Λογικά, χωρίς να έχω διαβάσει το καταστατικό, ο αντιπρόεδρος.Αν για κάποιο λόγο (π.χ. ασθένεια ... ) αδυνατεί ο πρόεδρος να συνεχίσει, ποιός αναλαμβάνει σύμφωνα με το καταστατικό όπως είναι σήμερα ;
Λογικά, χωρίς να έχω διαβάσει το καταστατικό, ο αντιπρόεδρος.Αν για κάποιο λόγο (π.χ. ασθένεια ... ) αδυνατεί ο πρόεδρος να συνεχίσει, ποιός αναλαμβάνει σύμφωνα με το καταστατικό όπως είναι σήμερα ;
Σωστά, και τι θα έχει αλλάξει επί της ουσίας σε αυτή την περίπτωση;Λογικά, χωρίς να έχω διαβάσει το καταστατικό, ο αντιπρόεδρος.
Εγώ λέω πως δεν θα μας ικανοποιησει αλλά θα μας βάλει στο τρυπάνι της ζήλιας διχόνοιας και φαγωμάρας.Δεν ζητάμε παραπάνω από αυτά που δικαιούνται όλοι οι πολίτες της Ελλάδας. Αρα αν ανοίξει μέσα στο νομό όπως είναι τωρα για τους ποδηλάτες τότε αυτό θα μας ικανοποιήσει.
Ο Μανωλιός ...Σωστά, και τι θα έχει αλλάξει επί της ουσίας σε αυτή την περίπτωση;
Ο Κένταυρος tv το ανέβασε στο fb από την εκπομπή του Παπαδάκη στον Αντ1Παναγιώτη ποτέ βγήκε και το είπε ψάχνω να το βρω και δεν το βρίσκω στο ytube.
Σκέφτεσαι τίποτα;Αν για κάποιο λόγο (π.χ. ασθένεια ... ) αδυνατεί ο πρόεδρος να συνεχίσει, ποιός αναλαμβάνει σύμφωνα με το καταστατικό όπως είναι σήμερα ;
Άλλος το ανέβασε από το κενταυρο το πήρεΟ Κένταυρος tv το ανέβασε στο fb από την εκπομπή του Παπαδάκη στον Αντ1
Το έψαξα καλύτερα μπες στον κένταυρο τιβι στις καθημερινές ειδήσεις το πρώτο είναιΠαναγιώτη ποτέ βγήκε και το είπε ψάχνω να το βρω και δεν το βρίσκω στο ytube.
Ότι πιο επίκαιρο διαβασαΝα ρωτήσω έτσι σαν σφυγμομετρηση.
Αν ανοίξουν, γιατί για εκεί γίνονται συζητήσεις, με μετακίνηση μόνο εντός νομού είστε ικανοποιημένοι;;;
Ή θα έχουμε γκρίνιες;
Και ξέρετε ότι αν γίνει αυτό και θα πάρουν πόντους οι φιλοκυβερνητικοι αλλά και οι κυβέρνηση.
Κα εμείς θα χωριστούμε στα δύο και θα φαγωνομαστε.
Αυτοί που θα ικανοποιηθουν(μεγαλο ποσοστό) και οι αστικοί που θα δυσαρεστηθουμε .
όχι !!! όπως θα έχεις προσέξει, ανεξάρτητα πόσο με ενοχλεί η κατάσταση, ποτέ δεν βγάζω κακία για κανέναν !!!Σκέφτεσαι τίποτα;![]()
Νομίζω ότι αν ψάξεις πιο εύκολα θα βρείς την Ατλαντίδα παρά το καταστατικό της ΚΣΕΓια να προτείνει οποιοσδήποτε κάποια λύση, θα πρέπει να γνωρίζει, με τη βοήθεια δικηγόρου το καταστατικό.
Τώρα ζούμε συγκινητικές μέρες. Τότε θα ζούσαμε συγκινητικές μέρες σε HD. Βλέπεις καμιά διαφορά;Εγώ λέω πως δεν θα μας ικανοποιησει αλλά θα μας βάλει στο τρυπάνι της ζήλιας διχόνοιας και φαγωμάρας.
Όταν θα βγαίνουν οι φώτο στα facebook γουρούνια,μπεκατσες, πάπιες και αλλά από την Δράμα, Σέρρες κτλ κια εσύ δεν θα μπορεί; να πας θα δεις άλλο έργο.
Τα οικονομικά της ΚΣΕ ελέγχονται σε ετήσια βάση από το κράτος. Ο δε ταμίας της ΚΣΕ είναι δημόσιος υπάλληλος από την δασική υπηρεσία βάση του καταστατικού.ένε τώρα κάποιοι κακοπροαίρετα, εγώ ούτε υιοθετώ ούτε επιβεβαιώνω, ότι άμα έχεις κάνει κακοδιαχείριση στα αποθεματικά ενός Χ συλλόγου και δεν έχεις να πληρώσεις προσωπικό και βρίσκεις τώρα και καλά τρόπο αντίστασης να τους βγάλεις στην ανεργία λόγω κόβιντ, ενώ έχεις τρύπα στις τσέπες και παράλληλα πας να διεκδικήσεις και να τσαμπουκαλευτεις αλλά σου λένε κάνε μόκο, κάτσε κάτω, γτ άμα στείλω το ΣΔΟΕ και κάνει έρευνα θα σε πάμε χειροπόδαρα δεμένο, εσύ μετά τι να κάνεις, αναλώνεσαι σε δελτία τύπου για να κρατήσεις και τα προσχήματα. Κι όπου δίνεται δημόσιο βήμα έχεις και τα παπαγαλάκια σου....
Τώρα ομοιότητες με πρόσωπα και καταστάσεις είναι εντελώς τυχαία ειλικρινά.
Σενάρια τώρα κάποιων κακοπροαίρετων, που επαναλαμβάνω δεν υιοθετώ ούτε επιβεβαιώνω, απλά έτσι να χαμε να λέγαμε ρε παιδί μου...
Δεν αναφέρομαι στην ΚΣΕ φίλε μου, καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο.Τα οικονομικά της ΚΣΕ ελέγχονται σε ετήσια βάση από το κράτος. Ο δε ταμίας της ΚΣΕ είναι δημόσιος υπάλληλος από την δασική υπηρεσία βάση του καταστατικού.
Μπορεί όπως λεει ο Φωτακόπουλος στο Kynoclub ότιτα καταστατικά είναι από τον καιρό της χούντας, αλλά όπως και να το κάνουμε είχαν προβλεφθεί και σωστά πράγματα.
Ένα από αυτά είναι ο κρατικός οικονομικός έλγχος κάθε χρόνο...και το ανεξάρτητο άτομο στην θέση του ταμία.
Είσαι πρώτος.Το έψαξα καλύτερα μπες στον κένταυρο τιβι στις καθημερινές ειδήσεις το πρώτο είναι
https://dasarxeio.com/wp-content/uploads/2013/08/fek-b-640_1976.pdfΟτι και να κανουμε εχουν κανη ετσι τα πραγματα οστε να μην εχουμε λογο εμεις οι απλοι κυνηγι....αν δεν αλαξουν καταστατηκα να εκληγεται ο προεδρος τησ Κ.Σ.Ε.απο εμας θα κηταζουμε της εξεληξεις με τα κυαλια