Πουλημένοι είναι η λέξη που ψάχνεις Ηλια!Αυτοι δεν ειναι δημοσιο/γραφοι.....ειναι ιδιοτηκο/γραφη αν ηπαρχει αυτη η λεξη....
Πουλημένοι είναι η λέξη που ψάχνεις Ηλια!Αυτοι δεν ειναι δημοσιο/γραφοι.....ειναι ιδιοτηκο/γραφη αν ηπαρχει αυτη η λεξη....
Ο Βαζελινο-παραγωγος κοιτάει να μαζέψει κανένα ψηφοΒγήκε και ο Βελόπουλος στον Παπαδάκη και μας υποστήριξε και είπε να ανοίξει το κυνήγι και πετάχτηκε και η πυργιωτη η δημοσιογράφος και είπε ότι είναι κατά , έτσι χωρίς λόγο, όπως πάντα αντικείμενικοτατη δημοσιογραφία.
Κ.σ.ε εχουμε τα μπαλακια μας λυπουνεΑν ειχαμε ΚΣΕ με αρχ@@@@ δεν θα τολμουσαν κατι τσουτσεκακια να λενε τα δικα τους. Αλλα ειπαμε...............
Το ΣΔΟΕ βέβαια μπορούν να το στείλουν και άλλοι, όχι μόνο η κυβέρνηση ...Λένε τώρα κάποιοι κακοπροαίρετα, εγώ ούτε υιοθετώ ούτε επιβεβαιώνω, ότι άμα έχεις κάνει κακοδιαχείριση στα αποθεματικά ενός Χ συλλόγου και δεν έχεις να πληρώσεις προσωπικό και βρίσκεις τώρα και καλά τρόπο αντίστασης να τους βγάλεις στην ανεργία λόγω κόβιντ, ενώ έχεις τρύπα στις τσέπες και παράλληλα πας να διεκδικήσεις και να τσαμπουκαλευτεις αλλά σου λένε κάνε μόκο, κάτσε κάτω, γτ άμα στείλω το ΣΔΟΕ και κάνει έρευνα θα σε πάμε χειροπόδαρα δεμένο, εσύ μετά τι να κάνεις, αναλώνεσαι σε δελτία τύπου για να κρατήσεις και τα προσχήματα. Κι όπου δίνεται δημόσιο βήμα έχεις και τα παπαγαλάκια σου....
Τώρα ομοιότητες με πρόσωπα και καταστάσεις είναι εντελώς τυχαία ειλικρινά.
Σενάρια τώρα κάποιων κακοπροαίρετων, που επαναλαμβάνω δεν υιοθετώ ούτε επιβεβαιώνω, απλά έτσι να χαμε να λέγαμε ρε παιδί μου...
Ναι βεβαίως!!!!!! Στα πλαίσια όμως της "συμφωνίας" μάλλον μηδέν εις το πηλίκονΤο ΣΔΟΕ βέβαια μπορούν να το στείλουν και άλλοι, όχι μόνο η κυβέρνηση ...
Αυτό ακριβώς.....να σου πω εγώ πως κυνηγάνε??? Με το συνδικαλιστικό στιλ....οπότε περνούν σήμα "εκλογές".....πληριαζουν τους κομματαρχες/κομματόσκυλα στα χωριά....πάνε ρίχνουν 2-3 τουφεκιές κάνουν τις επαφές τους.....και αυτό ήταν όλο!!!Εκλογές στη ΞΕ να ζητήσουμε να πάνε οι υπάλληλοι της ΝΔ σπίτι τους ή στο καραούλι για κυνήγι. Αν κυνηγάνε δηλαδή κιόλας...
Γιατρέ Μ ένας απ' αυτούς τους κακοπροαίρετους ειμαι και εγώ.....αν παρατηρούσες το ύφος του Αραμπατζή στις 2 συνεντεύξεις (ο Θεός να τις κάνει) που έδωσε.....χεσμεντεν και κλαμένο μουνι.....αυτόματα καταλάβεις ότι κάτι τέτοιο συμβένει!! Σου βγάζει μετά και 2 ντεμεκ (που λένε και τα καρντασια) ανακοινώσεις τις πίπας....και άντε γεια!! Και εσύ και γω μένουμε σαν μαλακές και δεν καταλαβενουμε από που μας έρχεται!!!!Λένε τώρα κάποιοι κακοπροαίρετα, εγώ ούτε υιοθετώ ούτε επιβεβαιώνω, ότι άμα έχεις κάνει κακοδιαχείριση στα αποθεματικά ενός Χ συλλόγου και δεν έχεις να πληρώσεις προσωπικό και βρίσκεις τώρα και καλά τρόπο αντίστασης να τους βγάλεις στην ανεργία λόγω κόβιντ, ενώ έχεις τρύπα στις τσέπες και παράλληλα πας να διεκδικήσεις και να τσαμπουκαλευτεις αλλά σου λένε κάνε μόκο, κάτσε κάτω, γτ άμα στείλω το ΣΔΟΕ και κάνει έρευνα θα σε πάμε χειροπόδαρα δεμένο, εσύ μετά τι να κάνεις, αναλώνεσαι σε δελτία τύπου για να κρατήσεις και τα προσχήματα. Κι όπου δίνεται δημόσιο βήμα έχεις και τα παπαγαλάκια σου....
