Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
οι επόμενες εκλογές θα γίνουν με απλή αναλογική αλλά για να μπει ένα κόμμα στη βουλή πρέπει να πιάσει το όριο του 3%
οπότε μιλάμε ότι χρειάζονται 180,000 ψήφους περίπου
σε προηγούμενες εκλογές το ΚΕΚ είχε πάρει κάπου 67.000 σε ευρωεκλογές και κάπου 17.000 σε εθνικές
λίγο δύσκολο να πιάσει το όριο του 3% και να μπει στη βουλή
οι περισσότεροι κυνηγοί δεν ψηφίζουν με προτεραιότητα το κυνήγι
επίσης η ψήφος διαμαρτυρίας στις μέρες μας έχει μειωθεί σημαντικά
τα μικρά κόμματα έχουν σχεδόν εξαφανιστεί
οπότε να κρατάτε πολύ μικρό καλάθι
Υ.Γ. Τα λεφτά για το ΚΕΚ και τις εκλογές ποιος θα τα βάλει?
Εγω συναδελφε δεν κραταω ουτε μικρο καλαθι.Απλα ειπα οτι σε μια χωρα
που ολα ειναι πολιτικη πρεπει να αποκτησουμε φωνη και εκει.Αλλιως θα
μας τυλιγει σε μια κολλα χαρτι ο καθε καρεκλοκενταυρος χωρις εξηγησεις!

Εγω συναδελφε δεν κραταω ουτε μικρο καλαθι.Απλα ειπα οτι σε μια χωρα
που ολα ειναι πολιτικη πρεπει να αποκτησουμε φωνη και εκει.Αλλιως θα
μας τυλιγει σε μια κολλα χαρτι ο καθε καρεκλοκενταυρος χωρις εξηγησεις!
ήδη το ΚΕΚ έχει αρχίσει και μοιράζει υποψηφιότητες, έδρες, αξιώματα κτλ
έτσι ακούω και διαβάζω
και έστω ότι πιάνει το 3% και μπαίνει στη βουλή(λέμε τώρα) και έχει και 10 έδρες
τι θα κάνει?
θα είναι πιο γραφικοί και από το Βελόπουλο και από το Βαρουφάκη

Παιδες εχουν διαλυσει την οικονομια και την κοινωνικη συνοχη,το κυνηγι θα αφηνανε?
Οπως ειπε και το παλικαρι στην συνεντευξη,το κομμα κυνηγων μαλλον θα ξανασυνταχθει
και στις επομενες εκλογες παμε με απλη αναλογικη.Αμα μετα απο αυτο που ζησαμε δεν
δωσουμε το βημα για φωνη 170.000 κυνηγων ειμαστε πραγματικα για κλαματα.Απο την
κεφαλη μεχρι το τελευταιο καρτερι.Εκπτωσεις στις επομενες αδειες μην περιμενετε...Λεφτα
απο το πρασινο ταμειο των ΜΚΟ δεν παιρνουμε που να παγωσει η κολαση.
Ας έχουμε εκπροσώπηση στη Βουλή με 7-8 βουλευτές ή και παραπάνω και δεν θέλω ούτε μισό ευρώ πίσω.

Πιο εύκολο είναι να κερδίσεις το τζόκερ.
Συσπείρωση χρειάζεται και να έχουμε καθαρό μυαλό την ώρα της ψηφοφορίας. Αν πάμε πάλι σαν πρόβατα, τότε ναι, είναι πιο εύκολο να πιάσεις το τζόκερ.

Αυτο το ανέκδοτο με τις δωρεάν άδειες του χρόνου;
Προσωπικα τπ εχω ξαναπεί......δεν θέλω καμιά χαρη αππ αυτούς......ας τα βαλουν εκει ππυ ξέρουν....προτιμώ να κανω το σκατο μου παξιμάδι να βγαλω άδεια παρα να μου τη πληρώσουν αυτοί (λεμε τωρα και καμια μαλακια να περνάει η ώρα δηλαδή) .....

Αυτο το ανέκδοτο με τις δωρεάν άδειες του χρόνου;
Προσωπικα τπ εχω ξαναπεί......δεν θέλω καμιά χαρη αππ αυτούς......ας τα βαλουν εκει ππυ ξέρουν....προτιμώ να κανω το σκατο μου παξιμάδι να βγαλω άδεια παρα να μου τη πληρώσουν αυτοί (λεμε τωρα και καμια μαλακια να περνάει η ώρα δηλαδή) .....
Αδεια του χρονου, δηλαδη να μην πληρωσουμε τιποτα ή μονο το παραβολο που αντιστοιχει στο κρατος; ;)

Α. Γεωργιάδης για το κυνήγι : Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε…..​

Μνήμη χρυσόψαρου φαίνεται ότι έχει ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος σε δήλωση του στην ραδιοφωνική εκπομπή του ΣΚΑΙ “ΣΚΑΕΙ ΕΙΔΗΣΗ” απάντησε ότι θα δούμε τι θα γίνει με το κυνήγι αν μειωθούν τα κρούσματα.
Βέβαια άλλα είχε υποσχεθεί το καλοκαίρι στην αντιπροσωπεία της ΚΣΕ το καλοκαίρι. Είχε διαβεβαιώσει ότι σε περίπτωση lockdown οι μετακινήσεις των κυνηγών θα εξαιρεθούν από την άρση μετακινήσεων.
Τώρα, όπως θα ακούσετε λέει άλλα. Έτσι όπως το πάει η κυβέρνηση θα αρθεί το lockdown και το κυνήγι θα παραμείνει κλειστό. Μάλλον άλλα προβλήματα έχει η κυβέρνηση με το κυνήγι και ο κορωνοιός είναι το πρόσχημα.

