Νομιζα οτι τα ειχα δει ολλα με την προπαγνδα του Τσίπρα.......ποσο αδικο ειχα .......δεν θα ξανακανο τετοιο λαθος ποτεΔικιο εχεις αλλα ελα που τα καναλια εχουν καταντησει σαν Τζουκ Μποξ και παιζουν οτι πληρωνει η κυβερνηση
Νομιζα οτι τα ειχα δει ολλα με την προπαγνδα του Τσίπρα.......ποσο αδικο ειχα .......δεν θα ξανακανο τετοιο λαθος ποτεΔικιο εχεις αλλα ελα που τα καναλια εχουν καταντησει σαν Τζουκ Μποξ και παιζουν οτι πληρωνει η κυβερνηση
Σακηηηη πρεπειιι νααα τοοο φυσααααςςςς εσυυυυ πολυυυυ τοοο χρημααααααρε παιδεςςςς σε ενα ΣΑΛΕ να πηγαινατε σαβατοκυριακο ενα 300αρη ευρωπουλακια θα τα τρωγατε,,,και γιατι δεν πατε στο κυνηγι ;; 3 4 μπεκατσουλες δεν τα αξειζουνε τα 300κοσια![]()
Αυτός είναι ο ΠΙΟ "ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟΣ" ολονών τους...!!! Εγώ ανέκαθεν τον είχα γραμμένο "εκεί που δεν πιάνει μελάνι"...!!! ΜΗΝ λαμβάνετε ΚΑΘΟΛΟΥ υπ' όψιν αυτά που λέει...!!!Χθες είπε στο Μέγκα ο Άδωνις ότι ενθαρρύνουμε να πηγαίνουν στο βουνό ανεξάρτητως αποστάσεις !!μετά και από αυτό εμείς τί περιμένουμε?
Λευτέρη δεν είδα κανέναν να λέει δεν θα ξαναβγάλω άδεια. Είδα πολλούς να λένε δεν θα ξαναβγάλω άδεια σε σύλλογο της συνομοσπονδίας...Υ.Γ Θέλω να δώ πόσοι από εσας που γράφετε ότι δεν θα ξαναβγάλετε άδεια, όταν θα έρθει η 1-8-21 θα γράψετε..."αντε παιδιά, 18 και σήμερα"
Η μη πολιτικοποιημενη ΚΣΕ αυτη που με στοιχεια 30 χρονων και βαλεΗ ΚΣΕ και οι Σύλλογοι δεν μπορούν να ασκήσουν πίεση γιατί η διαμαρτυρία στα χαρτιά δεν τους χαλάει το αφήγημα ότι έχουν περιορίσει τις μετακινήσεις του κόσμου, αφήστε δε ότι και στο πλαίσιο της "ροζοποίησης" της κοινωνίας πουλάει και το "θα σκοτωθούν λιγότερα ζώα".
όταν ο κόσμος κατέβηκε στους δρόμους στα πρώτα μνημόνια, φρόντισαν και τους έπνιξαν στα χημικά. το μήνυμα στάλθηκε " με 151 βουλευτές γράφω στα @..... μου σύνταγμα και νόμους και βάζω την διορισμένη από εμένα δικαστική εξουσία να πει ότι όλα αυτά είναι αναγκαία και νόμιμα λόγω οποιασδήποτε κρίσης με βολεύει να επικαλεστώ". Γιαυτό μην λέτε μεγάλα λόγια για μαζικές διαμαρτυρίες. Μόνο οι Γάλλοι έχουν τα κότσια, εμείς αποδειχθήκαμε πολύ φοβισμένοι. θυμηθείτε τους όταν θα έρθει η ώρα της ψήφου.
και σας τα λέει αυτά κάποιος που για 27 χρόνια φορούσε στολή.
Υ.Γ Θέλω να δώ πόσοι από εσας που γράφετε ότι δεν θα ξαναβγάλετε άδεια, όταν θα έρθει η 1-8-21 θα γράψετε..."αντε παιδιά, 18 και σήμερα"
Έχεις δίκιο.Λευτέρη δεν είδα κανέναν να λέει δεν θα ξαναβγάλω άδεια. Είδα πολλούς να λένε δεν θα ξαναβγάλω άδεια σε σύλλογο της συνομοσπονδίας...
Καλά είπα εγώ θα κόψουμε όλοι αλυσο!!!Μηλησα με τον κ.συλλογο ..τα πραγματ εινσι πολυ δύσκολα μονο αν καταργηθουν τα sms θα κυνηγισουμε.....και το χειρότερο ειναι οτι θα αρχηζουν πολυ κυνηγοι να βγενουν αν ανηξοι η αγωρα μηνουν τα sms και παλη δεν μας επητρεπουν....θα γινει της ποπης ε ρε γλεντια
18 και σήμερα....χωρίς άδεια.....μια χαρά γίνεται!!!Η ΚΣΕ και οι Σύλλογοι δεν μπορούν να ασκήσουν πίεση γιατί η διαμαρτυρία στα χαρτιά δεν τους χαλάει το αφήγημα ότι έχουν περιορίσει τις μετακινήσεις του κόσμου, αφήστε δε ότι και στο πλαίσιο της "ροζοποίησης" της κοινωνίας πουλάει και το "θα σκοτωθούν λιγότερα ζώα".
όταν ο κόσμος κατέβηκε στους δρόμους στα πρώτα μνημόνια, φρόντισαν και τους έπνιξαν στα χημικά. το μήνυμα στάλθηκε " με 151 βουλευτές γράφω στα @..... μου σύνταγμα και νόμους και βάζω την διορισμένη από εμένα δικαστική εξουσία να πει ότι όλα αυτά είναι αναγκαία και νόμιμα λόγω οποιασδήποτε κρίσης με βολεύει να επικαλεστώ". Γιαυτό μην λέτε μεγάλα λόγια για μαζικές διαμαρτυρίες. Μόνο οι Γάλλοι έχουν τα κότσια, εμείς αποδειχθήκαμε πολύ φοβισμένοι. θυμηθείτε τους όταν θα έρθει η ώρα της ψήφου.
και σας τα λέει αυτά κάποιος που για 27 χρόνια φορούσε στολή.
Υ.Γ Θέλω να δώ πόσοι από εσας που γράφετε ότι δεν θα ξαναβγάλετε άδεια, όταν θα έρθει η 1-8-21 θα γράψετε..."αντε παιδιά, 18 και σήμερα"
Και καλά θα κάνουν φίλε...εγώ προσωπικά με το που κατέβω στο χωριό για γιορτές (γιατί θα κατέβω).....το οπλακι μου και στα χωράφια και στα μέζεα Μ και ο Χαρδαλοβλακας και ο καθένας από αυτούς!!!Μηλησα με τον κ.συλλογο ..τα πραγματ εινσι πολυ δύσκολα μονο αν καταργηθουν τα sms θα κυνηγισουμε.....και το χειρότερο ειναι οτι θα αρχηζουν πολυ κυνηγοι να βγενουν αν ανηξοι η αγωρα μηνουν τα sms και παλη δεν μας επητρεπουν....θα γινει της ποπης ε ρε γλεντια