Τώρα ομοιότητες με πρόσωπα και καταστάσεις είναι εντελώς τυχαία ειλικρινά.
Σενάρια τώρα κάποιων κακοπροαίρετων, που επαναλαμβάνω δεν υιοθετώ ούτε επιβεβαιώνω, απλά έτσι να χαμε να λέγαμε ρε παιδί μου...
Στον π@@@@ ολλοι του σεριφη τωρα που δεν πεφτουν τα κρουσματα και θα κατηγοριθη σε λιγο καιρο για κακοδιαχηρηση της κρησηςΜετά τον φιλτατο Μπογδάνο για άρση απαγόρευσης του κυνηγιού σήμερα κατέθεσαν αναφορά και 3 βουλευτές του ΚΚΕ.καθε μέρα ακούμε από κάτι αλλά ακόμα όλα στο κενό πέφτουν.
Στην Ελλαδα θα γινει αυτο?θα κατηγοριθη σε λιγο καιρο για κακοδιαχηρηση της κρησης
Παναγιώτη ποτέ βγήκε και το είπε ψάχνω να το βρω και δεν το βρίσκω στο ytube.Κι εμείς είμαστε αντιδημοσιογραφοι μωρη σαύρα παλιοκατσαριδα.
Εδώ κάπου διαβασα ότι ο hard χρωσταγε της Μιχαλους και δια μαγειρέματος τα χρέη έγιναν καπνός. Ποιος θα τον κατηγορησει? Προαγωγή σε υπουργό μπορεί να δεις , κάτι άλλο δύσκολο. Όλα στην ανευθηνοτητα του Έλληνα πολίτη θα τα ριξουν και αυτοί κλασσικά στο απυρόβλητο.Στον π@@@@ ολλοι του σεριφη τωρα που δεν πεφτουν τα κρουσματα και θα κατηγοριθη σε λιγο καιρο για κακοδιαχηρηση της κρησης
Καποιο απλητο θα του βρουν οι τσιπρεοι δεν μποριΕδώ κάπου διαβασα ότι ο hard χρωσταγε της Μιχαλους και δια μαγειρέματος τα χρέη έγιναν καπνός. Ποιος θα τον κατηγορησει? Προαγωγή σε υπουργό μπορεί να δεις , κάτι άλλο δύσκολο. Όλα στην ανευθηνοτητα του Έλληνα πολίτη θα τα ριξουν και αυτοί κλασσικά στο απυρόβλητο.
Στην Ελλαδα θα γινει αυτο?
Οι ποιοί; Ο συνήθως λαλιστατος Τσίπρας που περιέργως έχει πιει το αμίλητο νερό την ώρα που καταλύεται το σύνταγμα μπροστά στα μάτια του; Πάρτε το απόφαση. Νόμος είναι η Παγώνη, ο Ευαγγελάτος, ο Χαρδαλιάς και ο τσιριχτος γυρολόγος. Χωρίς αντίδραση, χωρίς αντιπολίτευσηΚαποιο απλητο θα του βρουν οι τσιπρεοι δεν μπορι![]()
Δν ξέρω αν ισχύει αν ναι καλά έκαναν γτνοπως έχω ξαναγράψει εδώ οι μισοί δν φεύγουν από covid αλλά από ανευθυνότητα από έλλειψη προσωπικού όπως επίσης κ υλικών...ηθικοί αυτουργοί ο χαρδαλιας κ η παρέα του...χωρίς συζήτηση.κ μια γυναίκα που τόλμησε να πει κατά παραπλήσιο σε τοπικό μέσο την άλλη μέρα την κυνήγησαν αρωνΚαλησπερα. Εχω ακουση οτι επεσαν μυνησεις απο συγγενής θανοντων απο πελλα μερια .
Έχει κατηγορηθεί για κατάχρηση χρημάτων ....καθώς επίσης είχε μαζέψει πρόστιμα κοντά στις 200.000 και με συνοπτικές διαδικασίες διαχραφηκαν όλα!!! Την περίοδο που ήταν δήμαρχος όλα αυτά!!! Τοτε ο αθεοφοβος στον Δήμο Βύρωνα είχε συστήσει και πολιτοφυλακή......ένας απ' τους λόγους που έφαγε και πρόστιμο.Εδώ κάπου διαβασα ότι ο hard χρωσταγε της Μιχαλους και δια μαγειρέματος τα χρέη έγιναν καπνός. Ποιος θα τον κατηγορησει? Προαγωγή σε υπουργό μπορεί να δεις , κάτι άλλο δύσκολο. Όλα στην ανευθηνοτητα του Έλληνα πολίτη θα τα ριξουν και αυτοί κλασσικά στο απυρόβλητο.