Ποιο άσυλο φίλε?Παιδιά εδώ μας κατάργησαν το άσυλο...τι να λέμε τώρα...ζούμε απίστευτες στιγμές που θα μεινουν στην ιστορία..τα πράγματα δυστυχώς είναι ποολυυ σοβαρά...
Ποιο άσυλο φίλε?Παιδιά εδώ μας κατάργησαν το άσυλο...τι να λέμε τώρα...ζούμε απίστευτες στιγμές που θα μεινουν στην ιστορία..τα πράγματα δυστυχώς είναι ποολυυ σοβαρά...
Σωστός!!!! Απορώ ρε φίλε απορώ πραγματικά μαζί μας.....τον τελευταίο καιρό πραγματικά περνάνε πολλά απ' το μυαλό μου. Δεν μπορώ να καταλάβω πως ανεχόμαστε όλη αυτή τη κατάσταση και γιατί δεν κάνουμε τίποτα!!! Χθες μιλούσα με ένα φιλαράκι απ' το usa (san francisco) και μου είπε ότι εκεί κάθε 3 και λίγο ο κόσμος κάνει φασαρία και απαιτεί....και όλο και κάτι κερδίζουν!!! Εμείς εδώ τίποτα!!! Οι αστυνομία δεν γράφει καθόλου (ενώ ισχύουν και εκεί covvid πρόστιμα)...και εδώ σε ξεσκίζουν με το παραμικρό!!!Όταν δεν θες να κουβεντιάζεις για κάτι το ρίχνεις στην πλάκα παλιά και σίγουρη τακτική
Το ξανθό ξεκίνησε από μικρή γιδουλα αλλά πλέον είναι μεγαλοκατσικα με πρωταγωνιστικό ρόλο σε εκπομπές και θέλει να δικαιολογήσει το μεροκάματο που είναι το περίεργο;
Μερικοί κουτσα στραβά τα βγάζουν πέρα και δεν μιλάνεΣωστός!!!! Απορώ ρε φίλε απορώ πραγματικά μαζί μας.....τον τελευταίο καιρό πραγματικά περνάνε πολλά απ' το μυαλό μου. Δεν μπορώ να καταλάβω πως ανεχόμαστε όλη αυτή τη κατάσταση και γιατί δεν κάνουμε τίποτα!!! Χθες μιλούσα με ένα φιλαράκι απ' το usa (san francisco) και μου είπε ότι εκεί κάθε 3 και λίγο ο κόσμος κάνει φασαρία και απαιτεί....και όλο και κάτι κερδίζουν!!! Εμείς εδώ τίποτα!!! Οι αστυνομία δεν γράφει καθόλου (ενώ ισχύουν και εκεί covvid πρόστιμα)...και εδώ σε ξεσκίζουν με το παραμικρό!!!
Πρώτον το πανεπιστημιακό...κ δεύτερον το ότι μπορούν να μπουν ελεύθερα στο σπίτι σου γν ελέγξουν πόσο κόσμο έχεις ....μιλάμε για τραγικά πραγματαΠοιο άσυλο φίλε?
Δεν υπαρχει καλυτερο δωρο Χριστουγεννων απο το να ανοιξειςΠρώτον το πανεπιστημιακό...κ δεύτερον το ότι μπορούν να μπουν ελεύθερα στο σπίτι σου γν ελέγξουν πόσο κόσμο έχεις ....μιλάμε για τραγικά πραγματα
Έτσι ακριβώς και επ ευκαιρίας θα σ λενε γτ έχεις δύο όπλα εσύ τρία ο άλλος κ πάει λέγοντας.η γτ δν έχεις οπλοβαστο πάρε κ ένα πρόστιμο ακόμα....μεγαλεία σου λεωΔεν υπαρχει καλυτερο δωρο Χριστουγεννων απο το να ανοιξεις
την πορτα σου και να δεις ενα μπουκετο μπατσους.Θα μας γλυψουν
τα σπιτια οι καμαριερες ρε αχαριστοι ανθρωποι,να τους προσβαλουμε?
Η λέξη κωμικοτραγική δεν περιγράφει πλήρως αυτήν τη γλυκανάλατη καταπτυστη ανακοίνωση. Και ύστερα απορούμε γιατί μας έχουν γραμμένουςΠου να διαβάσετε και την τοποθέτηση του κυνηγετικού συλλόγου Αμαρουσίου ,ενός από τους μεγαλύτερους συλλόγους της χώρας ,μιλάμε ότι την διάβασα και η πίεση μου πήγε 20 απλά κωμικοτραγική τοποθέτηση και δυστυχώς εκεί βγάζω και άδεια ποτέ ξανά τέλος .
