Καλημέρα πώς τα λες πως τα λες.Αυτή ξεκίνησε με γαλλικά και πιάνο, αλλά αποφοίτησε με άριστα στα ισπανικά και το κλαρίνο!!!
Καλημέρα πώς τα λες πως τα λες.Αυτή ξεκίνησε με γαλλικά και πιάνο, αλλά αποφοίτησε με άριστα στα ισπανικά και το κλαρίνο!!!
Μια χαρά τα λες και πολύ χαλαρό σε βρίσκω!!! Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια μια και πάμε σε ένα νέου είδους οικονομικού μοντέλου.....τώρα γκρινιάζουμε απλά και όλα καλά (λέμε τώρα) αλλά όταν θα έρθει η στιγμή να βγούμε από όλο αυτό.....εκεί να δεις τι θα γίνει που η γκρίνια θα μετατραπεί σε κλάμα!!!Αγόρια καλημερα. Πλέον όλα δείχνουν ότι όλα θα είναι κλειστά μέχρι το Πάσχα. Για την δική μας υποθεση νομίζω πως είναι όλα τελειωμενα. Όσο και να βρίζουμε και να φωνάζουμε δεν θα γίνει τίποτα. Φάγανε και την φολα με τα εμβόλια που θα πάρουν τα μισά και δεν θα χαλαρώσει τίποτα δυστυχώς. Το αν θα καταστραφεί κόσμος και επιχειρήσεις δεν τους νοιάζει προφανώς. Βγαίνουν όλοι οι βολεμένοι και συστήνουν υπομονή. Σκατα στα μούτρα τους λέω εγώ και συγνωμη που εκφράζομαι ετσι.
Συγχωρεμένος τέκνον μου!Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντοςΣκατα στα μούτρα τους λέω εγώ και συγνωμη που εκφράζομαι ετσι.
Τρολ και σιχαμένιοςΣυγχωρεμένος τέκνον μου!Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος
δεν την γλυτωνουν την κοπρολαγνεια!Υπομονη...
Εισαι Ορκ και σησαμενιος!Τρολ και σιχαμένιος![]()
Μια περίπτωση υπάρχει πλέον πιστεύω εγώ Κώστα: Μόνο αν παραιτηθούν οι Πέτσας, Χαρδαλιάς, Χρυσοχοΐδης, Κικίλιας, Παπαθανάσης, Τσιόδρας, και τουλάχιστον η μισή επιτροπή των λοιμωξιολόγων. Ήταν τόσο απόλυτοι και κατηγορηματικοί, τόσο κάθετοι κατά του ανοίγματος του κυνηγιού, στις δηλώσεις τους όλο αυτόν τον καιρό, που τώρα πια δεν γίνεται, δεν μπορούν, να κάνουν πίσω. Απλά δεν γίνεται ... χωρίς να παραιτηθούν ή να τους "παραιτήσουν" !!! Όσες πιθανότητες υπάρχουν να γίνει αυτό, τόσες υπάρχουν και στο να ανοίξει το κυνήγι. Δηλαδή μηδέν ...ετσι ειναι δημητρη,μια περιπτωση υπαρχει πλεον πιστευω εγω αμα μας αφησουν στης 14 και οσο παει ,μεχρι να μας ξανακλεισουν .το καλυτερο σεναριο ειναι να παμε μεχρι τελος ,αλλα και εγω πιστευω πλεον οτι τελειωσαμε για φετος δυστηχως.
Όλοι αυτοί θέλουν από ένα πατσά ακαθάριστο στη μούρη ,γι'αυτό αν ποτέ επιτραπεί το κυνήγι φίλοι γουρουνοκυνηγοι μην τους πετάτε!!Μια περίπτωση υπάρχει πλέον πιστεύω εγώ Κώστα: Μόνο αν παραιτηθούν οι Πέτσας, Χαρδαλιάς, Χρυσοχοΐδης, Κικίλιας, Παπαθανάσης, Τσιόδρας, και τουλάχιστον η μισή επιτροπή των λοιμωξιολόγων. Ήταν τόσο απόλυτοι και κατηγορηματικοί, τόσο κάθετοι κατά του ανοίγματος του κυνηγιού, στις δηλώσεις τους όλο αυτόν τον καιρό, που τώρα πια δεν γίνεται, δεν μπορούν, να κάνουν πίσω. Απλά δεν γίνεται ... χωρίς να παραιτηθούν ή να τους "παραιτήσουν" !!! Όσες πιθανότητες υπάρχουν να γίνει αυτό, τόσες υπάρχουν και στο να ανοίξει το κυνήγι. Δηλαδή μηδέν ...![]()
Νομιζω σημερα η ξανθοψειρα κραταγε μια εφημεριδα με φωτορεπορταζ κυνηγετικο του Οικονομουχθες για ακομη μια φορα ο οικονομου ανεφερε το θεμα μας στην εκμπομπη του μπροστα στον πορτοσαλτε .μπραβο του.
