Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πάντως παιδιά, πέρα από την πλάκα, όντως όσες κοπέλες (από έφηβες έως και 40 plus) έχω δει να κάνουν σκοποβολή (είτε με λειόκαννο, είτε με άλλο όπλο), όλες έχουν πανέμορφα, περιποιημένα, βαμμένα νύχια (βλέπε Κορακάκη) και, αν μη τι άλλο, βγάζουν κάτι πάρα πολύ σέξι και θηλυκό...!!! Δεν ξέρω για εσάς παίδες, αλλά εγώ το γουστάρω πολύ αυτό το χαρακτηριστικό στις γυναίκες και δη αθλήτριες και τις καμαρώνω...!!!

Αφήνω αυτό εδώ για να ακούσουμε για μια ακόμη φορά το μένος κάποιων ανθρώπων που μας κυβερνάνε χωρίς λογική...
Ένα τρόπο έχουμε και εμείς να ξεφύγουμε από την τρέλα της ζωής και αυτοί μας το κόβουν.
Αν είμασταν ορειβάτες ποδηλάτες σκοπευτές κλπ τώρα θα είμασταν μια χαρά και θα είχαμε την ψυχική υγεία να παλέψουμε την όποια δύσκολη κατάσταση, Ως κυνηγοί και ψαράδες ΟΧΙ!
Κι αυτή η "τσαπερδώνα" η Εύα Αντωνοπούλου, αμέσως πετάχτηκε: "δεν είναι και της παρούσης (το κυνήγι)"... Μμμμμμ... μωρή τι μας λες...; Σοβαρά...;
Μπράβο στον Οικονόμου πάντως, που το έθεσε το ζήτημά μας για άλλη μια φορά στον Υπουργό μας... Το καμάρι μας! Τον αξιότιμο κι αξιαγάπητο κύριο Άδωνι Γεωργιάδη...!!!

Πάντως παιδιά, πέρα από την πλάκα, όντως όσες κοπέλες (από έφηβες έως και 40 plus) έχω δει να κάνουν σκοποβολή (είτε με λειόκαννο, είτε με άλλο όπλο), όλες έχουν πανέμορφα, περιποιημένα, βαμμένα νύχια (βλέπε Κορακάκη) και, αν μη τι άλλο, βγάζουν κάτι πάρα πολύ σέξι και θηλυκό...!!! Δεν ξέρω για εσάς παίδες, αλλά εγώ το γουστάρω πολύ αυτό το χαρακτηριστικό στις γυναίκες και δη αθλήτριες και τις καμαρώνω...!!!
Εμένα Νικόλα το cougar που έχω στο τμήμα στη δουλειά μου πάτησε μια τσιμπια με τα περιποιημένα νύχια της και δάκρυσα λεμε!!!! Έχω στα άμεσα σχέδια να της πατήσω και εγώ κάτι περιποιημένο για εκδίκηση........

Εμένα Νικόλα το cougar που έχω στο τμήμα στη δουλειά μου πάτησε μια τσιμπια με τα περιποιημένα νύχια της και δάκρυσα λεμε!!!! Έχω στα άμεσα σχέδια να της πατήσω και εγώ κάτι περιποιημένο για εκδίκηση........
Με το καλό παληκάρι μου. Εύχομαι να δακρύσει και αυτή...

Εγώ έκανα νύχια!!! Μανικιούρ - πεντικιούρ...!!! .love.
Είδες κάποια αισθητή διαφορά στο ξύσιμο αρχ.....ων γιατί λόγω καραντινας τα ξυνουμε αρκετά και μας χρειάζεται μια αναβάθμιση προς το καλύτερο

Στο ΣτΕ (Συμβούλιο της Επικρατείας) όπου προσέφυγαν οι τρεις δικηγόροι στρέφονται κατά της κοινής υπουργικής απόφασης που προβλέπει έως τις 7 Ιανουαρίου 2021, την τέλεση των θρησκευτικών λειτουργιών και άλλων εκκλησιαστικών πράξεων, μόνο με τους ιερείς, κλπ.

Οι δικηγόροι υποστηρίζουν στις αιτήσεις τους στο ΣτΕ ότι η επίμαχη υπουργική απόφαση είναι αντισυνταγματική και αντίθετη στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ).

Κι αυτή η "τσαπερδώνα" η Εύα Αντωνοπούλου, αμέσως πετάχτηκε: "δεν είναι και της παρούσης (το κυνήγι)"... Μμμμμμ... μωρή τι μας λες...; Σοβαρά...;
Μπράβο στον Οικονόμου πάντως, που το έθεσε το ζήτημά μας για άλλη μια φορά στον Υπουργό μας... Το καμάρι μας! Τον αξιότιμο κι αξιαγάπητο κύριο Άδωνι Γεωργιάδη...!!!
Του έκανε τα μούτρα κρέας...παίζει να ήταν πληρωμένη η ερώτηση εκατέρωθεν

Τελικά ρε παιδιά ο Οικονόμου το πρωί την πέταξε την παπαριτσα του και αυτος. Είδα λίγο Κοσκινά , Ιορδανογλου και πάλι τα ιδια αναμασανε. Το θέμα ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ μετα τις 7/1 είπαν. Άρα ούτε τότε δυστυχώς. Βλέπω τον σιχαμένο να βγαίνει 28/2 και να ανακοινώνει: από αύριο παύουν οι απαγορεύσεις για το κυνήγι!!!!!

Δεν άντεξα πάνω από 5 λεπτά να παρακολουθήσω τον κοσκινα και τον ιορδανογλου. Καλησπέρες και αστειακια, ως συνήθως. Προφανώς και δεν μου φταίνε αυτοί. Δεν σκότωσαν αυτοί το κυνήγι. Απλώς, την ώρα που τελείται η κηδεία, δεν ανέχομαι γέλια.

Status
Not open for further replies.
Back