Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ε, αρκετά ε!!! Αφήστε τον κύριο-κύριο αξιότιμο πρωθυπουργό μας στην ησυχία του!!!
Τι είναι για μένα ο Κούλης...
Είναι αυτός που με έβγαλε από το αδιέξοδο του Τσίπρα....
Αυτός, που μου έδωσε ελπίδα....
Που μου άνοιξε δρόμους...στις Πάρνηθες...
Που με έμαθε το mountain bike....το σπινάρισμα... τη χρήση μάσκας... το τρόπο να γίνεις από ηλίθιος, υπουργός του...
Είναι η ατραξιόν της blue black ζωής μου... το καθημερινό μου χαμόγελο... η ερωτική μου φαντασίωση... το όνομα βαρύ σαν ιστορία... η συνέχεια μιας παράδοσης εβδομήντα και βάλε ετών...
Ο Κούλης είναι τα πάντα...
Είναι η ζωντανή απόδειξη πως όσο υπάρχει Ελλάδα θα υπάρχουν οι ανάλογοι μαλάκες που θα τοποθετούν έναν "Κούλη" στου Μαξίμου....

Τι είναι για μένα ο Κούλης...
Είναι αυτός που με έβγαλε από το αδιέξοδο του Τσίπρα....
Αυτός, που μου έδωσε ελπίδα....
Που μου άνοιξε δρόμους...στις Πάρνηθες...
Που με έμαθε το mountain bike....το σπινάρισμα... τη χρήση μάσκας... το τρόπο να γίνεις από ηλίθιος, υπουργός του...
Είναι η ατραξιόν της blue black ζωής μου... το καθημερινό μου χαμόγελο... η ερωτική μου φαντασίωση... το όνομα βαρύ σαν ιστορία... η συνέχεια μιας παράδοσης εβδομήντα και βάλε ετών...
Ο Κούλης είναι τα πάντα...
Είναι η ζωντανή απόδειξη πως όσο υπάρχει Ελλάδα θα υπάρχουν οι ανάλογοι μαλάκες που θα τοποθετούν έναν "Κούλη" στου Μαξίμου....
Τα είπες όλα Τζιμη!!!

Ήταν αυτός που απεφευγε αν θυμάστε καλά το καλοκαίρι συνάντηση με τον Αραμπατζή.....και ναι έχει δηλώσει κατά καιρούς σε διάφορους κύκλους την αντίθεση του με το κυνήγι!!! Όπως εχει δηλώσει και υπέρ της συνθήκης ramsar στους υδροβιότοπους και με ποιο σκληρά μέτρα!!! Αν παρακολουθείς και ενημερώνεσε αγαπητέ μαθενεις πολλά.....αυτή η καραμέλα με το "δημοσιοποιήσετε τα στοιχεία" καλό είναι να την κόψουμε. Λες να πάτησα την κοιλιά μου και να τα έβαλα με τον Χατζηδάκι?? Έλεος!
Το παραξενο είναι ότι την περίοδο του Σαμαρά όπως και επί Καραμανλή δήλωνε φιλοκυνηγος, έθνος κυνήγι, ελ. Τυπος κ. α. Τί άλλαξε τώρα;

