Θα του τα εκαναν τσουρεκια.Τώρα κατέβηκε και αυτή![]()
Θα του τα εκαναν τσουρεκια.Τώρα κατέβηκε και αυτή![]()
Και ποιος φταίει γι'αυτό.Θα του τα εκαναν τσουρεκια.
Κάτι τέτοιο δηλαδής να 'ούμε: www.youtube.com/watch?v=cFCDLvJvj4gΡε ας ανοιξουμε με το καλο και αν ερθετε κατά εδω όταν το επιτρέψουν οι καταστασεις θα κανονίσω με τον τσελικα να καθαρίσει κανα μικρουλι ευνουχισμενο 40-45 κιλά καθαρό και θα πέσουν οι μασελες!!!!! Μαμαει το άτιμο το τραγί σαν κρέας!!!!
Το θεμα ειναι το γιατι τοση μουνγκαΝομίζεις τους ενδιαφέρει??? Μαυρουλης...Δορκάς....Ναυπλιώτης.....Καλκατζακος......στα παπαρακια τους!!!
Έλα μου ντε.....μήπως όταν επανερθουμε σε μια κανονικότητα να φάνε ένα "εμπαργκο" καλό?!!Το θεμα ειναι το γιατι τοση μουνγκα
Γιατί ρε πατρίδα τι σου καναααα???? Εγώ πάντως με το που το είδα έβγαλα τα φυσίγγια έκανα απογραφή....άλλαξα και κάννη στην 302 (έβαλα την κοντή με το ανοιχτό τσοκαρισμα) χαχαχαχαΗ καρδιά μου φτερουγίζει!!! ( Άμα δεν μας ανοίξουν κακομοίρη μου εγώ δεν θα σε κεράσω . . . φεύγα)
Αστε ρε όλοι σας να βοηθήσετε ?? Εμένα βάλε με στο καρτέρι να της βαρεσω και μετά ας της κάνετε όπως θέτε ,όπως και να είναι ότι και να είναι εγώ το τρώω χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εγώ τις καθαρίζω και τις μαγειρεύω κιόλας
Α ξέχασα και ότι μπαίνει σε ποτήρι με αλκοόλ μεταξύ 10 και 40 και αυτά μια χαρά τα πίνω .Α ρε πόσο ανάγκη το έχουμε όλοι μας το κυνήγι μια πληροφορία έπεσε θετική και άλλαξε η ψυχολογία μας ,μακάρι να βγει και αληθινή .Αστε ρε όλοι σας να βοηθήσετε ?? Εμένα βάλε με στο καρτέρι να της βαρεσω και μετά ας της κάνετε όπως θέτε ,όπως και να είναι ότι και να είναι εγώ το τρώω χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εσύ αν ήσουν γυναίκα ................... θα σε παντρευόμουν............Εγώ τις καθαρίζω και τις μαγειρεύω κιόλας
Τυχόν γεύμα κατά τη διάρκεια του κυνηγιού να γίνεται ατομικά και σε καμία περίπτωση δεν’ επιτρέπεται η συγκέντρωση για φαγητό.