Δυστυχώς αυτοί είναι που δεν θέλουν να ακουσουν για κυνήγι!Το θεμα ειναι ακρος ρατσηστηκο απεναντημας ....στηλτε οσοι εχεται fb.μηνηματα στον τσιπρα με τα παραπονα μας δυστηχος μονο αυτον σκιαζονται λιγο
Πόσο δίκιο έχεις......και η λύση δεν είναι το ΚΕΚ τελικά....θέλει μια δυνατή οργάνωση καμία σχέση με την υπάρχουσα ΚΣΕ δηλαδή....με χρήμα και διαπλοκή...και να τους πας γ@μιωντας.....!!Καλό μεσημέρι, δυστυχώ (εύχομαι να βγω λάθος), το παιχνίδι είναι πολύ χοντρό με την πράσινη ανάπτυξη είναι πολλά να πάρα πολλά τα λεφτά. Το θέμα είναι ποιοι είναι απο πίσω απο αυτόν το μηχανισμό και κινούν τα νήματα για την συρρίκνωση του ελεύθερου κυνηγιού. Εκείνος που έχει καταφέρει και είναι στο απυρόβλητο από εμάς είναι ο Υπουργός της Πράσινης Ανάπτυξης, πάρτε παράδειγμα την τελευταία συνάντησή του(στις 10/12/2020) με όλες τις ΜΚΟ και εμείς στην απέξω και με θέματα που αφορούσαν το κυνήγι. Κάποιος έγραψε οτι " πως θα υπάρχει αντίδραση απο την ΚΣΕ όταν 7 άτομα απο το Διοικητικό είναι μέλη την ΝΔ για δε τον πρόεδρο λόγω της εμπλοκής του με το ΚΕΚ ψάχνει κομματικό αποκούμπι ". Θα έπρεπε να είχαμε κινητοποιηθεί απο την πρώτη ημέρα , η δύναμή μας δεν είναι πίσω απο ένα πληκτρολόγιο είναι στους δρόμους.....
Εδω ισως πρεπει να δημιουργηθει μια κυνηγετικη ΜΚΟ με δρασεις και τηλεοπτικη προβολη.Πόσο δίκιο έχεις......και η λύση δεν είναι το ΚΕΚ τελικά....θέλει μια δυνατή οργάνωση καμία σχέση με την υπάρχουσα ΚΣΕ δηλαδή....με χρήμα και διαπλοκή...και να τους πας γ@μιωντας.....!!
Αυτό λέω και εγώ τόσο καιρό δεν αντιδραμε μας κάνουν οτι θέλουνΑκόμα και τα 15χρονα αντέδρασαν με καταλήψεις εμείς γιατί τα δεχόμαστε όλα με σκυμμένο το κεφάλι;
Αυτό ακριβώς.....κόμματα κτλ είναι λίγο ξεπερασμένα πλέον.....το κόλπο σήμερα είναι να μπορείς να "εκβιάζεις".....ο πολιτικός σήμερα στην ουσία δεν δεν έχει καμία δύναμη. Το θέμα ειναι πως μπορούμε να προχωρήσουμε σ αυτομΕδω ισως πρεπει να δημιουργηθει μια κυνηγετικη ΜΚΟ με δρασεις και τηλεοπτικη προβολη.
Σταματας να κυνηγας γουρουνια για 2 χρονια.Μετα θα σου εχουν οικολογικες αγριογατεςΑυτό ακριβώς.....κόμματα κτλ είναι λίγο ξεπερασμένα πλέον.....το κόλπο σήμερα είναι να μπορείς να "εκβιάζεις".....ο πολιτικός σήμερα στην ουσία δεν δεν έχει καμία δύναμη. Το θέμα ειναι πως μπορούμε να προχωρήσουμε σ αυτομ
Σωστός.....αν και πιστεύω ότι έτσι όπως έχουν ξεφύγει τα αγριογούρουνα πληθυσμιακά είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα σε παρακαλέσουν κάποια στιγμή να τα κυνηγήσεις. Αλλά η ομοψυχία είναι η αρχή και το τέλος και δυστυχώς δεν υπάρχει !!!Σταματας να κυνηγας γουρουνια για 2 χρονια.Μετα θα σου εχουν οικολογικες αγριογατες
δωρακι με καθε θηρευση αγριοχοιρου και τα φυσιγγια δωρο αλλα που τετοια ομοψυχια!