Παιδιά σίγουρα έκαναν μαλακια με το κυνήγι αλλά και το ψάρεμα .Μην τους βλέπουμε όλους εχθρούς όμως σίγουρα κάποιοι μας αντιμάχονται και ίσως βρηκαν την ευκαιρία να το δείξουν με ποιο έντονο τρόπο.Από εκεί και πέρα όμως μη νομίζετε οτι το κράτος ασχολείται με τη δική μας καβλα γίνεται της πουτανας καιι κοιτάνε μην σε λίγο έχει ανθρώπους και δεν έχει κρεβάτι να τους βάλει σε νοσοκομείο σίγουρα μέσα σε ολο αυτό μπάχαλο θα γίνουν και λάθη εγώ πιστεύω οτι όταν χαλαρώσει η κατάσταση θα γίνουν όλα όπως πριν χωρίς να υποστηρίζω κανένα δεν συνηθίζω ούτως η άλλως να συμπαθώ πολιτικούς αυτής της χώρας γιατί είναι απλά τύποι της αρπαχτής χωρίς ήθος και αρχές ούτως η άλλως όποιος τα έχει αυτά δύσκολα μπαίνει στην ελληνική Βουλή .Δεν νομίζω ακόμη ότι πρόκειται να ανοίξει το κυνήγι πριν ανοίξουν και τα σχολεία .Και πρέπει να σκεφτείτε οτι εδώ δεν υπάρχει λογική αν ανοίξει το κυνήγι η υπόλοιπη μιση Ελλάδα θα ψαχνει το κάθε σωματειο και θα λέει γιατί αυτοί και όχι και εμείς χωρίς να εξετάζει αν έχει δίκιο η όχι είμαστε ένα μπιυρδελο που έχει περισσότερες τσατσαδες από πουτανες που όλες τα θέλουν όλα και καλά αυτή είναι λεγόμενη Δημοκρατία τής εποχής .

Παιδιά σίγουρα έκαναν μαλακια με το κυνήγι αλλά και το ψάρεμα .Μην τους βλέπουμε όλους εχθρούς όμως σίγουρα κάποιοι μας αντιμάχονται και ίσως βρηκαν την ευκαιρία να το δείξουν με ποιο έντονο τρόπο.Από εκεί και πέρα όμως μη νομίζετε οτι το κράτος ασχολείται με τη δική μας καβλα γίνεται της πουτανας καιι κοιτάνε μην σε λίγο έχει ανθρώπους και δεν έχει κρεβάτι να τους βάλει σε νοσοκομείο σίγουρα μέσα σε ολο αυτό μπάχαλο θα γίνουν και λάθη εγώ πιστεύω οτι όταν χαλαρώσει η κατάσταση θα γίνουν όλα όπως πριν χωρίς να υποστηρίζω κανένα δεν συνηθίζω ούτως η άλλως να συμπαθώ πολιτικούς αυτής της χώρας γιατί είναι απλά τύποι της αρπαχτής χωρίς ήθος και αρχές ούτως η άλλως όποιος τα έχει αυτά δύσκολα μπαίνει στην ελληνική Βουλή .Δεν νομίζω ακόμη ότι πρόκειται να ανοίξει το κυνήγι πριν ανοίξουν και τα σχολεία .Και πρέπει να σκεφτείτε οτι εδώ δεν υπάρχει λογική αν ανοίξει το κυνήγι η υπόλοιπη μιση Ελλάδα θα ψαχνει το κάθε σωματειο και θα λέει γιατί αυτοί και όχι και εμείς χωρίς να εξετάζει αν έχει δίκιο η όχι είμαστε ένα μπιυρδελο που έχει περισσότερες τσατσαδες από πουτανες που όλες τα θέλουν όλα και καλά αυτή είναι λεγόμενη Δημοκρατία τής εποχής
Σημερα πηγε γυναικα σε ΑΤ να καταγγειλει ενδοοικογεννειακη βια και της εκοψαν προστιμο 300 γτ δεν ειχε στειλει μνμα. Το Σαββατο στην Ροδο ειχε γεματη παραλια απο κοσμο για μπανιο. Αν ειναι αυτα που πηραν μετρα για πανδημια κουνια που τους κουναγε. Οι κυνηγοι δεν σκοτωσαν το ΕΣΥ αυτοι το εχουν σκοτωσει χρονια τωρα.

