όχι δεν τα είπε καλά.μπραβο του πολυ καλα τα ειπε .
από έναν άνθρωπο του επιπέδου του θα περίμενα ποιό σοβαρή αντιμετώπιση.
αλλά όπως είπε , αυτός ζήτημα είναι αν θα πάει δύο φορές τον χρόνο , άρα δεν τον νοιάζει και πολύ.
όχι δεν τα είπε καλά.μπραβο του πολυ καλα τα ειπε .
όχι φίλε .......... δεν έχουμε.Αλίμονο, δημοκρατία έχομε..
Απο εναν παπαγαλο του ογκου του...Καλυτερα...από έναν άνθρωπο του επιπέδου του
Μην τους βαζεις ιδεες γιατι θα γελασει και το παρδαλο κατσικιΜηπως να εβαζε ΚΣΕ σαν σποτακι σε ολα τα καναλια τοσα λεφτα περνούν.
Υφυπουργός ανάπτυξης και εμπορίουΠοιος ειναι ο σταμπουλιδης
γιωργο απο τον σταθοπουλο πολυ καλυτερα τα ειπε και πολυ πιο κατανοητα για να καταλαβουν ολοι την αδικη απαγορευση.όχι δεν τα είπε καλά.
από έναν άνθρωπο του επιπέδου του θα περίμενα ποιό σοβαρή αντιμετώπιση.
αλλά όπως είπε , αυτός ζήτημα είναι αν θα πάει δύο φορές τον χρόνο , άρα δεν τον νοιάζει και πολύ.
Αυτό πιστεύω και εγω. Δεν λέει τίποτα αν πάει δύο φορές τον χρονο. Μια χαρά τα είπε.γιωργο απο τον σταθοπουλο πολυ καλυτερα τα ειπε και πολυ πιο κατανοητα για να καταλαβουν ολοι την αδικη απαγορευση.
Δεν πρόκειται να τά βάλουν με αυτούς που τους χρωστάνε δλδ στό κράτος όλοι αυτοί έχουν από ένα δάνειο και χρωστουμενα στη εφορία λέτε νά πάνε κόντρα και κάτι άλλο την πίτα την έχουν μοιράσει όλοι έχουν κάτι μονοπώλιο και έτσι αναγκαστικά θα πάς σέ αυτούς.Το καλο ειναι οτι υπαρχει αντιδραση.Θα μπορουσε να ειναι πολυ πιο εντονη και απο τους συλογους και απο την ΚΣΕ.Αλλα ρε παιδια που ειναι η αντιδραση των κυνηγομαγαζων και κυριως των κασκευαστων φυσιγγιων;θα μπορουσαν κι αυτοι να πιεσουν.Αυτη η απαγορευση ειναι αδικη και κυριως αδικαιολογητη!Μας κοροιδευουν!
Το βιντεο αυτο επρεπε να το διχνουν ολα τα καναλια τησ τηλεορασησ
θα μπορουσε να γινει 30sec και να μπει σαν διαφημηση. Υπάρχουν λεφτά? Ας το κανει η ΚΣΕ. Ανακοινώσεις που χωράνε σε μια Α4 βγάζω και εγω.Το βιντεο αυτο επρεπε να το διχνουν ολα τα καναλια τησ τηλεορασησ
Εσύ θα δαγκωνες τό χέρι που σε τάιζει?θα μπορουσε να γινει 30sec και να μπει σαν διαφημηση. Υπάρχουν λεφτά? Ας το κανει η ΚΣΕ. Ανακοινώσεις που χωράνε σε μια Α4 βγάζω και εγω.
Ο Ιορδανογλου και ο Κοσκινας ήταν άκρως καυστικοί στην δικτυακή τους εκπομπή και μίλησαν όσο σκληρά θα μπορούσε κάποιος επαγγελματίας κατά της κυβέρνησης. Το ΣΚ θα είναι τόσο αιχμηροί από την συχνότητα της ΕΡΑ?
Αυτοι εδω τα εγραψαν ακομα ποιο ωραια.
Και αυτο να εγραφαν που γραφεις δεν θα αλλαζε τιποτα. Και οι συνταξιουχοι κερδισαν τις περικοπες στις συνταξεις -τοκους - δωρα τι τους διοθηκε όμως. Αφου δεν εφαρμοζουν τους νομους οι ιδιοι που κυβερνανε ''ποιο προστιμο πληρωσε ο ανεμελος πρωθυπουργος". Το ωραια που εγραψα πηγαινε διοτι στοχοποιησαν τον σκληρο σεριφη.όχι ρε φίλε , δεν τα έγραψαν πιό ωραία.
λείπει στο τέλος η εξής παράγραφος.
........................
10. δια όλους τους προαναφερθέντες λόγους , εάν σε διάστημα 10 ημερών από την παραλαβή της παρούσης δεν μας απαντήσετε εγγράφως , αρμόδιος δικηγόρος θα επιδώσει αγωγή κατά παντός υπευθύνου , και θα ζητήσει αποζημιώσεις , εκ μέρους των 170.000 κυνηγών , για όλες τις παράνομες ενέργειες οι οποίες έγιναν από μέρους υμών , κατά παράβαση καθήκοντος συγκεκριμένων ατόμων και κατάφωρης παραβίασης του συντάγματος και της ισονομίας των Ελλήνων πολιτών.
.......................
αλλιώς ένα χαρτάκι που θα πάει στο κάλαθο των αχρήστων είναι.