Που να παει ωρε αλεξ, μην παει και τους μαγκωσει φοβάμαι και δεν τον κάνεις με τίποτα καλά αυτονΠαει ο Οσκαρ δηλαδη?
Που να παει ωρε αλεξ, μην παει και τους μαγκωσει φοβάμαι και δεν τον κάνεις με τίποτα καλά αυτονΠαει ο Οσκαρ δηλαδη?
Εχεις δικιο λιακο και εσει και τα παιδια ποιο πανο δεν το ηπα απο ειρωνια αλλα πως βγενουν ψευτηκες υποσχεσει...με εμας τους καμενους να τα χαφτουμεΤους συντηρεί μόνο το σκοπευτήριο, ειδικά ο Όσκαρ είναι σοβαρός επαγγελματίας, μάλλον είχε ανάγκη να το πιστεψει και αυτός, το λαχταρουσε και απλα βιάστηκε να το διαδώσει! Δυστυχως ανήκουν και αυτοί, στο γενικά συνολο των μικρομεσαίων που κατακρεούργησε η Νέα "Δημοκρατία"
Εχει πεσει τηλ το 1998 οτι καιγεται απο τσιχλες η Αταλαντη.Εχω μονο 2 κουτιαΠου να παει ωρε αλεξ, μην παει και τους μαγκωσει φοβάμαι και δεν τον κάνεις με τίποτα καλά αυτον
Εχει αλλαξει χερια η εταιρια Γιωργο.Τωρα ακουω πολλα θετικα για τα φυσιγγια αυτα.Εγώ έχω ένα κουτί με 21-22 φυσίγγια 8 άρια κάτι πράσινα oscar, μου το είχε φέρει ένας φίλος πριν 8-9 χρόνια μαζί με διάφορα άλλα για τσίχλες. Αποτέλεσμα, έριξα 3-4 φυσίγγια, δεν θυμάμαι τι ακριβώς παίχτηκε αλλά δεν τόλμησα να ρίξω άλλο και ξέμειναν από τότε!!!![]()
Εγώ έσβησα το σχόλιο ως off topic!Εχει αλλαξει χερια η εταιρια Γιωργο.Τωρα ακουω πολλα θετικα για τα φυσιγγια αυτα.
Δεν εχει τυχει να δοκιμασω γιατι γεμιζω δικα μου απλα.
εεε, λίγα λόγια για τους μακρυμάλληδες!!!Καλα παμε...Μια ο Κεραλοιφης,μια το καραφλομπεκατσο...Ουτε π@υτανες να ημασταν ρε!
Οποιος εχει ορεξη μας χουφτωνει για μεροκαματο.Επρεπε να ντρεπομασταν με κατι τετοια!
Θα το κανει λεει ο Μητσοτακης πρωτος live...Λες και ειναι αντιπροσωπευτικο δειγμα ο βρυκολακας.Πώς σας φαίνεται ότι το 70% του υγειονομικού προσωπικού δηλώνει αρνητικό στο να κάνει το εμβόλιο...όπως επίσης ότι ο ίδιος ο διευθυντής της psfizer εν το έκανα ούτε ο ίδιος με τη πρόταση να Μν το στερήσει από έναν άνθρωπο που μπορεί να το έχει πραγματική ανάγκη;;;
Βλέπω να βγαίνει ο χαρδαλιας κ να λέει μετά τις 3 το μεσημέρι απαγορεύεται η κυκλοφορία μήπως κ αναγκάσει τους πάντες να το κάνουν....γτ δν βλέπω να έχει άλλη επιλογή...
Σωστά Βασίλη αν εκλείψουν αυτοί θά είμαστε πάλι βορά στα μεγαλομαγαζα και μονοπώλια.Αυτοί οι μικροί βιοτέχνες τρώνε το ζόρι. Οι μεγάλοι έχουν κύκλο εσόδων και από άλλα είδη. Δε θέλω ούτε να σκέφτομαι σε τι θέση είναι τώρα, ειδικά αν το πίστεψε όντως και ο ίδιος και έκανε άνοιγμα...