Και κάνω πρόταση μέσα από εδώ και στην Ομοσπονδία εμείς μπορούμε να ελεγθουμε για την νομιμότητα μας όλα είναι κλειστά για να κάτσουμε μετά κάπου ας μας το επέτρεπαν και ο κάθε ένας να κινιόταν μόνος στο όχημα του και εντός νομού ποιόν θα κολουσαμε η από ποιόν από τα πουλιά η από τα σκυλιά μας αλλά είναι αυτό που έγραψα ποιο πάνω θα σηκωνόταν και η κουτσή Μαρία και θα έκανε επανάσταση γι'αυτό τη φάγαμε όλοι.

Φαίνεται παράλογο; Για πες μου φίλε Γιώργο κάτι που είχε λογική έως τώρα
Πάνο το χω γράψει σε παλιότερο ποστ σε αυτό το θέμα....απ' τη μέρα που βγήκαν στην εξουσία δυστυχώς ακολουθούν την οδό του αποφασίζω κ διατάζω χωρίς να αιτιολογω για ποιο λόγο παίρνω τις αποφάσεις αυτές κ χωρίς να προσπαθώ να εξηγήσω στο λαό ότι είναι για το κοινό καλό....
Οπότε ότι κ να Μ φανεί εμένα παράλογο μπορεί να γίνει κ να στο περάσουν ως κτ λογικό...