μόνο με εισαγγελέα μπορούν να μπουν στο σπίτιΠρώτον το πανεπιστημιακό...κ δεύτερον το ότι μπορούν να μπουν ελεύθερα στο σπίτι σου γν ελέγξουν πόσο κόσμο έχεις ....μιλάμε για τραγικά πραγματα
ο ΚΣ Αιγάλεω έχει πρόεδρο ένα πολύ καλό δικηγόρο που ξέρει τι κάνει και γιατί το κάνειΠου να διαβάσετε και την τοποθέτηση του κυνηγετικού συλλόγου Αμαρουσίου ,ενός από τους μεγαλύτερους συλλόγους της χώρας ,μιλάμε ότι την διάβασα και η πίεση μου πήγε 20 απλά κωμικοτραγική τοποθέτηση και δυστυχώς εκεί βγάζω και άδεια ποτέ ξανά τέλος .
Τί σχέση έχει αυτό που λες με την γελοία ανακοίνωση που έβγαλε.Μονο ευχαριστώ που δεν είπε.καλυτερα να μην έλεγε τίποτα.ο ΚΣ Αμαρουσίου έχει πρόεδρο ένα πολύ καλό δικηγόρο που ξέρει τι κάνει και γιατί το κάνει
τον προσέγγισαν κάποιοι για να αναλάβει μια προσφυγή ενάντια στην απαγόρευση του κυνηγιού και απάντησε ''ξεχάστε το''.
Γιατί ξέρει πολύ καλά ότι θα χάσει αν κάνει τέτοια προσφυγή.
Και δε χρειάζεται μια γραπτή απόφαση ενάντια στο κυνήγι από δικαστήριο.
η ανακοίνωση του ΚΣ Αιγάλεω δεν είναι άσχετη με αυτά που γράφωΤί σχέση έχει αυτό που λες με την γελοία ανακοίνωση που έβγαλε.Μονο ευχαριστώ που δεν είπε.καλυτερα να μην έλεγε τίποτα.
την ανακοίνωση που έβγαλε χτες η ΚΣΕ τη διάβασες? εκεί να δεις γελοιότητες.Τί σχέση έχει αυτό που λες με την γελοία ανακοίνωση που έβγαλε.Μονο ευχαριστώ που δεν είπε.καλυτερα να μην έλεγε τίποτα.
Συμφωνούμε λοιπόν... Νομικά σαφώς και είναι δύσκολα τα πράγματα,εδώ έχουν καταστρατηγηθεί άλλα και άλλα δικαιώματα...Εγώ βλέπω όμως ότι η πίεση που λένε ότι ασκούν είναι για τα μάτια του κόσμου.Μακαρι να είμαι λάθοςη ανακοίνωση του ΚΣ Αιγάλεω δεν είναι άσχετη με αυτά που γράφω
ξέρουν κι αυτοί όπως και άλλοι ότι λόγω ειδικών συνθηκών δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να ανατρέψουν την απόφαση
και είμαι ο τελευταίος που θα υπερασπιστώ τις κυνηγητικές οργανώσεις, αλλά στο συγκεκριμένο θέμα έχουν δίκιο
νομικά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα
ούτε άσκησαν ούτε ασκούν ούτε μπορούν να ασκήσουν πίεσηΣυμφωνούμε λοιπόν... Νομικά σαφώς και είναι δύσκολα τα πράγματα,εδώ έχουν καταστρατηγηθεί άλλα και άλλα δικαιώματα...Εγώ βλέπω όμως ότι η πίεση που λένε ότι ασκούν είναι για τα μάτια του κόσμου.Μακαρι να είμαι λάθος
Να μειωθεί η αρρώστια ? Σιγά το δυσκολο.Εδώ αναστήθηκε ο Λάζαρος.Μετά τις 10/1 που τελειώνει ο λαγός και 20/1 που τελειώνει το γουρούνι μπορεί να επιτραπεί το κυνήγι αν έχουν πέσει και τα κρούσματα
και αν πάει και καλά ο εμβολιασμός και παταχθεί η αρρώστια και πάνε καλά τα πράγματα τον ερχόμενο Αύγουστο θα κυνηγήσουμε κανονικά αλλά όχι κατόπιν ενεργειών τους όπως μας λέγανε κάθε χρόνο και όπως πίστευαν και πιστεύουν πολλοί κυνηγοί
η ετήσια ρυθμιστική είναι υποχρέωση της πολιτείας και όποιος θέλει το καταλαβαίνει