Την γ@μισαμεΘα το κανει λεει ο Μητσοτακης πρωτος live...Λες και ειναι αντιπροσωπευτικο δειγμα ο βρυκολακας.
Ακομα και καλο να ειναι το εμβολιο θα πεφτουμε σαν τα κοτοπουλα κατω απο το γουρι.
Αυτή η κυβέρνηση δν θα κλείσει καν 3 χρόνια....θα πέσει.(ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ17 Δεκεμβρίου, 2020 - 11:43 μμ
To πούλο γατάκια…. τα λέμε σε 3 χρόνια)…ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΚΥΝΗΓΟς ΣΤΟ ehunt..στην ανακοινοση της. Κ.Σ.Ε![]()
ΜΗΝ λέμε ανακρίβειες το 50% του υγειονομικού προσωπικού θα έχει εμβολιαστεί στις αρχές του χρόνου από των οποίων οι γιατροί θα έχουν ποσοστό πάνω από 80%Πώς σας φαίνεται ότι το 70% του υγειονομικού προσωπικού δηλώνει αρνητικό στο να κάνει το εμβόλιο...όπως επίσης ότι ο ίδιος ο διευθυντής της psfizer εν το έκανα ούτε ο ίδιος με τη πρόταση να Μν το στερήσει από έναν άνθρωπο που μπορεί να το έχει πραγματική ανάγκη;;;
Βλέπω να βγαίνει ο χαρδαλιας κ να λέει μετά τις 3 το μεσημέρι απαγορεύεται η κυκλοφορία μήπως κ αναγκάσει τους πάντες να το κάνουν....γτ δν βλέπω να έχει άλλη επιλογή...
Μην εισαι σιγουρος για τα ποσοστα.Κρατικο Νικαιας και Δαφνι δηλωνουν ολοι αλεργικοι!!ΜΗΝ λέμε ανακρίβειες το 50% του υγειονομικού προσωπικού θα έχει εμβολιαστεί στις αρχές του χρόνου από των οποίων οι γιατροί θα έχουν ποσοστό πάνω από 80%
Έτσι πρέπει....Αυτος μετα την αρση ασυλιας θα ψαχνει να βρει καρωτιδα,οχι φλεβα...
Εγώ δεν μιλάω για πληροφορίες μιλάω για καταγεγραμμένα Ναι που αποστέλλονται στον υπουργό για να παραληφθουν τα εμβόλια. Μην ξεχνάς τα νοσηλευτικά ιδρύματα απαρτίζονται και από παραιατρικο προσωπικό (διοικητικοί ,καθαριστές ,συνεργάτες κλπ),οι οποίοι υπάγονται στους εμβολιαζομενους και αυτοι ειναι οι αρνητικα προσκείμενοι .Μην εισαι σιγουρος για τα ποσοστα.Κρατικο Νικαιας και Δαφνι δηλωνουν ολοι αλεργικοι!!
Δν υπάρχει καμία ανακρίβεια..κάνανε Πολ στο υγειονομικό προσωπικό ανά νοσοκομείο στην Ελλάδα κ το ποσοστό που αρνήθηκε να κάνει το εμβόλιο είναι αυτό που έγραψα....ΜΗΝ λέμε ανακρίβειες το 50% του υγειονομικού προσωπικού θα έχει εμβολιαστεί στις αρχές του χρόνου από των οποίων οι γιατροί θα έχουν ποσοστό πάνω από 80%
Έτσι ακριβώς....νοσοκομείο Λάρισας σχεδόν 70% δήλωσαν όχι στο εμβολιασμο. Γι αυτό άλλωστε μπήκε μπροστάρης στον αγώνα ο υπέρ χουντικός Χρυσοχοίδης.....τον Χαρδαλια τον έφαγε η μαρμάγκα. Παιδιά το νου σας....τα πράγματα αγριευουν και που να δείτε την συνέχεια.Δν υπάρχει καμία ανακρίβεια..κάνανε Πολ στο υγειονομικό προσωπικό ανά νοσοκομείο στην Ελλάδα κ το ποσοστό που αρνήθηκε να κάνει το εμβόλιο είναι αυτό που έγραψα....