Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σε όλους!

Αντιλαμβάνομαι ότι είμαστε ένα κυνηγετικό forum....και μας απασχολεί το τι συμβάινει με το κυνήγι......και πότε θα αρθούν τα περιοριστικά μέτρα για να μπορέσουμε να βγούμε πάλι έξω!

Πολύ φοβάμαι...ότι ασχολούμαστε με το κυνήγι....και δεν βλέπουμε τι γίνεται δίπλα μας!

Εχτές κυκλοφόρησε ΦΕΚ που ορίζει πόσα άτομα θα είναι στο ρεβεγίον των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς στα σπίτια μας!!! ΠΟΥ????

ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ!!

Φτάσαμε στο σημείο η κυβέρνηση να ορίζει πόσα άτομα θα μπορεί κάποιος να έχει στο σπίτι του! ΠΟΥ??? ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!!!
https://www.iefimerida.gr/ellada/metra-gia-giortes-rebegion-hristoygennon-protohronias-ekklisies

Μιλάμε για τα σπίτια μας.....για το οικογενειακό μας άσυλο....και για την απόλυτη προστασία προσωπικών δεδομένων και της ιδιωτικής ζωής και γαλήνης!

Όποιος μπορεί να συλλάβει το τι ακριβώς ορίζει το χθεσινό ΦΕΚ....και που ακριβώς έρχεται να παρέμβει...πραγματικά είναι να σε κάνει να απορείς για το κράτος δικαίου....αλλά και να σε εξοργίζει για τον βαθμο στον οποίο πλέον επεμβαινει η πολιτεία στα σπίτια μας.

Δηλαδή τι??? θα μπορεί η αστυνομία να μπουκάρει στα σπίτια για να δεί αν είμαστε 4, 5 ή 6??

Ακούω κόσμο να λέει ένα σωρό πράγματα για το κυνήγι....

Να φτιάξουμε νέο κόμμα
Να βγούμε με τα σκυλιά στους δρόμους
Να...να....να...να...

Αλήθεια....το χθεσινό ΦΕΚ δεν σας αγγίζει καθόλου??? ή μόνο το κυνήγι είναι στην ατζέντα??
Όταν εγώ το λέω εδώ κ ένα μήνα ότι μιλάμε για χουντική κυβέρνηση εδώ κάποιοι γράφουν να προσέξουμε τι λέμε..
Κ που είσαι ακόμα έχω να πω εγώ...

Ειμαστε η μόνη χώρα που δεν αντιδραμε.Ειμαστε η μόνη χώρα που καθόμαστε και κρίνουμε απο τον καναπε χωρίς να μας ενδιαφέρει το μέλλον της χώρας.Δεν γίνεται να είμαστε έρμαια των πολιτικων .Δεν γίνεται να φοβόμαστε να διαμαρτυρίθουμε για κάτι που έχουμε δίκιο. Το ίδιο ισχυει και για το κυνηγι. Δεν γίνεται να είναι κλειστές οι εκκλησίες και ανοιχτά τα τζαμιά. Είναι και πολλα αλλά που δεν θα κάτσω να γράψω.
Στη Σλοβακία παίζουν ξύλο κάθε εβδομάδα πάντως. Επίσης είμαστε σίγουροι ότι έχουμε λοκντάουν στην Ελλάδα; Συγνώμη αλλά εγώ μια εβδομάδα που είμαι εδώ δεν το βλέπω. Πέρα από τις μεσαίες επιχειρήσεις μόνο τους κυνηγούς και τους ψαράδες βλέπω να έχουν υποστεί κοινωνικό ρατσισμό.

Εδω οι παπαδες τους απηλησαν και τωρα τους κανει τα χαντηρια....ετσι θελουν
Προσωπικά το μόνο που με απασχολεί είναι η δουλειά μου,μετά το κυνήγι και τέλος μια αγριόγατα.Οσο για το ΦΕΚ να το βάλουν στον πάτο τους,όταν έρθει η ώρα του πετροπόλεμου θα τα πούμε... Γιατί εκεί το πάνε σιγά σιγά, βλέπε Παρίσι.
Ετσι φιλε μου ακου εκει που θα μας πουνε ποσα ατομα και θα μας σφραγιζουνε και μεσα ρε αει απο δω φαπες

Αυτό που μου κάνει εντύπωση ρε παιδιά σε σχέση με την πρώτη καραντίνα είναι ότι δεν έχει μειωθεί καθωλου η κίνηση στους δρόμους.Μονο εμείς πρέπει να κρατάμε τα προσχήματα και να μην μπορούμε να κάνουμε αυτό που μας ευχαριστεί ???!

Ε ρε παλουκα που θελει αυτος
Ετυχε στην θητεία του να αποφασιστεί προφανώς απο "ανωτερα κλιμακια" να μπει η 17Ν στην φυλακη, και νομιζει οτι ειναι ο δικαστής Ντρεντ αυτος!
Σε αλλα νεα, μπουκαραν Ρομα μεσα σε κλινικη covid και πηραν εναν δικο τους γιατι ετσι γουσταραν!...και θα ρθει ο Χρυσοχοΐδης να μας σφραγισει? .very funny.

