μπλε οπαδών μην δίνεις βάση, δεν χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα!
Θοδωρή αρχικά θα μπουμε σε μια διαδικασία να δουμε τα δικαιώματα μας και αν μπορουμε να το στηρίξουμε κάπου και μετά θα δρομολογηθούν πράξεις!Ωραία.....εγώ να ξέρεις στο δηλώνω από τώρα ότι είμαι υπέρ αυτού και εννοείτε θα υπάρξει συμμετοχή όπως πρέπει και καλό είναι να το δούμε όλα τα μέλη του φόρουμ αυτό.
Εννοείται όλα με την σειρά Ηλία, τουλάχιστον είναι μια καλή αρχή το ότι ενεργοποιουμαστε....γιατί αν περιμένουμε την ΚΣΕ .....απλά θα περιμένουμε.Θοδωρή αρχικά θα μπουμε σε μια διαδικασία να δουμε τα δικαιώματα μας και αν μπορουμε να το στηρίξουμε κάπου και μετά θα δρομολογηθούν πράξεις!
τώρα μάλισταΣτην γυναίκα του τα λέει και αυτοί τα λέει σε μένα και κάποιους φίλους μου.....νταξ???
Σε βλέπω και διαβασμενο σήμερα φέρε τον έλεγχο να σού βάλω Άριστα.Ήταν αυτός που απεφευγε αν θυμάστε καλά το καλοκαίρι συνάντηση με τον Αραμπατζή.....και ναι έχει δηλώσει κατά καιρούς σε διάφορους κύκλους την αντίθεση του με το κυνήγι!!! Όπως εχει δηλώσει και υπέρ της συνθήκης ramsar στους υδροβιότοπους και με ποιο σκληρά μέτρα!!! Αν παρακολουθείς και ενημερώνεσε αγαπητέ μαθενεις πολλά.....αυτή η καραμέλα με το "δημοσιοποιήσετε τα στοιχεία" καλό είναι να την κόψουμε. Λες να πάτησα την κοιλιά μου και να τα έβαλα με τον Χατζηδάκι?? Έλεος!
Εσείς το κάνετε το ομαδικό!!!Στην γυναίκα του τα λέει και αυτοί τα λέει σε μένα και κάποιους φίλους μου.....νταξ???
Με συγχωρείς συνάδελφε εσύ ξέρεις ότι δεν είναι? Και μας το κρύβεις.που τα έχει δηλώσει όλα αυτά?
σε κάποιο ΜΜΕ?
στη γυναίκα του?
σε φίλους του?
που?
αυτό ρωτώ γιατί δεν έχω δει τίποτα
αν ξέρετε δείξτε τα
τόσο απλά
Και εγώ μέσα.Ωραία.....εγώ να ξέρεις στο δηλώνω από τώρα ότι είμαι υπέρ αυτού και εννοείτε θα υπάρξει συμμετοχή όπως πρέπει και καλό είναι να το δούμε όλα τα μέλη του φόρουμ αυτό.
Εμένα αλλιώς το λεν στο χωριό μου.Εσείς το κάνετε το ομαδικό!!!
Εδώ θα ανοίξουν τα κομμωτήρια το κυνήγι δν θα ανοίξει;;;δν νομίζω....Ξέρετε πόσα έχουν πει ο Κοσκινάς και οι άλλοι για άνοιγμα;
Ε κάποια στιγμή θα το πετύχουν και θα λένε εμείς σας τα λέγαμε.
Παιδιά αν δεν βελτιωθούν τα νούμερα, κρούσματα-θάνατοι-διασωληνωμένοι, δύσκολα θα ανοίξει η καραντίνα.
Και φυσικά το κυνήγι δε θα είναι πρώτο πράγμα που θα ανοίξει.
Φαίνεται παράλογο; Για πες μου φίλε Γιώργο κάτι που είχε λογική έως τώραΕδώ θα ανοίξουν τα κομμωτήρια το κυνήγι δν θα ανοίξει;;;δν νομίζω....
Τώρα είναι η ευκαιρία μας να βγούμε στο βουνό, τώρα πρέπει να το καταλάβει η κσε , τώρα, διαφορετικά δεν βλέπω να έχουμε άλλη ευκαιρία τώρα πρέπει να πιέσουν όποτε όλοι τηλέφωνο στην κσε τώρα, με αυτά που είπε και ό Άδωνις Γεωργιάδης είναι ευκαιρία να πατήσουμε εκεί για το βουνό.θα το καταλάβουν στην κσε?