Εγώ έκανα νύχια!!! Μανικιούρ - πεντικιούρ...!!!Εγώ σήμερα κουρεύτηκα σαν καλό παιδάκι .
Εγώ έκανα νύχια!!! Μανικιούρ - πεντικιούρ...!!!Εγώ σήμερα κουρεύτηκα σαν καλό παιδάκι .
Μπα!!Θα προλάβουμε κάνα 20μερο τον Φλεβάρη όπως το βλέπω
Κι αυτή η "τσαπερδώνα" η Εύα Αντωνοπούλου, αμέσως πετάχτηκε: "δεν είναι και της παρούσης (το κυνήγι)"... Μμμμμμ... μωρή τι μας λες...; Σοβαρά...;Αφήνω αυτό εδώ για να ακούσουμε για μια ακόμη φορά το μένος κάποιων ανθρώπων που μας κυβερνάνε χωρίς λογική...
Ένα τρόπο έχουμε και εμείς να ξεφύγουμε από την τρέλα της ζωής και αυτοί μας το κόβουν.
Αν είμασταν ορειβάτες ποδηλάτες σκοπευτές κλπ τώρα θα είμασταν μια χαρά και θα είχαμε την ψυχική υγεία να παλέψουμε την όποια δύσκολη κατάσταση, Ως κυνηγοί και ψαράδες ΟΧΙ!
Τζίμη, γελάνε και τα μουστάκια του Άη Βασίλη από πίσω σου...!!!View attachment 20084 Εγώ εριξα ένα εορταστικο στην Σουζάνα την κομμώτρια
Εμένα Νικόλα το cougar που έχω στο τμήμα στη δουλειά μου πάτησε μια τσιμπια με τα περιποιημένα νύχια της και δάκρυσα λεμε!!!! Έχω στα άμεσα σχέδια να της πατήσω και εγώ κάτι περιποιημένο για εκδίκηση........Πάντως παιδιά, πέρα από την πλάκα, όντως όσες κοπέλες (από έφηβες έως και 40 plus) έχω δει να κάνουν σκοποβολή (είτε με λειόκαννο, είτε με άλλο όπλο), όλες έχουν πανέμορφα, περιποιημένα, βαμμένα νύχια (βλέπε Κορακάκη) και, αν μη τι άλλο, βγάζουν κάτι πάρα πολύ σέξι και θηλυκό...!!! Δεν ξέρω για εσάς παίδες, αλλά εγώ το γουστάρω πολύ αυτό το χαρακτηριστικό στις γυναίκες και δη αθλήτριες και τις καμαρώνω...!!!
Με το καλό παληκάρι μου. Εύχομαι να δακρύσει και αυτή...Εμένα Νικόλα το cougar που έχω στο τμήμα στη δουλειά μου πάτησε μια τσιμπια με τα περιποιημένα νύχια της και δάκρυσα λεμε!!!! Έχω στα άμεσα σχέδια να της πατήσω και εγώ κάτι περιποιημένο για εκδίκηση........
Θα κάνω ότι μπορώ. Το υπόσχομαι!!!!Με το καλό παληκάρι μου. Εύχομαι να δακρύσει και αυτή...
Ε γι αυτο πλερονωντεΕνώ
Ενώ στα άλλα κανάλια είναι με την αντιπολίτευση η ουδέτερη χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!πιαστο ένα και βάρα το άλλο είναι όλα τα κανάλια
Είδες κάποια αισθητή διαφορά στο ξύσιμο αρχ.....ων γιατί λόγω καραντινας τα ξυνουμε αρκετά και μας χρειάζεται μια αναβάθμιση προς το καλύτεροΕγώ έκανα νύχια!!! Μανικιούρ - πεντικιούρ...!!!
Μήτσο μάς "ανάβεις"...!!!Εμένα Νικόλα το cougar που έχω στο τμήμα στη δουλειά μου πάτησε μια τσιμπια με τα περιποιημένα νύχια της και δάκρυσα λεμε!!!!
Ελπιζω να μην σε χρεωσε ολοκληρο κουρεμαView attachment 20084 Εγώ εριξα ένα εορταστικο στην Σουζάνα την κομμώτρια
Του έκανε τα μούτρα κρέας...παίζει να ήταν πληρωμένη η ερώτηση εκατέρωθενΚι αυτή η "τσαπερδώνα" η Εύα Αντωνοπούλου, αμέσως πετάχτηκε: "δεν είναι και της παρούσης (το κυνήγι)"... Μμμμμμ... μωρή τι μας λες...; Σοβαρά...;
Μπράβο στον Οικονόμου πάντως, που το έθεσε το ζήτημά μας για άλλη μια φορά στον Υπουργό μας... Το καμάρι μας! Τον αξιότιμο κι αξιαγάπητο κύριο Άδωνι Γεωργιάδη...!!!
Τζιμακο πιστεύω να ήταν μισή η τιμή.χαχαView attachment 20084 Εγώ εριξα ένα εορταστικο στην Σουζάνα την κομμώτρια