Ετυχε στην θητεία του να αποφασιστεί προφανώς απο "ανωτερα κλιμακια" να μπει η 17Ν στην φυλακη, και νομιζει οτι ειναι ο δικαστής Ντρεντ αυτος!
Σε αλλα νεα, μπουκαραν Ρομα μεσα σε κλινικη covid και πηραν εναν δικο τους γιατι ετσι γουσταραν!...και θα ρθει ο Χρυσοχοΐδης να μας σφραγισει? .very funny.
Μια πολητικη καρηκατουρα ειναι ....που παιζει σε θεατρο σκιον ...θα ερθει η ωρα του και αυτουνου....νομιμα και δημοκρατηκα

Έλα ρε παιδιά πρωί - πρωί, με νευράκια ξυπνήσατε και όλο φωνές είστε. Σας το ξαναείπα, πείτε ό,τι θέλετε αλλά σιγά, ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ. Ρε δεν πα να λυσσάμε εμείς εδώ μέσα, δεν πα να γίνεται πάρτι από τους λαθροθήρες, να καταστρεφονται επιχειρήσεις. Κάλλιο να του βγει το μάτι, παρά να βγάλει αυτός ανακοίνωση κόντρα στην λατρεμένη του κυβέρνηση.

Έλα ρε παιδιά πρωί - πρωί, με νευράκια ξυπνήσατε και όλο φωνές είστε. Σας το ξαναείπα, πείτε ό,τι θέλετε αλλά σιγά, ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ. Ρε δεν πα να λυσσάμε εμείς εδώ μέσα, δεν πα να γίνεται πάρτι από τους λαθροθήρες, να καταστρεφονται επιχειρήσεις. Κάλλιο να του βγει το μάτι, παρά να βγάλει αυτός ανακοίνωση κόντρα στην λατρεμένη του κυβέρνηση.
εδω πλεον δεν τους καιγετε καρφι για τους δικους τους μεσα στο κομμα ,τον αραμπατζη θα ακουσουν!

Στη Σλοβακία παίζουν ξύλο κάθε εβδομάδα πάντως. Επίσης είμαστε σίγουροι ότι έχουμε λοκντάουν στην Ελλάδα; Συγνώμη αλλά εγώ μια εβδομάδα που είμαι εδώ δεν το βλέπω. Πέρα από τις μεσαίες επιχειρήσεις μόνο τους κυνηγούς και τους ψαράδες βλέπω να έχουν υποστεί κοινωνικό ρατσισμό.
https://www.bsg.ox.ac.uk/research/research-projects/coronavirus-government-response-tracker

Εχουμε ενα απο τα αυστηρότερα επιπεδα μετρων παγκοσμίως! Αυτα τα καραγκιοζιλικια με τα sms μονο εδω και στην Βενεζουέλα!.hunter.

Απλα προφανώς και η δικη μου γνωμη ειναι οτι αυτο που επικρατεί ειναι "οικονομικο" λοκνταουν...

Last edited:
Αγόρια καλημερα. Πλέον όλα δείχνουν ότι όλα θα είναι κλειστά μέχρι το Πάσχα. Για την δική μας υποθεση νομίζω πως είναι όλα τελειωμενα. Όσο και να βρίζουμε και να φωνάζουμε δεν θα γίνει τίποτα. Φάγανε και την φολα με τα εμβόλια που θα πάρουν τα μισά και δεν θα χαλαρώσει τίποτα δυστυχώς. Το αν θα καταστραφεί κόσμος και επιχειρήσεις δεν τους νοιάζει προφανώς. Βγαίνουν όλοι οι βολεμένοι και συστήνουν υπομονή. Σκατα στα μούτρα τους λέω εγώ και συγνωμη που εκφράζομαι ετσι.

Αγόρια καλημερα. Πλέον όλα δείχνουν ότι όλα θα είναι κλειστά μέχρι το Πάσχα. Για την δική μας υποθεση νομίζω πως είναι όλα τελειωμενα. Όσο και να βρίζουμε και να φωνάζουμε δεν θα γίνει τίποτα. Φάγανε και την φολα με τα εμβόλια που θα πάρουν τα μισά και δεν θα χαλαρώσει τίποτα δυστυχώς. Το αν θα καταστραφεί κόσμος και επιχειρήσεις δεν τους νοιάζει προφανώς. Βγαίνουν όλοι οι βολεμένοι και συστήνουν υπομονή. Σκατα στα μούτρα τους λέω εγώ και συγνωμη που εκφράζομαι ετσι.
ετσι ειναι δημητρη,μια περιπτωση υπαρχει πλεον πιστευω εγω αμα μας αφησουν στης 14 και οσο παει ,μεχρι να μας ξανακλεισουν .το καλυτερο σεναριο ειναι να παμε μεχρι τελος ,αλλα και εγω πιστευω πλεον οτι τελειωσαμε για φετος δυστηχως.

Status
Not open for further replies.
Back