Χρυσοχοιδης μεχρει και σφραγησμα περιοχον και ελενχο πορτα πορτα..αν δεν τηριθουν τα μετρα στης γιορτες
Δημοκράτης και αυτός.Αν πριν δέκα χρόνια που ήταν στην πασοκαρα έλεγε κάποιος μπλε κάτι τέτοιο θα είχε βγει και θα έσκιζε τα ρούχα του σκουζοντας για χούντες , φασισμό και άλλα τετοια!Μόνο για κυνηγι δεν μιλήσουμε φετος και δεν πρόκειται να μιλήσουμε οπως μας πανε .
Οσο για τον μάγκα υπουργό που θα στείλει πόρτα αστυνομικούς για έλεγχο στις γιορτές , ότι και να πω ειναι λίγο. Μονο οργή μπορεί να προκαλέσει .
Εχει χαθει η μπάλα και μονο για μετρα δεν μπορούμε να μιλαμε. Ζούμε μια παρωδία !
Τα άγρια είναι πιο νόστιμα παντα! Χόρτα , φρούτα , κρέατα και άλλα......Δεν ξέρω εγώ είμαι για τα ημέρα καί τα ήρεμα ,τα φοβάμαι τά άγρια για αυτό απορησαμε.
Παρακμη.. Εχω την υποψια οτι αυτοι εκτελουν εντολες απο καπου...για να μας πουν μετα καντε το εμβολιο για να σωθητεΔημοκράτης και αυτός.Αν πριν δέκα χρόνια που ήταν στην πασοκαρα έλεγε κάποιος μπλε κάτι τέτοιο θα είχε βγει και θα έσκιζε τα ρούχα του σκουζοντας για χούντες , φασισμό και άλλα τετοια!
Τότε ήταν σοσιαλιστής και βόλευε τον κουλη με μισθό μερικών εκατομμυρίων δραχμών το μήναΔημοκράτης και αυτός.Αν πριν δέκα χρόνια που ήταν στην πασοκαρα έλεγε κάποιος μπλε κάτι τέτοιο θα είχε βγει και θα έσκιζε τα ρούχα του σκουζοντας για χούντες , φασισμό και άλλα τετοια!
Σφραγιση και πουτσες μπλε! Οπως την ημερα του Πολυτεχνείου που θα ηταν αμείλικτος, και τον γραψανε οι ΚΚεδες στα παπαρια τους και τους εκλασε!Χρυσοχοιδης μεχρει και σφραγησμα περιοχον και ελενχο πορτα πορτα..αν δεν τηριθουν τα μετρα στης γιορτες
Καλητερα ετσι που ηρθαν τα πραγματα να πανε στον αγηρηστο μια και καλη ο κουλις και η παρεα του....αρχηζουν να πατανε το φιλοτημο του ελληναΤότε ήταν σοσιαλιστής και βόλευε τον κουλη με μισθό μερικών εκατομμυρίων δραχμών το μήνα
Τώρα έχει έρθει δεξιότερα και του ξεπληρώνει την χάρη ο κουλης κάνοντας τον υπουργό
Ψάξε λίγο αυτό που σου λέω αν δεν το ξέρεις ήδη που χώθηκε ο κουλης επί ΠΑΣΟΚ και με τι μισθό
Ηλία μου γιατί τό λες αυτό εμείς προδώσαμε τούς απελευθερωτές της Ελλάδας και τους διακασαμε και καταδικάσαμε βλέπε Κολοκοτρώνη, Μαυρομιχάλη όχι ήταν άλλοι και περίμενης μετά εσύ οι απόγονοι αυτών που τούς δίκασαν να κάνουν καλό στην Πατρίδα χαχα.Και περημενουμε να ανηξουν το κυνηγι....τερμα για φετος λεβεντες ....οι δοσηλογοι και οι ρουφιανοι ειναι παραααααα πολυ ....ουτε οι μισοι κ.συλογοι εχουν επαναστατηση οι αλλοι ειναι τσουτσεκια της κ.σ.ε δεν κουνουν κεφαλι....ΕΛΛΑΔΑΡΑ δηνεις μαθηματα ρουφιανιας στην ευρωποι
Το αριστερό είναι ο Χαρδαλιας το δεξί ο Χατζιδάκις και το μεσαίο ο κουληςΕγώ ρώτησα πριν 1 λεπτό το μαλτεζάκι μου αν υπάρχει περιπτωση να ανοίξει το κυνήγι.
Δείτε την απάντησή του ...
Μία αφιέρωση γιά πασα αγριόγατα κούγκαρ στο "θαυμαζοντας"