Πλακα εχουμε...Εδω κατι χιλιαδες ελευθεροι επαγγελματιες πληρωνουν ενοικιο,φως νερο τηλ και ασφαλιση
για να κοιτανε τις επιχειρησεις τους χωρις μελλον και εμεις νομιζουμε οτι θα μας δωσουν ενα τυρακι των
40-50 ευρο του χρονου για την αδεια?Οση εκπτωση πηραν τα τελη κυκλοφοριας για τα οχηματα που δεν
κινηθηκαν στο λοκ νταουν αλλη τοση θα παρουμε και εμεις,ειναι τουλαχιστον αστειο να το συζηταμε μην
πω τιποτα αλλο μεσημεριατικα...

Ο Γεωργιάδης ειπε προχθες σε μια εκπομπη οτι οι πιεσεις και τα μηνύματα που δεχθηκε σχετικα με το ανοιγμα των νυχαδικων αυτες τις μερες ηταν περισσότερα απο οποιοδηποτε αλλο θεμα απο την αρχη της καριερας του στην πολιτικη....
Πραγματικα χιλιες φορες να βλεπω την μουρλη την Αννα Μαρια στο μπιγκ μπραδερ, απο το να παρακολουθω πλεον τις συζητήσεις επι της απαγόρευσης κυκλοφορίας!

Πρακτικα οσοι δεν χωρανε στα SMS. Εγω πχ μαζευω ελιες. Στο μιλητο λενε οτι επιτρεπεται, αλλα δεν εχει αριθμο. Αν πεσω σε τυπολατρη αστυνομικο, ακομα και με ενα σακι ελιες στην πλατη να ειμαι, θα το τσιμπησω το 300 αρι
Όχι Βίκτωρα....αναφέρεται ξεκάθαρα μέσα στο ΦΕΚ η συγκομιδή αγροτικών προϊόντων. Στο λέω γιατί το διάβασα.

Παίδες αυτό το αστείο με την δωρεάν άδεια του χρόνου ας το κόψουμε....δεν υφίσταται...δεν μπορεί να γίνει!!!! Και εγώ προσωπικά δεν θέλω να γίνει!!! Αυτό είναι το πρόβλημα μας??? Εδώ δεν τα βρίσκουμε μεταξύ μας για το πώς θα προχωρήσουμε παραπέρα......θέλουμε ΚΕΚ η όχι??? Θέλουμε να αλλάξουν τα καταστατικα εκλογή και λειτουργείας της ΚΣΕ ??? Όλα μας φταίνε και τίποτα δεν κάνουμε....τίποτα δεν μας αρέσει αλλά μια πρόταση δεν κάνουμε.

Εμένα τα ψεύτικα νυχια μου κάνουν γρατσουνιές στην πάπια και το κοντακι και δεν τα φτιαχνω!!!!! Όσο για αυτά που λέει ο Οικονόμου ας κρατάμε μικρό καλαθι. Δεν λέω ότι λέει μπαρουφες. Συστημικος δημοσιογράφος είναι και φιλικά προσκείμενος προς το κυβερνητικό κόμμα. Μακάρι να έχουν βάση τα όσα είπε και να ξέρει κάτι. Αν δεν εννοεί και αυτός τις 7/1.....
Να τα κάνεις γαλικκο,θες να κρατάς και όπλο τρομάρα σου

Αφήνω αυτό εδώ για να ακούσουμε για μια ακόμη φορά το μένος κάποιων ανθρώπων που μας κυβερνάνε χωρίς λογική...
Ένα τρόπο έχουμε και εμείς να ξεφύγουμε από την τρέλα της ζωής και αυτοί μας το κόβουν.
Αν είμασταν ορειβάτες ποδηλάτες σκοπευτές κλπ τώρα θα είμασταν μια χαρά και θα είχαμε την ψυχική υγεία να παλέψουμε την όποια δύσκολη κατάσταση, Ως κυνηγοί και ψαράδες ΟΧΙ!

Αφήνω αυτό εδώ για να ακούσουμε για μια ακόμη φορά το μένος κάποιων ανθρώπων που μας κυβερνάνε χωρίς λογική...
Ένα τρόπο έχουμε και εμείς να ξεφύγουμε από την τρέλα της ζωής και αυτοί μας το κόβουν.
Αν είμασταν ορειβάτες ποδηλάτες σκοπευτές κλπ τώρα θα είμασταν μια χαρά και θα είχαμε την ψυχική υγεία να παλέψουμε την όποια δύσκολη κατάσταση, Ως κυνηγοί και ψαράδες ΟΧΙ!
Θα προλάβουμε κάνα 20μερο τον Φλεβάρη όπως το βλέπω:rolleyes:

Θα προλάβουμε κάνα 20μερο τον Φλεβάρη όπως το βλέπω:rolleyes:
Ουτε αυτο δεν βλεπω φιλε μου να συμβαινει με αυτους τους ανεκδιηγητους...
Ειπαμε κραταμε μικρο καλαθι και το "ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ" ας αποτυπωθει στην μνημη μας.

Status
Not open for further replies.
Back