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, από την επίσκεψή του στην Πάρνηθα την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, την ίδια μέρα που 98 συμπολίτες μας έχασαν τη μάχη με τον κορονοϊό.
Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός εμφανίζεται αγκαλιά με μοτοσικλετιστές, χωρίς μάσκα και αποστάσεις, ενώ η χώρα βρίσκεται σε καθολικό lockdown και η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών βρίσκεται, ουσιαστικά, σε κατ΄οίκον περιορισμό και πραγματοποιεί ελάχιστες μετακινήσεις για τα απαραίτητα ψώνια ή για μετακινήσεις από και προς την εργασία…
Και το χειρότερο, κατά την προσωπική μου άποψη είναι το “παιδαριώδες” των δικαιολογιών που προέβαλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, για να δικαιολογήσει την εν λόγω “ποδηλατάδα και εντουράδα”…
Τελικά κ. πρωθυπουργέ “συνάδελφοι” είμαστε, αθλητές είμαστε και εμείς κατά τον Δασικό Κώδικα του 1969, που ορισμένοι ανακάλυψαν εσχάτως (;;) αλλά ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας “κουνώντας” μας το δάχτυλο, μας λέει για άσκηση “κοντά” στα σπίτια μας και ΚΥΝΗΓΙ STOP…!!! Μάλλον από την ΚΥΑ των απαγορεύσεων των μετακινήσεων με sms εξαιρούνται οι “αθλητικές” αυτές δραστηριότητες …!!!
Και μάλιστα σε Δρυμούς και Προστατευόμενες περιοχές…!!!
Και ενώ μπαίνουμε στην τέταρτη πια βδομάδα του lockdown και από 30/11 πήγαμε ήδη 7/12 και πάμε ολοταχώς για 14/12 και ποιος ξέρει μετά…γεννάται το ερώτημα: Οι κ.κ Βουλευτές συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, που κατέθεσαν αναφορές για την απόφαση της αναστολής της κυνηγετικής δραστηριότητας, η οποία όμως απόφαση δια στόματος Χαρδαλιά και στην Βουλή δεν άρθηκε ούτε στο ελάχιστο, τι έχουν να μας πουν;;
Τελικά ήταν “νόμιμη” η απόφαση;; Προστατεύεται τι ακριβώς και πως από το “μη κυνήγι”;; Αισθάνονται ότι εκπλήρωσαν οι παραπάνω, τις προς την κυνηγετική κοινότητα “υποχρεώσεις” και θα περάσουν μετά από το “εκλογικό ταμείο” για να εισπράξουν (τις) ψήφους (μας);; Επερωτήσεις για τα μάτια του (κυνηγετικού) κόσμου τελικά, άσφαιρα πυρά, “ντουφεκιές στο βρόντο”, νάχαμε να λέγαμε …!!!
Και μάλλον οι Κ.Ο και αυτή τη φορά “εθελοτυφλούν”, βλέπουν τάχα “αντικυνηγετικό μένος” και μεροληπτική στάση κατά των κυνηγών, ΞΕΧΝΟΥΝ όμως ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ότι το “μένος” αυτό εκπορεύεται ή και καθοδηγείται πιθανώς σε υψηλό ή μεσαίο επίπεδο απ΄αυτούς που υποδέχονταν “εν δόξη και τιμή” στα Γραφεία τους προεκλογικά, απ΄αυτούς που τους έχριζαν και τους έβαζαν “υποψήφιους” σε κομματικά εκλογικά ψηφοδέλτια, απ΄αυτούς ακόμη (πρόσφατα) που τους έπειθαν και γέμιζαν υποσχέσεις ότι τίποτα δεν θα συμβεί αιφνιδιαστικά σε βάρος των κυνηγών π.χ ο Άδωνις Γεωργιάδης όντας και Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης! Και όλα καλώς ή κακώς στη ζωή, νομοτελειακά, κρίνονται εκ του αποτελέσματος …
Και τα βλέπουμε τα χαΐρια τους …
Και βλέποντας και ζώντας όλα αυτά, δεν μπορείς και να μην αναλογιστείς τι “ζημιά” έμμεση ή άμεση έκανε και κάνει το FaceBook, στον τρόπο σκέψης ή μάλλον “μη σκέψης” των κυνηγών, ποσό τελικά “ευάλωτη” ομάδα είμαστε, γιατί δεν φροντίσαμε (ή και δεν “φρόντισαν”) για την εμβάθυνση μας στα ουσιαστικά στοιχεία που αφορούν το κυνήγι, όχι μόνο φωτογραφίες και σχόλια “επανάστασης” όταν γίνει η “στραβή” και μετά πάλι “απόσυρση” …
Αλλά τελικά στο “συρμό της μόδας των καιρών” είναι πολύ εύκολη η επιβίβαση, μηδαμινό το αντίτιμο, εξάλλου τι χρειάζονται τα περισσότερα; Τι χρειάζεται η γνώση, η σκέψη, η κρίση, η τεκμηριωμένη άποψη; Το FB τα έχει φροντίσει “σεμνά και ταπεινά” για όλα, και τα δικά μας βεβαίως, βεβαίως! Πατάμε λοιπόν ένα click σ΄ένα από τα εναλλακτικά emoticon και … καθαρίσαμε!
Και σκέφτεσαι με θλίψη ότι πρωτοποριακές κυνηγετικές ιστοσελίδες, κυρίως Η ΠΑΡΟΥΣΑ ,που άνοιξαν και κατέδειξαν τον “ιντερνετικό αναγκαστικό” κυνηγετικό δρόμο του 20ου & 21ου αι., εγκαίρως και εγκύρως, αντιμετωπίστηκαν με περισσή καχυποψία, ενδόμυχο ίσως φόβο, επιφυλακτικότητα, “τόσο ήξεραν τόσο σκάμπαζαν” και στις Κ.Ο αλλά και σε μέρος του έντυπου κυνηγετικού Τύπου!
Οι μεν, “φοβούνταν” ίσως την κριτική που δεν (θα) μπορούσαν ν΄αντέξουν οι δε, ίσως, τον “ανταγωνισμό” (!!), πιάσ΄ τ΄ αυγό και κούρεψτο! Αρνούνταν να δουν κατάματα μια εποχή άλλων πια δεδομένων που έρχεται, μια καθοριστική αλλαγή στον τρόπο της καθημερινής κυνηγετικής ενημέρωσης και όχι ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ Η΄ΤΟΝ ΜΗΝΑ, και φυσικά της άμεσης αντιμετώπισης και των αντικυνηγών που “ξεσάλωναν” διαδικτυακά και έκαναν parties…
Με βάση λοιπόν τα παραπάνω, ο καθείς μας είναι ελεύθερος να πράξει τα δέοντα και να επιχειρήσει τη “σύγκριση” ενός πλήρους και άρτια δομημένου site με σκοπό την εμπεριστατωμένη κυνηγετική ενημέρωση σ΄όλα τα επίπεδα και της επίπλαστης ενίοτε, “εικονικής πραγματικότητας” του FB… Εξάλλου στην πρώτη περίπτωση αναπτύσσεται και οξύνεται η γνώση και η κρίση και υποβοηθείται ο ουσιαστικός διάλογος των μελών από το FORUM ενώ στη δεύτερη “αναδύεται”, περισσότερο, η “αυταρέσκεια” και ο “ναρκισσισμός”…
Υ.Γ Να τι πιεζουν ΚΣΕ και ΚΟ

