και εγώ νόμιζα πως ήσουν Τσάκωνας...Μισος απο Ναπλι με σπιτι στο Αργος βλεπεις...
και εγώ νόμιζα πως ήσουν Τσάκωνας...Μισος απο Ναπλι με σπιτι στο Αργος βλεπεις...
Άσε ρε Αλέξη να κάνει κάνα αστείο ο κοσμος!!!! Ο covid ναι είναι εδώ και όλοι πλέον ξέρουμε κάποιον που τον αρπαξε. Αλλά με τον covid εδώ όλοι οι άλλοι κάνουν ότι γουστάρουν με ένα sms. Εχουμε αδικηθεί κατάφορα και πρεπει αυτο να διορθωθει. Αν είναι αλήθεια αυτό που λέει ο Ατσονιος τα πρώτα φυσίγγια που θα ρίξω θα είναι δικά του!!! Επίσης τον κομιστή των καλών πληροφοριών thod εγω μπορώ να τον φιλεψω αυγά , κρασί , τσίπουρο και τράγο άγριο βουνισιο!!!!Είπαμε....ακόμα δεν μας άνοιξαν.....αρχίσαμε τις προσκλήσεις?
Covid παιδιά!
Μακάρι φίλε μου όλοι το θέλουμε το συντομότερο.....View attachment 19793
Από το FB πριν λίγο.
Βαλε 5-6 κιλα στην ακρη,θα απορταρω τσιχλες.τράγο άγριο βουνισιο
Εγώ τις καθαρίζω και τις μαγειρεύω κιόλαςΒαλε 5-6 κιλα στην ακρη,θα απορταρω τσιχλες.
Όχι δεν γνωρίζω ημερομηνίες πάντως ο συγκεκριμένος δεν γράφει αερολογιες ποτέ. Εμένα κάτι Μ λέει από 14 του μήνα.....θα δείξει!!!! Αλλά όπως ξανά είπα....ακι θα το λέω συνέχεια....μάγκες μην ξεχάσουμε πως μας συμπεριφέρθηκαν!!!! Αλλά επειδή είμαστε και μαλακές εμείς οι ίδιοι.....μάθετε ότι παρόλη την αναστολή που δήλωσαν διάφοροι ΚΣ....ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΑΡΕΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΑΔΩΝ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝΕ "ΥΠΟΤΑΓΗ" ΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΔΑΣΑΡΧΕΙΑ.Μακάρι φίλε μου όλοι το θέλουμε το συντομότερο.....
Ξέρουμε τις πιθανές ημερομηνίες που γράφει?
Δυστυχώς φίλε υπάρχουν και θα υπάρχουν ένα μεγάλο κρίμα γιατί να υπάρχει αυτή η υποταγή!!!!Όχι δεν γνωρίζω ημερομηνίες πάντως ο συγκεκριμένος δεν γράφει αερολογιες ποτέ. Εμένα κάτι Μ λέει από 14 του μήνα.....θα δείξει!!!! Αλλά όπως ξανά είπα....ακι θα το λέω συνέχεια....μάγκες μην ξεχάσουμε πως μας συμπεριφέρθηκαν!!!! Αλλά επειδή είμαστε και μαλακές εμείς οι ίδιοι.....μάθετε ότι παρόλη την αναστολή που δήλωσαν διάφοροι ΚΣ....ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΑΡΕΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΑΔΩΝ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝΕ "ΥΠΟΤΑΓΗ" ΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΔΑΣΑΡΧΕΙΑ.
Βαλε 5-6 κιλα στην ακρη,θα απορταρω τσιχλες.
Ρε ας ανοιξουμε με το καλο και αν ερθετε κατά εδω όταν το επιτρέψουν οι καταστασεις θα κανονίσω με τον τσελικα να καθαρίσει κανα μικρουλι ευνουχισμενο 40-45 κιλά καθαρό και θα πέσουν οι μασελες!!!!! Μαμαει το άτιμο το τραγί σαν κρέας!!!!Εγώ τις καθαρίζω και τις μαγειρεύω κιόλας
Άμα μας ανοίξουν μόνο εντός νομού Κυνηγι.Ρε ας ανοιξουμε με το καλο και αν ερθετε κατά εδω όταν το επιτρέψουν οι καταστασεις θα κανονίσω με τον τσελικα να καθαρίσει κανα μικρουλι ευνουχισμενο 40-45 κιλά καθαρό και θα πέσουν οι μασελες!!!!! Μαμαει το άτιμο το τραγί σαν κρέας!!!!
Γι'αυτό λέω όταν το επιτρέψουν οι καταστάσεις!Άμα μας ανοίξουν μόνο εντός νομού Κυνηγι.
Η καρδιά μου φτερουγίζει!!! ( Άμα δεν μας ανοίξουν κακομοίρη μου εγώ δεν θα σε κεράσω . . . φεύγαView attachment 19793
Από το FB πριν λίγο.
Τέρμα το διάλειμμα τα κεφάλια μέσα.Η ανάρτηση που κυκλοφόρησε κατέβηκε από το Facebook και αντικαταστάθηκε από αυτή:View attachment 19799
Βρε ας ανοιξει με το καλο εστω και στην Αττικη και ας παμε για σαλιγκαριαΤο προβλημα θα ειναι μονο στον νομο Αττικης.