Το παραξενο είναι ότι την περίοδο του Σαμαρά όπως και επί Καραμανλή δήλωνε φιλοκυνηγος, έθνος κυνήγι, ελ. Τυπος κ. α. Τί άλλαξε τώρα;
Τι να σου πω αγαπητέ.....μήπως ήταν και ποτέ σταθεροί στις απόψεις και στις αποφάσεις τους??? Το 2019.....αν θυμόμαστε καλά στις κυνηγετικές οργανώσεις το έπαιζε δύσκολος....δεν δεχόταν ραντεβού με κανέναν λόγο έλλειψης χρόνου. Με τις οικολογικές οργανώσεις όμως ήταν κάθε μέρα παρεούλα και μοίραζε κονδύλια!!!! Τον Φάμελο φοβομασταν......αυτός μας υπερασπιστικε....αυτό ξέρω!!

Last edited:
Τι να σου πω αγαπητέ.....μήπως ήταν και ποτέ σταθεροί στις απόψεις και στις αποφάσεις τους??? Το 2019.....αν θυμόμαστε καλά στις κυνηγετικές οργανώσεις το έπαιζε δύσκολος....δεν δεχόταν ραντεβού με κανέναν λόγο έλλειψης χρόνου. Με τις οικολογικές οργανώσεις όμως ήταν κάθε μέρα παρεούλα και μοίραζε κονδύλια!!!! Τον Φάμελο φοβομασταν......αυτός μας υπερασπιστικε....αυτό ξέρω!!
Σωστόςςς.

Και κάνω πρόταση μέσα από εδώ και στην Ομοσπονδία εμείς μπορούμε να ελεγθουμε για την νομιμότητα μας όλα είναι κλειστά για να κάτσουμε μετά κάπου ας μας το επέτρεπαν και ο κάθε ένας να κινιόταν μόνος στο όχημα του και εντός νομού ποιόν θα κολουσαμε η από ποιόν από τα πουλιά η από τα σκυλιά μας αλλά είναι αυτό που έγραψα ποιο πάνω θα σηκωνόταν και η κουτσή Μαρία και θα έκανε επανάσταση γι'αυτό τη φάγαμε όλοι.
Φίλε όλες οι κουτσες Μαριες κάνουν το χόμπι τους. Το έχεις πάρει χαμπάρι; Δεν θα κατσω να γραψω παλι πόσες δραστηριότητες επιτρέπονται με ένα απλο sms. Μερικές μας τις φανερωσε ο Κουλης προχθες αλλωστε.Το πιο εύκολο να ελεγχθεί είναι η κυνηγετική δραστηριότητα γιατί αυτο το βιβλιαράκι που έχουμε όλοι είναι θεωρημένο από δημόσια υπηρεσία. Το βρήκαν όλοι τώρα και δηλώνουν ορειβατες, ποδηλάτες και χειμερινοί κολυμβητές και κυκλοφορούν ανενόχλητοι.

Status
Not open for further replies.
Back